PPV (WrestleMania 1. Gece Spoiler) Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
210
Beğeni sayısı
725
PG Nakit
605
Utancımızdan bayıldık. Allah rızası için Wwe uzun bir süre underdog maçı yazmasın. Abi Gunther'a karşı underdog şekilde iyi maç çıkartmak ne kadar zor olabilir ki? Maçın ilk dakikası Jey Gunther'ın chopunu satmıyor, kendisi bi tekme atıyor Gunther yerde. Bu nasıl underdog? Sadece bu durum için demiyorum da böyle underdog maçının biyerlerine koyiyim. Hani abi maç içi storyline falan, öz kardeşinin agzına sıcmadı mı bu herif? Git köşeye koy Guntherı bi 'I Hate You' falan de. Sanki maç içi psikolojiyi on numara yönetebiliyorsun, izleyiciye ondan nefret ettiğini hissettirebiliyorsun da yapmıyorsun bunu. 🤣

Tüm suç Jeyde mi değil, Guntherda daha aktif olabilirdi ama bana çıkıp deseler ki sana yazdığımız bu bok gibi saltanatının üzerine wmde rakip olarak Jey uso verecez, üstüne maçın main event olmayacak, üstüne kaybedeceksin ve açılış maçısın diye; efor gösterirsem adam değilim. Guntherda biraz buna benzer takılmış maçta, hakkıdır.

İzlediğim en rezil 3-5 wm olayından biridir şu maç. Üst üste 2 sene yılın en boktan maçını çıkaran Dünya ağırSiKlet şampiyonu Uso-1i tebrik ediyorum. Kemeri backlashte güreş nedir bilen birine kaybedip bu diyarlardan defolup gitmesi dileğiyle.

Kara

-
Konular
167
Beğeni sayısı
1,336
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
İki sene önce Brock Lesnar ve Omos'un 5 dakikalık açılış maçı bu maçtan çok daha iyi işlenip çok daha seyir keyfi vermişti. Şu örnekle girelim konuya.

Daha önceki konularda dediğim gibi mevcut hikayelerden dolayı Jey Uso'nun Rumble kazanması beni rahatsız etmemişti. Çünkü cidden elde Rumble'ı kazanıp Gunther'ın karşısına dikilecek bir adam yoktu. Gel gelelim feud berbat işlendi. Gunther'ın Jimmy'e eziyeti hariç hatırlanacak bir sekansı bile yok. O sekansın bile değeri sıfıra düştü dün gece. Benim için sıkıntı Jey'in kemeri kazanması değil Gunther'in madara edilmesi.

Ring General diye hitap edilen devasa adamın, ezici şampiyonun, hayatında hiç kimseyi pes ettirmemiş ve kendinden bir hayli sıska adama saniyesinde pes etme saçmalığı bence senaryoda yoktu. Şirket Gunther'e Jey ile ilgili açıklamalarından dolayı (Rumble'ı kazanıp kendisini seçtiğinde bu maçın onu cezbetmediği yönünde memnuniyetsiz açıklamalar yapmıştı) ceza kesti. Her şeyden önce bu adam saniyesinde çırpınmadan pes eder mi? Muhtemelen biraz mücadele edip bayılacaktı ama kendisine yazılan bu sona katlanamayıp booking dışına çıkarak direkt pes edip terk etti ortamı. Bu rezil bitişi en fazla bu teoriyle bir yere oturtabiliyorum. Aksi halde bilerek isteyerek bu sonu yazdılarsa yılın kepazeliği budur.

Maç zaten baştan sona kötüyken Gunther'i belki bir daha düzelmeyecek şekilde madara ederek tüy diktiler. Senenin hatta son senelerin yüz karasıdır bu maç. 0.5/10

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,659
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Gunther'in hemen pes etmesi saçma. Sonunu tahmin ediyorduk zaten. Jey de saçmalamalara başladı açıklamaları ile. Böyle bir sorumluluğu kaldıramayacağı belli oldu. Press'de bile zil zurna sarhoştu. Kısa sürede kariyerine kamikaze yaptıracaktır.

RiseGen

Go Further
Konular
6
Beğeni sayısı
234
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
LA Knight
Maça dair her şey kötüydü. Açılışa konması, berbat yönetmenlik (Uso'nun girişi esnasında spiker masalarını, Arabistan boş işler bakanını görmemiz vs.), kötü booking, kötü son. Uso umarım sıradaki PLE'de Breakker'a filan kaybeder. Katkısına binaen 1 kez verilen şampiyonluk için yeterli bir süre.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi