Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
Dominion'a Duyurulan Maçlar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Akashi" data-source="post: 370475" data-attributes="member: 84"><p>Shota'dan bir şey olmayacağını sağır süleyman bile fark ediyor izlerken problem de burada zaten. Böyle bir adamı tak diye WK Main Event'ine koymak hem rakibinin serüvenine yazık hem de adamın kendisine zarar. EVIL'ı var, Takagi'si var, dediğin Yota'sı var, var yani. Dediğin şey olsa yine itiraz ederdim bu arada çünkü kemeri kaybedene kadar yine doğru düzgün bir rakiple karşılaşmamış olacaktı Sabre. Bir tek Takagi olacaktı. Taichi'yi bile bir hikayeyle çıkarsan şak diye okey benim için çok da severim kendisini. Goto'nun bu zamana kadar bir başarı elde etmemesi de şirketin sürekli aynı adamlar etrafında dönmesinden kaynaklanıyor ve bu da başlı başına bir sorun zaten. Ospreay New Japan'e gelip kendini biraz kütlesel geliştirdikten sonra şirket hemen onu Sabre'ın önüne attı. Sabre'ın ilk NJ Cup'ı alışı da Okada'nın karşısına farklı bir adam koyalım artık kafasıydı yenildi geçildi Sabre. Geçiş rakibiydi yani. New Japan'de şu an önde gelen iyi yaşta diyebileceğimiz Kidd, Finlay ve Yota dışı iyi bir adam benim aklıma gelmiyor. Ben bir de kendim ekstra Ren Narita ve El Phantasmo'yu beğeniyorum o kadar. Sabre ilerde kemeri tekrar alsa bile karşısında yine iyi bir adam olmayacak ve yine bok olacak reigni. Sabre benim en sevdiğim 3 erkek güreşçiden biri ve geleceği pek hoş olmayan bu şirkette kariyerini harcayacak olması üzüyor ve bu yüzden ayrılmasını istiyorum. Şu an kendisi ayrılıp WWE ya da AEW'ya gelmeyip, GCW, RevPRO, PROGRESS'te falan takılsa daha fazla iyi maç çıkartabileceği ve hikayenin içine girebileceği isimler var o kadar vahim New Japan kadrosu. Geçen baktım Callum Newman falan çıkıyor ana kemer maçına biz az bile söylüyoruz bence.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akashi, post: 370475, member: 84"] Shota'dan bir şey olmayacağını sağır süleyman bile fark ediyor izlerken problem de burada zaten. Böyle bir adamı tak diye WK Main Event'ine koymak hem rakibinin serüvenine yazık hem de adamın kendisine zarar. EVIL'ı var, Takagi'si var, dediğin Yota'sı var, var yani. Dediğin şey olsa yine itiraz ederdim bu arada çünkü kemeri kaybedene kadar yine doğru düzgün bir rakiple karşılaşmamış olacaktı Sabre. Bir tek Takagi olacaktı. Taichi'yi bile bir hikayeyle çıkarsan şak diye okey benim için çok da severim kendisini. Goto'nun bu zamana kadar bir başarı elde etmemesi de şirketin sürekli aynı adamlar etrafında dönmesinden kaynaklanıyor ve bu da başlı başına bir sorun zaten. Ospreay New Japan'e gelip kendini biraz kütlesel geliştirdikten sonra şirket hemen onu Sabre'ın önüne attı. Sabre'ın ilk NJ Cup'ı alışı da Okada'nın karşısına farklı bir adam koyalım artık kafasıydı yenildi geçildi Sabre. Geçiş rakibiydi yani. New Japan'de şu an önde gelen iyi yaşta diyebileceğimiz Kidd, Finlay ve Yota dışı iyi bir adam benim aklıma gelmiyor. Ben bir de kendim ekstra Ren Narita ve El Phantasmo'yu beğeniyorum o kadar. Sabre ilerde kemeri tekrar alsa bile karşısında yine iyi bir adam olmayacak ve yine bok olacak reigni. Sabre benim en sevdiğim 3 erkek güreşçiden biri ve geleceği pek hoş olmayan bu şirkette kariyerini harcayacak olması üzüyor ve bu yüzden ayrılmasını istiyorum. Şu an kendisi ayrılıp WWE ya da AEW'ya gelmeyip, GCW, RevPRO, PROGRESS'te falan takılsa daha fazla iyi maç çıkartabileceği ve hikayenin içine girebileceği isimler var o kadar vahim New Japan kadrosu. Geçen baktım Callum Newman falan çıkıyor ana kemer maçına biz az bile söylüyoruz bence. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
Dominion'a Duyurulan Maçlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol