"Triple H Bana Bir Şey Borçlu Değil"

The Rainmaker

Zen Nihon
Konular
696
Beğeni sayısı
204
PG Nakit
8,590
Favori Güreşçi
Tomohiro Ishii
Toronto Sun'a verdiği röportajda Natalya, WWE dışında çalışma kararından duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Triple H'in kendisine bir hikâye borçlu olmadığını vurguladı. Ayrıca, hiçbir şeyi hak etmiş gibi davranmak yerine daima mücadele ederek çalışmayı tercih ettiğini belirtti.

Natalya'nın Açıklamaları:

"Kendimi çok canlı ve özgür hissediyorum. WWE'nin tam desteğiyle dış projelerde yer alabiliyorum ve bu harika. Daha önce de söylediğim gibi, sadece maaşımı alıp kenarda durarak yazarların benim için bir şeyler düşünmesini bekleyemem. WWE'de 18 yıldan fazla hayatta kalmamın tek sebebi, sürekli yaratıcı olmam ve pes etmemem. Hiçbir kadın bu seviyede 18 yıl kesintisiz kalamadı. Eğer fikirler üretmeseydim, kendimi dahil etmek için çabalamasaydım, bu kadar uzun süre dayanamazdım. Kadınlar division'ı şu ana kadar olduğundan daha rekabetçi. Bu yüzden, dürüst olmak gerekirse, Triple H bana hiçbir şey borçlu değil. Bana bir hikâye, bir telefon, bir mesaj, bir e-posta borçlu değil. Kenzie'ye dönersek, hiçbirimiz bir şeyi hak etmiyoruz. Sahip olduğumuz her şey için savaşmalı, çalışmalı, fikir sunmalıyız. Bray Wyatt'ın en iyi işlerinin çoğu kendi hayal gücünden çıkmıştı. Bazen 'Hey WWE yazarları, hey Triple H, bir fikrim var' demek zor olabilir. Bazen onlara göstermek daha kolaydır. Triple H'in yaratıcı bir dahi olduğunu herkes biliyor. Tüm zamanların en iyi girişlerinden bazıları ona atfedilir. Bray'in karakter gelişiminde bile büyük rol oynadı. Bana bir şey borçlu mu? Hayır. Bu yüzden ilk kez, WWE dışında da çalışarak şirkete 'Daha fazlasını istiyorum, bunun için çalışacağım' mesajı veriyorum. Sadece konuşmuyorum, yapıyorum. Bloodsport'ta güreşmek istememin sebebi sadece bir maç yapmak değil, 'Size göstereyim' demek. 18 yıllık kariyerimde, lüks bir hayatım varken, rahatıma bakabilirdim. Ama ben terlemiş bir ringde antrenman yapmayı, izin günlerimde bile gençlere mentorluk yapmayı seçiyorum. WWE beni kadınlar division'ına dahil etmek zorunda değil, ama ben ona kendimi göstereceğim. Hak ettiğim yere geri dönmek için çabalayacağım. Sözlerimle değil, işimle konuşuyorum."

Re7o

The Dark kNightmare
Konular
521
Beğeni sayısı
505
PG Nakit
1,020
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Bu kadın harbiden inanılmaz bir workhorse. Takip ediyorum ve bakıyorum sabah bir yerde etkinlikle, akşam evinin garajında kocasıyla beraber güreşçi eğitiyorlar. Ertesi gün sabah uçakta, öğlende başka bir etkinlik, akşam yine garajında güreşçi eğitiyor. Dediği gibi maaşını alıp kenarda bekleyen olmak yerine WWE'nin elçisi gibi her türlü etkinliğe vs. katılıyor.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,547
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Bu kadını kullanmamaları çok saçma geliyor bana ya. Yıllardır ana kemerler etrafında doğal olarak fırsat bulamıyorken "keşke kadınlara da mid-card kemeri çıksa" fikrini akla getiren isimlerden birinin başındaydı Nattie. Şimdi iki tane mid-card kadın kemeri varken en azından o potada değerlendirsenize şu kadını? Hatta daha fazlası, Tiffany'e de mis gibi geçiş rakibi olur bence.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi