PPV WrestleMania 41 2. Gece Spoiler | WWE Şampiyonluğu

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1

JOHN CENA, CODY RHODES'U YENEREK TAM 17. DÜNYA ŞAMPİYONLUĞUNU KAZANIP RIC FLAIR'İ TARİHİN TOZLU SAYFALARINA KARIŞTIRIYOR!​

jaques

clk
Konular
69
Beğeni sayısı
2,728
PG Nakit
320
RPG Karakteri
Dirty Dom
Feud inanılmaz kötü işlendi bence. Maç da aynı şekilde kötü olmuş.

Cena'nın Chamber'daki hayvani heel turn'ü sonrası o kadar çok şey yapılabilirdi ki... Hiçbir şey yapılmadı. Ben dönüp bakınca keşke hiç turn olmasaydı diyorum. İyi adama karşı iyi adam rekabetleri normalde hiç sarmasa da mevzu Cena ve Cody olunca şu ankinden bin kat fazla sarabilirdi. Triple H denen korkak sırf seyirci nezdinde Cody'nin Face Cena'ya karşı şansı olmayacağını bildiğinden böyle salakça bir yol seçti, en basit olan bu yolu da düzgünce işleyemedi. Yazık oldu.

The MANIAC

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN
Konular
1,317
Beğeni sayısı
1,914
PG Nakit
3,210
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Jey Uso
1
Cena iyi güzel kazandı sevindik falan ama ring içi basit kalmış maalesef. Cena belli bir süre tutar kemeri ve Cody'e kaybeder gibi duruyor. Ayrıca buraya gelmeye tenezzül etmeyen Rock'ı kınıyorum.

RiseGen

Go Further
Konular
6
Beğeni sayısı
234
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
LA Knight
Feud içerisindeki tüm aksiyonlarda Cody önde çıkınca bu maçın da Cena’ya döneceği belli gibiydi. Bakmayın iki isim de işlenme şekline göre iyi iş çıkardılar, kötü olan taraf anlatımdı.

Yine Cena ağabeyin insiyatifine kalan bir saltanat olacak gibi. Takındığı tavrı yansıtırsa güzel işler çıkabilir.

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,371
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Rezalet feuda rezalet son. Geçen haftalarda hiç acımadan her fırsatta Cena’yı döven Cody kemer maçı sırasında durduk yere merhamet gösterdi. Hileli kazanmak istemiyor desek kemeri bırakıp dalabilirdi ama inatla açık vermeyi ve tuhaf tuhaf düşünceli hallere girmeyi seçti. AEW saflarına doğru geçeceğim artık.

Konular
2,238
Beğeni sayısı
1,155
PG Nakit
1,075
Favori Güreşçi
CM Punk
The Taş'ın gene yarı yolunda, hatta daha başında gelip gözüküp kaybolduğu sonra da yapımcı ekibin bir şekilde yapbozun parçalarını birleştirmeye uğraşmasından ötürü ancak bu kadar çıkarabildiği bir maç, feud ve son. Cena'nın kazanacağını sağır sultanın bile bildiği yerde yemin ederim şöyle berbat bir bookingi o kadar beklemiyorduk ki, hakem 3'ü vurduğunda anlam veremedik maçın bitmiş olmasına. Sonrasında bir şey olacakmış gibi beklentiye girdik o kadar boş ve anlamsız bir sondu. Eğer ki bu gece RAW'da şu işlere adam gibi bir açıklama veya bir bağlantı yapılmazsa harbiden yazık olacak önceki WM'ye kadar 2 sene süren o muhteşem hikayeye.

Bogi

Jön Türks
Konular
21
Beğeni sayısı
473
PG Nakit
0
Benim maçla pek derdim yok, belki kısmen eski kafalı olduğum için böyle bakıyorum. Ama sürecin işleniş şeklindeki eleştirilere katılıyorum. Bence bu mevzu biraz da Cena'nın film çekimi muhabbetine falan denk gelerekte baltalandı bilemiyorum. Ama Jey'e RR galibiyeti verip orayı öyle sıkıştırmaktansa RR'yi Cena'ya verip 1 ay daha uzun ama daha yayık bir şekilde bir feud planlanabilir miydi yapılırdı herhalde. Bi de heel Cena'yı çok beğensem de bu feudda heel Cody izlemekte keyifli olabilirdi.

İşin bu noktasından sonra bence gelecek şirket yüzü adaylarından birinin Cena ile rekabete girip yaz gibi kemeri alıp Cena'yı Punk & Orton ikilisinin kucağına atması lazım son tango için. Herhalde hepimizi tatmin eder böyle bir senaryo.

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
429
Beğeni sayısı
2,230
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
İstediğiniz kadar dandik isimleri parlatmaya çalışın döneceğiniz yer Cena gibi efsanelerdir. Cena'dan kemeri alma adayım ise Bron Breakker.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi