RPG 𝐌𝐀𝐘𝐇𝐄𝐌 #𝟏𝟔: 𝓱𝓪𝔂𝓿𝓪𝓷 𝓬̧𝓲𝓯𝓽𝓵𝓲𝓰̆𝓲

PGW: Son Eklenen Parta Git

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
Derin hüzün Mark Henry... Kadın milleti malesef her şeyi kendine pay ediyor. Breeze hacıyı Venis'le gerecek ve ateşi yakacak kişi de Trish olacak muhtemelen ama pastanın cezası olarak kemerlere yaptığı gibi Trish'e de bir tecav- freebird işini sevdim. Gerilimli kategoriye daha fazla film bekliyoruz SEX ekibinden, çok eğlenceli oldular böyle.

Wyatt'a bu mistik işler hiç gitmiyor açıkçası ve Orton'ın Angel'la olan ruhsal sıkıntılarıyla daha farklı bir anlatı da tercih edilebilirmiş ama tercih diyelim. Bana filler geldi esasen.

Cardona'nın sinir harbi ve öfkesini kontrol edemeyişi iyi yedirilmiş ve tekrara düşeceğim ama Cueto'yu hala istediğim kadar aktif göremiyorum. Biraz da sahibinin aktifliğiyle paralel sanırım bu durum. STG'nin kemere nasıl bir şekil vereceğini çok merak ediyorum, "her ışık kendi gölgesini yaratır", aynen öyle gider. Kaostan biraz uzaklaşıp kendine bir yol çizmesi lazımdı ve bence karaktere de çok iyi gelecek bu şampiyonluk.

Ospinin meslek seçimler bloke kartlar yüzünden hayatını idame ettiremeyip kariyer.net'den bulduğu random işe sarılan adamların aynısı. Edge'in kazanmasını bekliyordum, bizim çember maçı bana toplu hücum + ilk eleme var bu gidişle. Lita'yla daha bir seksi oldu, kemeri bu kadar kovalamışken çemberin gizli favorisi bile olabilir. Hardy'nin bu dibe vurma serüveni nereye varır, nereye kadar sürer bilinmez ama Zayn'nin dediği gibi çok büyük bir zaferle beyaz sayfa açabilir ilerleyen süreçte. Zayn/Kruger/Hardy her şeyiyle %33.3 şans. Helms/Bate'den gelecek arkadaş biraz ha bu yemdur olur bu üçünün yanında.

Elinize sağlık, bundan sonraki şovlara canlı takibe dönüyoruz inşallah.

Konular
153
Beğeni sayısı
1,868
PG Nakit
1,115
Favori Güreşçi
Seth Rollins
RPG Karakteri
Wes Lee
Ekip Mark Henry'i çok iyi yedirdi bence SEX'e valla hem SEX çok durağanlaşmıştı ve ilgi çekicilikten çıkmıştı hem de Mark Henry'nin kendine yer bulabileceği başka bir alan yok gibiydi. Cuk diye oturdu senaryoya, başta bu Trish muhabbeti hiç tat vermese de Mark Henry'nin girişiyle baya eğlenceli hale geldi. Bu adamların işi bu, en iyi şekilde de yapıyorlar. Gidişat ne olacak bilemiyoruz tabii nasıl bir yere bağlanır hiç kestiremiyorum. Randy Orton'ın bi şamar yemesi gerekiyordu valla o gün gelmiş, maçı kazansa da Wyattların gazabına uğraşmış. Orton'ın daha değişik psikolojilere girdiği bir durumda Wyatt'ın dönüşeceği bayağı merak ediyoruz ne yalan söyleyelim. Matt Cardona bayağı gözümde bitti ya kutinin hayatında nasıl bir yoğunluk var tabii bilmiyorum da çar yazılsa da çok giremiyoruz her an hiçliğe gidecek diye inaktiflikten. Dark STG için geçici rakip olabilir en fazla fazlası çıkmaz gibi maalesef.. çok iyi girmişti aslında şirkete. Special Referee Will Ospreay bağırttı valla tekrar böyle taşak işlere döneceğini beklemiyorduk, bir noktada bu referee işini kullanarak kendine WM feudu çıkaracaktır herhalde ama.. emin olamıyoruz artık. Her an arkada röportajcı falan bile olabilir. Maçı da Edge'in kazanacağını az çok bekliyorduk, ben hikaye Jack Perry üstünden gider Edge için diyordum ama farklı oldu yolu, bir şekilde kendini attı çembere. Şansı hiç az değil ama WM'ye Perry gider gibi geliyor. Jeff için daha hayırlısı oldu gibi, kazanabileceği bir yere gitti. Jeff Hardy'i tekrar şampiyon olarak görmek çok isteriz valla. Sondaki yüzleşme de güzel olmuş, favoriler diyebiliriz maç için. Elinize sağlık.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi