Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Tartışma Konuları
Pay Per View'lar
WWE PPV
(WrestleMania 1. Gece Spoiler) Fenix vs Americano
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Baylaz" data-source="post: 364425" data-attributes="member: 577"><p>Fenix için üzülen arkadaşlar neyin kafasıyla böyle düşünüyor anlamıyorum. Wwe dışından gelen güreşçiler ilah değil kavrayın artık şunu. Senelerdir şirkette olan isimler fenix, penta gibi isimlere yatıp durduğunda zevk mi alıyorsunuz? 6 ay önceye kadar abi Gable push almalı ya diyenler şuan maçı Fenix kazanmadı diye durumdan rahatsız. Chad Gable'ın kariyerindeki ilk single wm maçı ve dümdüz Gable olarak değil Wwe'de son birkaç yılın en iyi midcard güreşçi gimmicki ile çıktı maça. Kazanmayıp ne yapacaktı? Rey Fenix 10 senedir şirkette değil arkadaşlar, push sırası da beklemiyor maşallah abisi geldiği gibi overpush oldu kendisi de onun gibi kullanılacaktır zaten. Bi maç kaybetti diye üzülmenize gerek yok. Wwe 40 yılın başı doğru karar verdi diyip sevinebilirsiniz.</p><p></p><p>Maçı skipledim ama bisey soracam, Abi bu adam "El Grande Americano" Chad Gable olarak geldi de ben mi bilmiyorum? Chad Gable ve Grande Americano farklı kişiler edebiyatı da yapılıyordu bildiğim kadarıyla. Maç içinde neden gerizekalı spikerler sürekli Chad Gable ismini geçirip durdu? Grande Americano'ya özel giriş teması hazırlanmış, şarkı ayarlanmış, arka alanda bu adamın üzerine ugrasildigi belli. Bunca hazırlığı saygısızca yok etmektir bana göre şu durumda çıkıp adama Chad Gable demek. Spikerinden güreşçisine gerizekalı kaynıyor şirket yapacak bişey yok. Buna mı takıldın diyebilirsiniz, hakkınızdır ama çıkıp ota boka "Absolutely Cinema" diyen bi kitleye sahip globalde Wwe. Kendileride zaten umursamıyor işin "güreş" kısmını. Bu olay Fight Club izleyip Tyler Durden'a Brad Pitt demekle aynı şey fikrimce.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Baylaz, post: 364425, member: 577"] Fenix için üzülen arkadaşlar neyin kafasıyla böyle düşünüyor anlamıyorum. Wwe dışından gelen güreşçiler ilah değil kavrayın artık şunu. Senelerdir şirkette olan isimler fenix, penta gibi isimlere yatıp durduğunda zevk mi alıyorsunuz? 6 ay önceye kadar abi Gable push almalı ya diyenler şuan maçı Fenix kazanmadı diye durumdan rahatsız. Chad Gable'ın kariyerindeki ilk single wm maçı ve dümdüz Gable olarak değil Wwe'de son birkaç yılın en iyi midcard güreşçi gimmicki ile çıktı maça. Kazanmayıp ne yapacaktı? Rey Fenix 10 senedir şirkette değil arkadaşlar, push sırası da beklemiyor maşallah abisi geldiği gibi overpush oldu kendisi de onun gibi kullanılacaktır zaten. Bi maç kaybetti diye üzülmenize gerek yok. Wwe 40 yılın başı doğru karar verdi diyip sevinebilirsiniz. Maçı skipledim ama bisey soracam, Abi bu adam "El Grande Americano" Chad Gable olarak geldi de ben mi bilmiyorum? Chad Gable ve Grande Americano farklı kişiler edebiyatı da yapılıyordu bildiğim kadarıyla. Maç içinde neden gerizekalı spikerler sürekli Chad Gable ismini geçirip durdu? Grande Americano'ya özel giriş teması hazırlanmış, şarkı ayarlanmış, arka alanda bu adamın üzerine ugrasildigi belli. Bunca hazırlığı saygısızca yok etmektir bana göre şu durumda çıkıp adama Chad Gable demek. Spikerinden güreşçisine gerizekalı kaynıyor şirket yapacak bişey yok. Buna mı takıldın diyebilirsiniz, hakkınızdır ama çıkıp ota boka "Absolutely Cinema" diyen bi kitleye sahip globalde Wwe. Kendileride zaten umursamıyor işin "güreş" kısmını. Bu olay Fight Club izleyip Tyler Durden'a Brad Pitt demekle aynı şey fikrimce. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Tartışma Konuları
Pay Per View'lar
WWE PPV
(WrestleMania 1. Gece Spoiler) Fenix vs Americano
Menü
Giriş yap