WWE RAW Tartışma Konusu | 14.04.2025

The MANIAC

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN
Konular
1,317
Beğeni sayısı
1,915
PG Nakit
3,210
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Jey Uso
1

Michael Cole: Bunu bu gece biraz daha geç bir saatte bekliyordum ama Gunther, hadi başlayalım. İki hafta önce, Jey'nin kardeşi Jimmy'yi bu ringin ortasında kanlar içinde bıraktın ve bu Jey Uso'nun geçen hafta farklı bir kişi olarak bu ringe gelmesine neden oldu.

Gunther: Geçen hafta mı? Geçen hafta Jey ringe yürüdü, gözlerimin içine baktı ve artık benden korkmadığını söyledi. Geçen hafta Jey buraya geldi, sadede geleyim. Bu gece, size ve seyircilerimize Jey Uso'nun saçmalıklarla dolu olduğunu söylemek için buradayım.

Michael Cole: Dinleyin çocuklar, hayal kırıklığına uğradığınızı anlıyorum. Ama hayal kırıklığından bahsetmişken, Gunther, görünüşe göre sen de biraz hayal kırıklığına uğramışsın. Geçen yıl WrestleMania'da içeri girdiğinde gördük.

Gunther: Sorularının canı cehenneme. Jey Uso'nun canı cehenneme. Jey Uso'nun temsil ettiği her şeyin canı cehenneme. Ve onu savunan herkesin de canı cehenneme. Bu şirkete adım attığımdan beri, bu şirketin şimdiye kadar aldığı en büyük hediye oldum. Bu şirkette geçirdiğim zamanın %80'inde şampiyon oldum. Ve şu anda, tüm zamanların en büyük Dünya Ağırsiklet Şampiyonuyum. Ve Jey Uso gibi birinin bunu mahvetmesine izin vermeyi reddediyorum. Öyle mi? İstediğin kadar yap, umurumda değil. Jey, göğsünü gere gere WrestleMania'ya hiç olmadığın kadar güvenle gittiğini duydum, çünkü bunun bir önemi yok. Günün sonunda, zil çalmak zorunda. Ve bu olduğunda, hâlâ botlarımı bağlayamazsın ve ben de seni üst üste dördüncü kez yere sererim. Son iki haftadır suçlanıyorum, Jimmy ile çok ileri gittin, kontrolü kaybettin. Jey, bana bir konuda güven. 37 yıllık hayatımda kontrolü hiç kaybetmedim. Ve iki hafta önce, kardeşinin kanıyla banyo yaptığımda, kontrol tamamen bendeydi ve buna bayıldım. Ve Jey, Tanrı'ya dua etmeni istiyorum, iki hafta önce kontrol bende olduğu için ona teşekkür et, çünkü eğer olmasaydı, ikinizi de Jimmy'nin kanında boğardım. Ve bunu dört gözle bekliyorum, gelecek hafta annemi arayıp ne kadar eğlendiğimi söylemek için sabırsızlanıyorum. Jey Uso'nun canına okumak ve WrestleMania'dan hâlâ Dünya Ağırsiklet Şampiyonu olarak çıkmak için.

Bayley def. Liv Morgan

Bayley rakibini The Jackknife Hold'a bağlıyor ve maçı kazanıyor.

Rey Mysterio def. Julius Creed

Rey Mysterio rakibine 619 yapıyor. Ardından rakibinin üzerine uçup tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor. Maçtan sonra Americano, Mysterio'yu Running Headbutt ile düşürür. Americano yüklü maskesiyle LWO'yu yere serer. Americano Mysterio'ya Diving HeadButt'ı yapıyor.

AJ Styles def. Karrion Kross

AJ Styles rakibine The Phenomenal Forearm yaptıktan sonra tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor. Maçtan sonra Logan Paul sahneye çıktı.

Logan Paul: AJ Styles! Hey, woah, woah, bu düşmanlık da neyin nesi? Sacramento, sakin ol, buraya adamıma tebrikler demek için geldim. Cidden AJ, iyi galibiyetti kardeşim. Tebrikler, Sacramento'nun önünde, Los Angeles'ta yaşayacak kadar havalı olmayan ve San Francisco'da yaşayacak kadar zeki olmayan bir grup insanın önünde başardın. Sen, dostum, bu genel Kaliforniyalı eziklere WrestleMania'da neden bana karşı dövüşeceğini gösterdin. Ama hey, AJ, neden onlara maçımızın neden para kazandıracağını göstermiyoruz? İşte karşında duran şey. Lütfen, bu sinema parçasının tadını çıkarın.

AJ Styles: Hey, bu küçük şirin bir video, ukala. Ama neden WrestleMania'ya biraz erken başlamıyoruz ve kıçını hemen şimdi bu ringe getirmiyoruz?

Logan mikrofonunu bırakır ve ringe doğru yürür. Styles, Kross'un ucuz bir vuruşunu önlüyor. Styles, Kross ve Paul'a haymaker atıyor. Styles, Kross'u Reverse DDT ile düşürüyor. Paul, Titanium Punch'ı yapıyor. Paul, Styles'ı Paulverizer ile yere seriyor.

Jey Uso: Pekala, kontrol edin. Geçen hafta Gunther'a söylemem gerekeni söyledim. Ama gerçekten buraya gelip hepinize bağırmak istedim. Evet, halkım, Sac-Town'da ne var ne yok? Annem kalabalığın içinde bir yerlerde mi? Ama bak, Uce, herkes bana sorup duruyor, Uce, Jey, aklın nerede? Kafayı mı yedim? Evet, kafayı yiyorum. Ama kilitlendim, kendime kilitlendim, aileme kilitlendim, hepinize kilitlendim. Ama şuna bir bakın, durun, dinleyin. Burada konuşan Gunther'i dinleyin, bana ne hissettirdi biliyor musunuz? Kızdı. Hayır, korkuyorsun. Evet, Gunther, korkuyorsun, WrestleMania'da Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu için 60.000 kişinin önünde kıçını tekmeleyeceğimden korkuyorsun. Ama bak, Cumartesi günü görüşeceğiz, Uce. Gunther, seni yakalayacağım, dostum. İşte yapacağımız şey, bir kereliğine bir kereliğine. Hey, uce, lütfen, lütfen müziğime çal, oh evet, uh-uh, YEET!

Cathy Kelley, Bron Breakker ile kuliste bir röportaj yaptı. Kariyerinin en büyük unvan savunmasında nasıl bir yol izliyor? Bron bunun kariyerinin en büyük unvan savunması olduğunu biliyor. Bunu dört gözle bekliyor. Judgment Day Breakker'ı acımasızca pusuya düşürüyor. Finn Balor, Breakker'ı birden fazla üretim kasasının içine fırlatıyor. Adam Pearce bu acımasız saldırıyı durdurmak zorunda kaldı.

Finn Balor def. Penta (DQ ile)

Breakker Balor'a clothesline yaparak diskalifiyeye neden olur. Maçtan sonra Judgment Day, Breakker'ın üzerine çullanır. Breakker Carlito ve Dominik'e Double Spear yapıyor. Breakker ateşlendi. Penta Spear'ı engelliyor. Penta'dan Spinning Back Kick. Penta, Breakker'a Super Kick atıyor. Penta'dan dışarıya bir Headscissors Takeover. Penta Flying Crossbody Block ile herkesi silip süpürüyor.

Roman Reigns Golden One Center'a geldiğinde Paul Heyman'ın CM Punk ile konuştuğunu görür. Kabile Şefi çok kızgın.

Roman Reigns: Sacramento! Kabul Et Beni. Tüm dünya bunu hissedebilir. Tüm dünya Kabile Şefinizi sevdiğinizi ve kabul ettiğinizi duyabilir. Ve şimdi tüm dünya senin Kabile Şefine asla ihanet etmeyeceğini anlıyor. Ama herkes senin gibi değil. Bazı insanlar bana ihanet edebilir. Sacramento, bunun kim olabileceğine dair bir tahminin var mı? Wiseman, bana nasıl ihanet edebilirsin? Sacramento, Bilge Adam seni duyamaz, biraz daha yüksek sesle söylemelisin. Neden?

Paul Heyman: Kabile Şefim, bu bir ihanet değildi, borçlu olduğum bir iyiliği geri ödedim.

Roman Reigns: Sacramento, burada biraz kafam karışmış olmalı, iyiliklerin işleyişinde genellikle geri ödemeyi kendin yaparsın, doğru mu? Bu küçük iyilikte kazıklanan tek kişi benmişim gibi geliyor. Ve benim hakkımda bildiğiniz bir şey varsa, Kabile Şefiniz hakkında bildiğiniz bir şey varsa, biz asla bir iyilik istemeyiz. Hayır, hayır, istediğimizi alırız. Yani, bir iyilik borçlu olduğumu bilmiyorum, çünkü hiç yardım istemedim, WarGames'te bana katılacak kimseyi istemedim, dolayısıyla bu iyiliği de istemedim. Peki, lütfen söyle bana, senin bu aptal iyiliğinin hesabını nasıl ödeyeceğim?

Seth Rollins ringe doğru geliyor.

Seth Rollins: Sacramento! Kabile Şefiniz için bir alkış alalım, çünkü on yılı aşkın bir süreden sonra nihayet anlıyorsunuz, dostum, nihayet parçaları tek başınıza bir araya getirmeye başlıyorsunuz. Neredeyse başardın, sadece küçük bir parçan eksik ve bu gerçekten utanç verici, çok küçük, çok geç, çünkü seni WrestleMania'da hala bitirmem gerekiyor. Ve bu her zaman olduğu gibi aynı sebepten, çünkü yapılacak doğru şey bu. Bakın, WrestleMania'daki bu Üçlü Tehdit Maçı, WrestleMania tarihindeki, bu şirketin tarihindeki, sektör tarihindeki en büyük ve en önemli Üçlü Tehdit Maçı, çünkü bu maçın galibi sektörümüzün geleceğini belirleyecek. Hayır, bu sen olamazsın, bu sen olamazsın, çünkü bu sektör senin gibi insanlarla, uygun olduğu zamanlar dışında ortaya çıkmayan ve tüm kirli işleri herkesin yapmasını isteyen insanlarla dolarsa, o zaman bu sektör ölür. CM Punk da olamaz, bunu anlamaya başlıyorsun.

Çünkü bu iş, zor zamanlar geçirdiğinde topunu alıp evine giden, ancak geri dönüp başkalarının başarısından elde ettiği kazançları sömüren küçük CM Punk'larla dolup taşarsa, bu iş ölür. Hepiniz bu işin ölmesini istiyorsunuz, değil mi? Ben istemiyorum, çünkü bu iş benim gibi, iş için en iyisini yapmak için fiziksel ve zihinsel sağlığını feda edecek insanlarla doluysa, iş sadece yaşamakla kalmaz, aynı zamanda gelişir. Sadece bir kişi olabilir ve o da ben olmalıyım. Ve tam olarak anlayamadığın o küçük parçaya gelince, iyilikler tesadüfen olmaz Roman, iyilikler bir seçimdir. Geçen hafta Paul Heyman'ı hastaneye yatırmamayı seçtim ve şimdi Paul Heyman bana olan borcunu ödeyip ödememeyi seçebilir. Ama senin Wiseman'ın alabildiğine onursuz, pisliğin teki ve ondan hiçbir şey beklemiyorum. Paul Heyman WrestleMania'da şans eseri CM Punk'ın köşesinde değil, Paul Heyman bir seçim yaptı. Bu sadece ihanet değil Roman, kendine sorman gereken şey, bu bulmacanın son parçası, o sadece bir iyiliğe karşılık vermiyor, seçim yapıyor. Neden senin yerine CM Punk'ı seçtiğini bulmalısın.

Roman Reigns: Wiseman! O haklı. Sen kendi seçimini yaptın, ben de kendi seçimimi yaptım.

Reigns, Rollins'e yumruk atıyor. Reigns Rollins'i omzundan tutup çelik ring direğine çarpıyor.

Paul Heyman: Seni kabul ediyorum, Kabile Şefim.

Reigns Heyman'a tokadı yapıştırıyor. CM Punk ringe fırlıyor. Punk, Reigns'ten gelen bir clothesline'ı savuşturuyor. Punk ve Reigns birbirlerine karşılıklı vuruşlar yapıyor. Punk, Reigns'i üst ipin üzerinden clotheslines'lıyor. Punk köşedeki Heyman'ı kontrol ediyor. Reigns, Punk'a Spear yapıyor. Reigns bir yer ve vuruş saldırısına geçiyor. Rollins, Reigns'in sırtına çelik sandalyeyle vurur. Rollins Punk ve Reigns'e Curb Stomp yapıyor. Rollins sandalyeyi kapar ve şov yayından kalkarken Heyman'a bakmaya başlar.​

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 6)
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi