Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
Dominion'a Duyurulan Maçlar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Netuno" data-source="post: 370460" data-attributes="member: 22"><p>Şirket Shota'yı gerçekten gelecekleri olarak görüyor. Böyle bir ismi, Dome'da Sabre'in karşılarına koymaları gayet normal. Özellikle de Sabre'in kazanmasını planlıyorlarsa. Yota'yı koysalardı ve Yota üst üste iki defa Sabre'a yenilseydi büyük hasar alacaktı. Rakibi Yota olsaydı WK'da da ona kaybetseydi diye düşünüyorsan, ona itiraz edemem çünkü ben de bunu isterdim. Goto ise çok iyi bir workhorse. Yıllarca şirketin fanlarının istediği bir şeydi galibiyeti ama IC bile vermemişlerdi. Geç kalınsa da hak edilmiş bir başarı bence Goto. Dome'a kadar falan sıkıcı bir şekilde giderse eleştirilere ben de katılırım ancak şu anlık kısa dönem şampiyonu olması bence sorun değil. Omega evet şirkette cirit atıyordu ama Sabre'i her zaman Ospreay'in üstünde gördü şirket. Ospreay jr divizyonunda taklalar atarken, gidip Sabre'a NJCup verdiler. Aralarında öyle bir kilo farkı yoktu o zaman Ospreay ile ama Ospreay jr iken Sabre heavyweight olarak değerlendirildi. Ospreay'den daha fazla IWGP HW kemerine oynadı. Geçmişine bakıp daha iyilerini alabilirdi demek normal ama o dönemler hala prime Nakamura'nın, güreşi umursayan Okada'nın, dizleri tutan Tana'nın, hala görebilen Naito'nun dönemleriydi. O dönem zaten gelip orada tutunabilen iki kişi vardı. Biri AJ Styles'di, diğeri ise Kenny. AJ çok büyük bir yıldız ve BC'nin lideri olarak tutundu. Kenny ise Ibushi ve yine BC sayesinde o kadar yükseldi. O dönemler en fazla alabileceği singles kemeri Never idi ki onu da aldı diye hatırlıyorum yanlışım yoksa. Ospreay'e karşı sürekli yukarıda tutulmasını saymıyorum bile. Şimdi de adam hala yukarıda. Bu sene olmazsa, seneye yine kemeri alır. Daha şirkette yeni sayılabilecek Global kemeri var ona oynar. Şirket battı, yıkın şirketi söylenmeleri gereksiz geliyor bana.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Netuno, post: 370460, member: 22"] Şirket Shota'yı gerçekten gelecekleri olarak görüyor. Böyle bir ismi, Dome'da Sabre'in karşılarına koymaları gayet normal. Özellikle de Sabre'in kazanmasını planlıyorlarsa. Yota'yı koysalardı ve Yota üst üste iki defa Sabre'a yenilseydi büyük hasar alacaktı. Rakibi Yota olsaydı WK'da da ona kaybetseydi diye düşünüyorsan, ona itiraz edemem çünkü ben de bunu isterdim. Goto ise çok iyi bir workhorse. Yıllarca şirketin fanlarının istediği bir şeydi galibiyeti ama IC bile vermemişlerdi. Geç kalınsa da hak edilmiş bir başarı bence Goto. Dome'a kadar falan sıkıcı bir şekilde giderse eleştirilere ben de katılırım ancak şu anlık kısa dönem şampiyonu olması bence sorun değil. Omega evet şirkette cirit atıyordu ama Sabre'i her zaman Ospreay'in üstünde gördü şirket. Ospreay jr divizyonunda taklalar atarken, gidip Sabre'a NJCup verdiler. Aralarında öyle bir kilo farkı yoktu o zaman Ospreay ile ama Ospreay jr iken Sabre heavyweight olarak değerlendirildi. Ospreay'den daha fazla IWGP HW kemerine oynadı. Geçmişine bakıp daha iyilerini alabilirdi demek normal ama o dönemler hala prime Nakamura'nın, güreşi umursayan Okada'nın, dizleri tutan Tana'nın, hala görebilen Naito'nun dönemleriydi. O dönem zaten gelip orada tutunabilen iki kişi vardı. Biri AJ Styles'di, diğeri ise Kenny. AJ çok büyük bir yıldız ve BC'nin lideri olarak tutundu. Kenny ise Ibushi ve yine BC sayesinde o kadar yükseldi. O dönemler en fazla alabileceği singles kemeri Never idi ki onu da aldı diye hatırlıyorum yanlışım yoksa. Ospreay'e karşı sürekli yukarıda tutulmasını saymıyorum bile. Şimdi de adam hala yukarıda. Bu sene olmazsa, seneye yine kemeri alır. Daha şirkette yeni sayılabilecek Global kemeri var ona oynar. Şirket battı, yıkın şirketi söylenmeleri gereksiz geliyor bana. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
Dominion'a Duyurulan Maçlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol