PPV (WrestleMania 1. Gece Spoiler) Fenix vs Americano

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,389
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1

El Grande Americano (Chad Gable olduğu sanılıyor) Rey Fenix'i yenmeyi başardı. Rey Fenix, WWE kariyerindeki ilk Wrestlemania'sı ve ilk PLE maçından mağlubiyet ile ayrılırken El Grande Americano da ilk Wrestlemania maçını kazanmış oldu. (Eğer kendisi Chad Gable ile bu onun ilk Wrestlemania tekli maçı ki yine kazanmış oluyor)​

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,371
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Gable umarım düzgünce pushlanır. Fenix için de henüz büyük bir kayıp yok adam daha şirkete geleli 2 gün oldu, bugün kazanamaz yarın kazanır.

Kero

rehabilite
Konular
469
Beğeni sayısı
882
PG Nakit
580
Fenix icin kotu oldu da olmadi da. Eger Gable bundan sonra samar oglanina donmeye devam edecekse yazik oldu Fenix'e. Gable push alacaksa sikinti yok.

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
213
Beğeni sayısı
725
PG Nakit
605
Fenix için üzülen arkadaşlar neyin kafasıyla böyle düşünüyor anlamıyorum. Wwe dışından gelen güreşçiler ilah değil kavrayın artık şunu. Senelerdir şirkette olan isimler fenix, penta gibi isimlere yatıp durduğunda zevk mi alıyorsunuz? 6 ay önceye kadar abi Gable push almalı ya diyenler şuan maçı Fenix kazanmadı diye durumdan rahatsız. Chad Gable'ın kariyerindeki ilk single wm maçı ve dümdüz Gable olarak değil Wwe'de son birkaç yılın en iyi midcard güreşçi gimmicki ile çıktı maça. Kazanmayıp ne yapacaktı? Rey Fenix 10 senedir şirkette değil arkadaşlar, push sırası da beklemiyor maşallah abisi geldiği gibi overpush oldu kendisi de onun gibi kullanılacaktır zaten. Bi maç kaybetti diye üzülmenize gerek yok. Wwe 40 yılın başı doğru karar verdi diyip sevinebilirsiniz.

Maçı skipledim ama bisey soracam, Abi bu adam "El Grande Americano" Chad Gable olarak geldi de ben mi bilmiyorum? Chad Gable ve Grande Americano farklı kişiler edebiyatı da yapılıyordu bildiğim kadarıyla. Maç içinde neden gerizekalı spikerler sürekli Chad Gable ismini geçirip durdu? Grande Americano'ya özel giriş teması hazırlanmış, şarkı ayarlanmış, arka alanda bu adamın üzerine ugrasildigi belli. Bunca hazırlığı saygısızca yok etmektir bana göre şu durumda çıkıp adama Chad Gable demek. Spikerinden güreşçisine gerizekalı kaynıyor şirket yapacak bişey yok. Buna mı takıldın diyebilirsiniz, hakkınızdır ama çıkıp ota boka "Absolutely Cinema" diyen bi kitleye sahip globalde Wwe. Kendileride zaten umursamıyor işin "güreş" kısmını. Bu olay Fight Club izleyip Tyler Durden'a Brad Pitt demekle aynı şey fikrimce.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi