PPV (WrestleMania 1. Gece Spoiler) Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1

Jey Uso, GUNTHER karşısında skoru 3-1 yaptı ve yeni Dünya Ağırsiklet Şampiyonu oldu. Bu sonuç ile birlikte yeni Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu için kullanılan ilk Royal Rumble galibiyet hakkı da başarılı şekilde sonuç bulmuş oldu.​

Kero

rehabilite
Konular
465
Beğeni sayısı
881
PG Nakit
580
Maçı çok beğenmedim. İki isimde sanki ayakta durmaktan hallice hissiyatı verdi. 1 powerbomb, 1 spear, 3 splash attıktan sonra pin ile bitirmelilerdi macı. İtirazım olmazdı. Ama Gunther'i pes ettirmek -hele ki 5 saniye bile sürmeden- inanılmaz bir hataydı. Jey Uso istediğini aldı. Gunther'i de artık bir şekilde toparlamaları lazım karizmasını.

The MANIAC

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN
Konular
1,317
Beğeni sayısı
1,914
PG Nakit
3,210
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Jey Uso
1
Bu maç güreş tarihine kara leke olarak geçer, Uso o kadar Rumble kazandı burada adam gibi maç çıkarır diye düşündük maçı b*k etti. Gunther gibi birisini pes ettirek yenmesi çok saçma olay.

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
429
Beğeni sayısı
2,230
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
GUNTHER gibi bir güreşçi kemerini şu şaklabana kaybetmemeliydi. Zaten maçın girişinden belli. Uso'ya süslü süslü giriş yaptırmışlar diğer adam haftalık şova çıkar gibi çıktı Wrestlemania maçına.

Bogi

Jön Türks
Konular
21
Beğeni sayısı
473
PG Nakit
0
Valla bakın Jey’in Rumble’ı kazandığında bile aynı şeyleri demiştim hala diyorum bu paçoz adamın kemer kazanmasını geçtim bu maça çıkarılması bile bile büyük bir hata.

GUNTHER gibi hem in-ring hem de mikrofonda çok kuvvetli bir ismi en güçlü olduğu yerden en rezil olacak şekilde maçı kaybetmesi skandal bir karar. Ben bu mağlubiyetten iki çıkarım yaparım. Ya GUNTHER’i sildiler tamamen, ya da yine saçmasapan bir seri yaptırıp yine birine kırdıracaklar bir şekilde. Seth kemere gelecektir, Bron alttan geliyor, farklı doğal adaylar da ortaya çıkacakken burada kemerin sahibi kendisi olmalıydı.

Jey şimdi gelene gidene yeet yapar alın başınıza çalın.

agaoglu23

ESTate
Konular
33
Beğeni sayısı
955
PG Nakit
410
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Maç Gunther'in kariyerine en kötüleri falan olarak geçer ya, öyle kepazelikti şu maç yani. Tek dileğim var, bu kemerin artık tapulu mal işinden çıkması lazım, Jey Uso tez zamanda kaybeder umarım kemeri düzgün senaryolarla.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi