RPG 𝐌𝐀𝐘𝐇𝐄𝐌 #𝟏𝟔: 𝓱𝓪𝔂𝓿𝓪𝓷 𝓬̧𝓲𝓯𝓽𝓵𝓲𝓰̆𝓲

PGW: Son Eklenen Parta Git

Chairman

𝐑𝐞𝐭𝐮𝐫𝐧𝐞𝐞
Konular
88
Beğeni sayısı
855
PG Nakit
0
8pkqiu5.png

MAYHEM #16
15 Nisan Salı, 20.30 - C
Prudential Center

Newark, New Jersey

ŞOVU TAKİP ETMEK İÇİN NEDENLER

1- Görevini Bırakan O İsim Kim?

2- Kara Kitap, Kara Kılıç, ...

3- Winner Enters World Heavyweight Championship Elimination Chamber Match, Loser Enters PGW World Television Championship Elimination Chamber Match
Edge vs. Jeff Hardy

1jhqr7j.jpg

PYROLAR PATLIYOR VE MAYHEM #16 BAŞLIYORRR!

JBL-Michael-Cole.jpg

Michael Cole: Bayanlar ve baylar, güzel bir akşamda yeniden sizlerleyiz. Rumble sonrası ilk Payback'te neler neler yaşanmadı ki? Royal Rumble galibi Roman Reigns bir konuşma yaptı ama hangi kemeri seçeceğini henüz söyleyemedi. Çünkü Luca Crusifino tarafından bölündü, tatsızlıklar yaşandı. Luca'nın iddiasına göre Roman'ın Rumble zaferi illegal. Bu mümkün mü John?

JBL: Avukat değilim ama muhtemelen değil Michael. Sanırım olan oldu. İlerleyen saatlerde ise PURE Şampiyonluğu Dark STG'nin karanlık eline geçti. Nasıl bir serüven yaşatacak bize merak ediyorum.

Michael Cole: Gecenin ana gösterisi Payback 69'a yakışacak şekilde bitti desek yanlış olmaz. Bir süredir boşta olan Takımlar Şampiyonluğu The SEX'in oldu. Yeni şampiyonları tebrik ediyoruz. Sen de tebrik ediyor musun Will?

Michael alışkanlık gereği soruyu sorduğunu cümleyi bitirdiği gibi anlıyor. Çünkü yanındaki sandalye boş. Will Ospreay Rumble'dan beri spiker koltuğuna geçmedi, bugün de öyle.

JBL: Kas hafızası Michael... Bilirim. Öğrendiğim kadarıyla Will Ospreay daha fazla spikerlik yapmak istemiyormuş. Çünkü zaten kick.tv'de uzun uzun konuşuyormuş. Burada da aynı şeyi tekrarlamak istemiyormuş.

Michael Cole: Peki şimdi ne yapacak?

JBL: Bilmiyorum Michael. Belki de temizlik görevlisi olur.

wwe-smackdown-kurt-angle.jpg

O sırada ringe dönüyoruz. Bir düzenek kurulmuş. Köşe gönderlerinde beyaz beyaz balonlar- Bir dakika! Bunlar balon değil. Balon gibi şişirilmiş prezervatifler... Ringin ortasındaysa koca bir masa var, üzerinde ise penis temalı bir pasta. Standın tepesindeyse "Sex Celebration Party" yazıyor.

2qn7z79.jpg
dgln5q7.jpg
mrke66j.jpg

SEXXX! Tyler Breeze ve Trish Stratus kol kola girmiş cilveli bir giriş yapıyorlar. Yanlarında "The Penis" Val Venis, klasik erotik girişini yapıyor. Hal hareketleri aynı ama sanki suratında hafif bir ekşime var. Taze şampiyonlar seyircilerle tokalaşarak ringe doğru ilerliyorlar. Aprona vardıklarında Venis bir durup sağa sola arayan gözlerle bakıyor. Bir şey takılıyor aklına sanki. Sonra elini havaya kaldırarak titantron kısmına dönüyor. "Gel gel" şeklinde el hareketleri yapıyor. Bir şeyler de söylüyor ama duyulmuyor. Venis birini çağırıyor arka alandan.

5ckfkcm.jpg

"THE SEXUAL CHOCOLATE" MARK HENRY! Arka alandan biraz da mahcup tavırlarla ringe ilerliyor. Trish ve Breeze ringe girdiler bile. Henry'i gördüklerinde yüzleri düşüyor. Venis Henry'i apronda karşılayıp ringe giriyorlar. Dört isim de tauntlarını atıp müziğin kesilmesini bekledikten sonra Trish Stratus öne çıkıyor.

trish-stratus-april-18-c.jpg

Trish Stratus: Geleli ne kadar oldu? 1 ay mı? Ve işte bu kadar kısa bir sürenin ardından sonuç bu. Erkekler... Gerçekten güçlüsünüz. Kaslarınız bir betonu parçalayabilecek düzeyde. Hırslısınız, başarı için yapmayacağınız hiçbir şey yok fakat... Zeka? Hmmm... Bu konuda kadınların yardımına ihtiyacınız var. Çünkü biz, dünyayı sizin gördüğünüzden daha farklı görüyoruz. Ne derler, her başarılı erkeğin yanında bir kadın vardır... Tyler Breeze, uzun süredir uzaktan takip ettiğim biriydi. Onu zaten tanıyordum ama NOW'daki süreci ve hemen sonra burada sivrilmesi ona farklı bir gözle bakmamı sağladı. Sürekli mücadele edip hiçbir şey başaramayan bir adamdı. Fakat bu, kötü bir güreşçi olduğundan kaynaklanmıyordu. İhtiyacı olan şey farklı bir bakış açısıydı. O, ringde dişini tırnağına takarken ringin dışında olan biteni gören bir çift göze ihtiyacı vardı, o kadar. Ne yapması, ne düşünmesi, neye inanması gerektiğini öğretip hatırlatan biri: Trish Stratus. Ben, onun içindeki elması ortaya çıkarttım ve şimdi o, WrestleMania'ya PGW Takım Şampiyonu olarak gidecek!

Trish gözüyle arenanın tepesindeki WrestleMania logosuna bakar. Geri çekilirken Breeze'ye bakıp gülümser. Mark Henry ise büyülenmiş gibi Trish'e bakmaktadır. Venis öne çıkar.

images

Val Venis: Bayanlar ve bayanlar, ıslaklığı hissediyor musunuz? O sıcaklığı ve ter damlacıklarını? Memintolarınız demirden birer leblebiye dönüştü mü? Ahhhhhhhhhhhhhhhh, The SEX... Bambaşka bir mevzu. Öyle bir takım ki bu, Takımlar Şampiyonluğunu ikinci kez kazanmamıza rağmen niyeyse 4. sefermiş gibi hissettiriyor. Size de öyle gelmiyor mu? (Gülümseyerek reaksiyonları izliyor.) Size açıkça söyleyeyim: The SEX, bebeğim, çoktan PGW'nin ikonlarından biri haline geldi ve bunu artık hiçbir şey değiştiremez. İki kez Takımlar Şampiyonluğu, Televizyon Şampiyonluğu, ilk PURE Şampiyonluğu, PGW Şampiyonluğu, Triple Crown ve hemen ardından Grandddddd SSSSSLAMMMMMMMMMCIK! (Seyirci her seferinde vites yükseltiyor.) İster inanın ister inanmayın, The SEX bugün dağılsın, bir daha da görünmesin. Yine de The SEX PGW'nin efsaneleri arasında olacak.

Val Venis: İşin tuhaf yanı böyle bir unvanın uzun süredir boşta oluşuydu. Evet evet biliyorum, Rumble diyeceksiniz. Hepimizin gözü ondaydı. Benim de öyle. O gece oraya kazanmak için çıktım fakat olmadı. Gerçi biraz tuhaf hissediyordum. Sanki kafamda, düşünceler berrak değildi. Sanki beynim bir sisin içine gömülmüştü. Doğrusu o gece ringde neler olduğunu bile tam olarak hatırlamıyorum. Öğrenmek için sonradan izlemem gerekti.... Fakat, nasıl? Nasıl olur da böyle bir unvan için koccca şirkette aday çıkmaz? Bu bir utançtır ve Val Venis, utanacağınızı bilse suratınıza tükürmek isterdi ama o sizin suratınıza BOŞALMAYI tercih etti! Götü yiyen gelsin bunu bizden alsın. Yo, yo, bu hiçbir zaman olmayacak. Çünkü The SEX bu kemere tecavüz edecek adamım, TE-CA-VÜZ! Bunu neye dayanarak söylüyorum?

Venis gözlerini devirerek Mark Henry'e bakar. En az seyirci kadar ne diyeceğinden haberi olmayan Mark Henry'e.

Val Venis: ÇÜNKÜ KEMERLERİ FREEBIRD OLARAK TAŞIYACAĞIZ BEBBBBEEĞİİİMMM! Mark Henry... The SEX'e hoş geldin, penisdaş!

f93c1a201c9cf974a933e4e110b25af265759a74.gif

Seyirciler çıldırıyor. Mark Henry şaşkın. O da bunu beklemiyordu. Venis kendinden emin tavırlarla Mark Henry'e bakıyor. Arkalarındaki manzara ise farklı. Tyler Breeze hemen Trish'e dönüyor. Öfkeyle patlayan Trish, Venis'e yaklaşıyor.

Trish Stratus: Bir dakika! Bir dakika! Ne dediğini farkında mısın? (Siniri bozuk bir şekilde gülerek) Böyle bir şey mümkün değil Val.

Val Venis: Niye?

Trish Stratus: Bu imkansız. Çünkü kemeri o kazanmadı. Lanet olsun sen bile kazanmadın, galibiyeti Breeze getirdi. Bu konuda nasıl bizim fikrimizi almazsın?

Val Venis: Senin fikrini almam gerektiğini kim söyledi?

Trish Stratus (Burnundan soluyarak): Oh, öyle demek? Peki ya Breeze? Ona danıştın mı?

Val Venis: Hayır. Çünkü bana olan güvenini biliyorum. Ekip için hangi kararı alırsam alayım hep arkamda durdu. (Breeze'ye bakarak.) Yanlış mı?

images
bpu25b9.png

Trish Stratus: Bu seferki farklı. Öyle kafana göre alabileceğin bir karar değil. Saçmalamayı kes aptal. Şampiyonluğu getiren zil çaldığında Mark Henry ekipte bile değildi.

Val Venis: Ama köşemizdeydi... Bak ne diyeceğim Trish? Bu tartışmayı arka tarafta mı yapsak? Buraya eğlenmek için geldik. Ben bir şampiyonum. Tek yapmak istediğim, bunun tadını çıkarmak.

Trish Stratus: Tadımızı kaçırmışken tadını çıkaramazsın. Ne konuşacaksak burada konuşalım Val. Neyden çekiniyorsun?

Val Venis geriliyor ilk defa. Sakinliğini şu ana kadar koruyabilmişti. Trish'in dibine kadar giriyor. Breeze istemsizce birkaç adım yaklaşıyor onlara doğru.

Trish Stratus: Bize danışmadan bir karar alamazsın. Mark Henry, The SEX'in üyesi değil ve gelecekte de olmayacak. Çünkü bizi rahatsız ediyor.

Val Venis: Hayır, seni rahatsız ediyor. Breeze'yi değil. Ve senin sorunun, takımın faydasına olacak bir karar almamın önüne geçemez.

MarkHenry.jpg

Trish Stratus cevap verecekken Mark Henry onlara yaklaşıyor. Adam utançtan yerin dibine girecek. Suratında derin bir hüzün var. Venis'in sırtına dokunarak kısa birkaç cümle söyledikten sonra ringden iniyor.

Val Venis: Hayır hayır hayır, Mark hayır. Hiçbir yere gitmiyorsun. Çünkü sen The SEX'in üyesisin. An itibariyle de PGW Takımlar Şampiyonusun. Buna sadece ben karar veririm, eski bir orospu değil!

kevin-owens.png

NE DEDİ NE DEDİ NE DEDİ?! Seyirci kuduruyor. Trish de öyle. Breeze Trish'i sakinleştirmeye çalışınca Trish bir posta da ona kayıyor. Buna nasıl sessiz kalırız dercesine... Breeze'yi ittirip kenardaki pastadan bir tabak alıp Venis'in suratına fırlatıyor! Venis dondu kaldı. Trish'in giderayak "bunu bir orospu çocuğu mu söylüyor?" dediğini duyuyoruz. Tyler Breeze'nin omzundaki kemeri alıyor Trish. Yere sertçe fırlatıyor. Kırılmasını bile göze alarak? Kadın delirdi delirdi. Sonra Tyler'ı çekiştirerek ringden iniyor. Trish ve Tyler, Sex Celebration Party'i terk ediyorlar! Breeze ne yapacağını kestiremiyor. Gidip gitmeme arasında, kemerden olmak da istemiyor ama bir tepki de veremiyor Trish'e. Titantronun altında gözden kaybolana dek pasta suratlı Venis'le bakışıyorlar.

Şimdi, dört köşesi de balonlarla süslü, şatafatlı bir pastanın ringi işgal ettiği yerde, şeker hamuruna doyan Venis, üzgün Mark Henry'le bakışıyor, sessizce. Parti hiç de bekledikleri gibi gitmedi. Bunun bir veda partisine dönüşeceğini tahmin bile edemezlerdi. Seyirci Trish'e karşı Val Venis ve özellikle mağdur konumdaki Mark Henry'e destek tezahüratları atıyor. Val Venis birden, Mark Henry'e bakıp gülümsüyor ve yerdeki Takımlar Şampiyonluğunu alıyor.

mark-henry4-185697-1280x0-e1516062356106.jpg

Ve Mark Henry'nin geniş omuzlarına yerleştiriyor! Bu harekete mükemmel bir destek var. Mark Henry, Venis'i iyice süzerek ciddiyetini anlıyor. O da inanıyor şimdi... Şampiyon olduğuna... PGW Takım Şampiyonları Val Venis ve Mark Henry, penis pastasını seyircilere dağıtırken reklamlara gidiyoruz

mli04sk.png

maxresdefault.jpg

PGW Şampiyonu Randy Orton omzunda kemeriyle stage'de beliriyor. Yavaş adımlarla ringe doğru ilerliyor. Ringe girmeden çevresini süzüyor. Sonrasında ringe giriyor ve kemerini havaya kaldırıyor. Ardından Top Rope'a çıkıyor ve kemerini bir de orada kaldırdıktan sonra Top Rope'tan inip rakibini beklemeye başlıyor.

erickrowan.jpg

Erick Rowan stage'de beliriyor. Arkasında Braun Strowman ve Bray Wyatt. Bray Wyatt, ikisinin kulağına bir şeyler fısıldadıktan sonra gidiyor. Erick Rowan ve Braun Strowman yavaş adımlarla ringe doğru yürüyorlar. Erick Rowan aprona çıkıyor ve ringe giriyor. İkili ringin etrafında bir süre döndükten sonra hakem zili çalıyor.

Domuz vs. Engerek
Erick Rowan vs. Randy Orton

112_SD_09202016ej_2425--37763e77715c4707293d612785a41848.jpg

Maç başladı. Orton hızla Rowan'ın üstüne yürüyor ve seri bir tekme ardından üst üste yumruklar vuruyor fakat Rowan aniden Orton'ın boğazına yapışıyor. Tutarak Orton'ı köşeye doğru çekiyor. Köşede Orton'ı sıkıştırıp karnına ve kafasına yumruklar vuruyor. Ardından birkaç stomp vuruyor ve sonrasında geri geri çekilip Orton'ın üstüne koşuyor. Orton gelişine bir Big Boot vuruyor. Sonrasında hızla bir Clothesline'la Rowan'ı yere yıkıyor. Ardından iplerden sekiyor bir tane daha vuracakken Rowan hızla bir Spin Kick! Orton yere yapışıyor. Rowan hemen tuşa gidiyor. Orton tuşu saniyesinde atıyor. Rowan hızla chinlocka alıyor. Orton ayaklanmaya çalışıyor. Bir süre sonra kalkıyor. Kilidi çözmeyi başarıyor ve seri yumruklar. Ardından hızla irish whipe yolluyor. Fakat Rowan bunu tersine çeviriyor. Orton gelişine bir Clothesline. Bu Rowan'a işlemiyor. Orton geri geri çekiliyor ve bir Dropkicki oturtuyor! Ardından hızla kafasından tutup aprona atmaya çalışıyor fakat Rowan bunu tersine çeviriyor. Orton'ı ring dışına fırlatıyor.

RR_01272024RF_30444.jpg

Rowan hızla ring dışına çıkıyor ve Orton'ın üstüne bodoslama koşup Orton'ı yere yıkıyor. Ardından Orton'ın ensesinden tutuyor ve kafasını çelik merdivene çarpıyor! Ardından sertçe bariyere doğru fırlatıyor. Sonrasında kaldırıp ringe sokuyor. Peşine kendisi de girmeye çalışırken Orton hızlı kalkıyor ve bir anda Orton, Rowan'ı iplerin ortasındayken çekiyor ve SPIKE DDT! Tuşa gidiyor. 1........2........ KICKOUT! Orton hızla RKO hazırlığı yapıyor. RKO tauntunu atıyor. RKO! Fakat hayır! Rowan, Orton'ı yere doğru çakıyor! Orton sırtını tutarak kalkıyor Rowan sağlam bir Back Suplex'le Orton'ı yere çarpıyor! Sonrasında yerde Orton'ı stompluyor! Üst üste Stomplar! Sonrasında Orton'ı boğazından tutarak kaldırıyor. Fallaway Slam'le tutuyor ve fırlatıyor! Orton ring dışına çekiliyor. Orton ring dışına çekildiği sırada Rowan hakemi çeviriyor ve hakemi oyalıyor. O sırada Braun, iki eliyle Orton'ı boğazlıyor ve Orton'ı aprona çarpıyor! Hemen peşinden Orton'ı ringe Rowan'a atıyor. Rowan, Orton'ı tutuyor ve IRON CLAW SLAM!

107_SD_09202016cm_2511--4dcf31b540aa77b32fc6d7e3cc66b52a.jpg

Orton bundan kurtuluyor ve Rowan'ı ringposta doğru fırlatıyor! Rowan ringpostun demirlerine giriyor! Orton gelişine arkasından tutuyor ve bir Backbreaker! Rowan yerde kıvranırken üst üste stomplara başlıyor. Birkaç kez stomplar vurduktan sonra sağlam bir Knee Drop çakıyor. Peşine Tuşa gidiyor. 1.......2....... KICKOUT! Orton, Rowan'ın tepesine çıkarak Rowan'ın kafasına kafasına yumruklar atıyor. Fakat Rowan bir anda Orton'ı üstünden fırlatıyor! İkili ayaklandı. Orton hızla Rowan'ın üstüne koşuyor fakat Rowan, Orton'ı kaldırıyor ve BEARHUG! Orton acıyla kıvranıyor! Hakem pes mi diye soruyor fakat Orton hayır diyor! Orton bir süre sonra kurtulmayı başarıyor ve üst üste dirsekler atarak kurtuluyor! Ardından sağlam bir Headbutt vuruyor! Rowan geri geri çekiliyor. Orton seri bir RKO! TUŞ! 1.........2........

O DA NE!? IŞIKLAR KARARIYOR!

6vouc7s.jpg

Birinci şahıs kamerasında yılan tarlada ilerlerken görüntüleniyor. Tarlayı aşıyor ve biraz daha ilerliyor. İleride bir ışık görüyor ve yol boyunca devam ediyor..

015_Randy-Orton-204--4399ad6164d084c3beb44aed3b557618.jpg

Sonrasında yanan bir ev görüyor ve yanan evin içine doğru giriyor. Yanan evin içine girmeden önce kapının yanındaki RANDY ORTON'I GÖRÜYOR!! Sonrasında yoluna devam ediyor..

rlcbrlt.jpg

Alevlerin arasında ilerlerken bir anda evdeki alev almış tahtalar tepesine doğru çökmeye başlıyor!! Işıklar tekrardan kapanıyor..

cjvcgdk.jpg

Tekrardan açıldığında yüzünü göremediğimiz bir adam var. Yavaş adımlarla yürüyor. Adam tahtaların arasını karıştırıyor ve yılanı buluyor! Oradan çıkartıyor! Yılanı ellerinin arasına alıyor! Yılan acıyla yanarak can çekişiyorken yılanı tutan adama yılanın üstündeki alev işlemiyor bile! Sonrasında ekranda bir yazı beliriyor..

39k1ld2.jpg

"BİZİ YAKMAK İSTEDİN FAKAT YALNIZCA KENDİNİ YAKTIN!"

20191125_RAW_RowanKyle--fe39efc09f32da951dc2636c83383109.jpg

Randy Orton şaşkınca ekrana baktığı sırada ERICK ROWAN! BİR ANDA IRON CLAW SLAM!!!

maxresdefault.jpg

FAKAT HAYIR! ORTON BUNDAN KURTULUYOR VE RKOOO!! TUŞA GİDİYOR! 1.........2........

3!!!!!

Kazanan: Randy Orton

i7buqbv.jpg

Randy Orton maçı kazanır kazanmaz Braun Strowman ringe dalıyor ve Orton'ı yerde yumruklamaya başlıyor! Erick Rowan'ı da kaldırıyor! İkili Randy Orton'a yerde hızla stomplar vuruyorlar! Orton acıyla yerde kıvranırken ikili Orton'ı kaldırıyor ve ring dışına postalıyor! Ardından kendileri de çıkıyor! Braun Strowman spiker masasını açıyor! Randy Orton kaldırıp boğazlıyorlar ve DOUBLE CHOKESLAM! Randy Orton'ı spiker masasına yapıştırıyorlar!

braun-strowman-apr-11-a.jpg

Sonrasında Erick Rowan çelik basamağı söküyor! Spiker masasının önüne koyuyor! Braun onun üstüne çıkıyor ve SPİKER MASASINA BİR SPLASH! AYI OĞLU AYI! SPİKER MASASINI YIKIYOR! Braun öfkeyle taunt atıyor. Braun Strowman ve Erick Rowan arka alanın yolunu tutuyor.

mli04sk.png

qeagunc.jpeg
cw6ipwl.jpg

Şarkının biraz ilerlemesinin ardından arka alandan gelen iki isim oluyor, bunlar Matt Cardona ve kendisinin menajerliğini üstlenmiş olan Dario Cueto! Stage'de bir müddet duraksıyorlar ve kendilerine yönelen reaksiyonları inceliyorlar. Dario'nun ufak bir gülümsemesi var, Matt ise fazlasıyla sert bir imaj çiziyor. Kendisi bir hayli canı sıkkın, canı burnunda bir şekilde gelmiş durumda. Her neyse, ringin yolunu tutuyorlar. Kısa süre içerisinde ringe varıyorlar, öncelikle Matt'ın çelik basamakları kullanarak Apron'a çıktığını görüyoruz. Matt, Dario'nun ringe girmesini kolaylaştırmak adına ipi aşağıya itmek yerine, direkt ringe giriyor. Onu takip eden Dario biraz bozulmuş görünüyor ama bozuntuya vermiyor. Matt spiker masasından kaba bir şekilde mikrofon istiyor, kısa süre içerisinde iplerin arasından bir mikrofon ulaştırılıyor. Matt mikrofonu ağzına doğru tutuyor ve konuşmaya başlıyor.

3jdvsvp.jpg

Matt Cardona: Fazla olmadı, benim için dün kadar yakın... Evet, geçen gece diyeceğim, PAYBACK #69'da yalnızca bir kemer kaybetmedim. PGW Pure Championship, evet, gitti. Ama onunla birlikte, bana yeniden bu ringe ait olduğumu hissettiren sahne ışığımı da kaybettim. O gece, adeta varlığımın yankısını susturan bir karanlık çöktü üzerime. İkinci baharım, küllerimden doğduğuma inandığım o yeni hayat... Hepsi, o gecenin içine saklanmış bir hayal kırıklığına dönüştü. Bir insanın düşüşü bazen ringde olmaz; bazen içindeki ışığın bir daha yanmamak üzere sönmesidir asıl yenilgi. (Sesi titriyor ama öfkeyle bastırıyor, yüzündeki ifade sertleşiyor) Karşıma bir yaratık çıktı, evet, adını da anacağım... Dark STG... O lanetli yüz boyasıyla, kara kitabıyla, kara kılıcıyla... Bu sektörün ne olduğunu bilmeyen ama kendince karanlık felsefelerle gelen bir varlık ve en kötüsü ne biliyor musunuz, huh? Beni... Ben olma inancımdan etti.

Matt'ın yumruğunu sıkarak devam ettiğini görüyoruz.

50mcn10.jpg

Matt Cardona: Ama yanıldığın bir şey var Dark STG, sana kötü bir haberim var. Ben bu sektörde senin o karanlık fantezilerine ve o sözde gizemli ayinlerine sığmayacak kadar çok şey yaşadım. Ben bu ringe sadece terimi değil, gençliğimi, umudumu, inancımı döktüm. Her darbe, her düşüş bana bir ders değil; bir kimlik kazandırdı. Matt Cardona olmak hiç de kolay olmadı, bu forma dönüşmek hiç de kolay olmadı. En parlak sahnelerde ışıkların altında alkışlarla kutsanmış anlarım oldu ama aynı zamanda en pis arka sokak salonlarında, çürük minderlerin üstünde, nefes almakta zorlandığım yerlerde mücadele verdim! (Daha da hızlanıyor) O ofis kapılarının ardında dönen entrikalar... Onlar sadece senaryolar değildi, karakter sınavlarıydı ve ben her seferinde ayakta kaldım. O karanlık köşelerde ışık sızmaz sanılırdı ama ben ışığımı hep içimde taşıdım çünkü karanlığı gerçekten tanımak için, önce onunla göz göze gelmek gerekir ve ben o göz göze gelişlerde ruhumdan çok şey kaybettim. Senin o kara kitapla okuduğun ayetlerden önce ben, bu sektörün yazılmamış kurallarını ezbere bilen bir adamdım. Bunu idrak edebiliyor musun soytarı?

Her geçen saniye sesi daha da yükseliyor, iyice kızarıyor.

4nmplhv.jpg

Matt Cardona: Senin gibileri daha önce de gördüm! Kendine tapınaklar kuran, kendini kutsal olarak varsaydığın bir görevle gelmiş sanan nice yaratıkla yüzleştim. Ama sen... Sen farklısın, öyle değil mi? Sen karanlıkla beslenen bir... Şeysin. İnsan bile değilsin, şeysin. Beni değiştirmeye, dönüştürmeye mi geldin? Yanlış adres dostum, burası benim evim. Ben Matt Cardona'yım! Bu hikaye... Senin karanlığınla değil, benim sahne ışığımla bitecek! Işığı sadece sahnede aramadım! Zifiri karanlıkta bile içinde taşıyanlardanım. İnsan ruhu öyle bir yapıya sahiptir ki, ne kadar bastırılırsa bastırılsın, içindeki kıvılcım en umulmadık anda tutuşur. Senin gibi gölgelerin içinden yürüyen varlıklar, bu kıvılcımı görmezden gelir çünkü ışığın gözlerini yakacağını bilir. Sen benim yolumu kesmeye değil, yolumu anlamaya çalışsaydın... Belki kendi karanlığında bile bir çıkış yolu bulabilirdin ama sen, gölgelerin tanrısı olmayı seçtin. Ben... Gölgelerin altını kazdığımda, orada hep ışığın köklerini buldum. Karanlıkla beslenen bir varlığa ışık sunmak, onun cehennemi olur. Ben senin cehennemin olacağım Dark STG, ben göz kamaştıran gerçeğimle seni silikleştireceğim!

9oeuc2p.jpeg

Matt konuşmasını tamamlamasının ardından mikrofonu korkunç bir şiddetle ring matına fırlatıyor. Bu konuşmanın gerçekleştirildiği sırada Dario'nun endişeli bir ifade ile Matt'ı izlediğini fark ediyoruz. O, Matt'ın kontrol etmekte güçlük yaşadığı öfkesini fark ediyor ve gergin bir şekilde onu izliyoruz. Buna rağmen öfkeli bir şekilde etrafına bakınan Matt'a yanaşıyor ve onun omzunu silkeliyor. Bunun akabinde birlikte iplere yöneliyorlar ve iplerin arasından geçtikten sonra çelik basamakları kullanarak ringden iniyorlar ve rampaya doğru ilerliyorlar. Onlar arka alana ilerlerken, kameraların yönü değişiyor.

Kameranın çevrildiği yönde... Dark STG var, bu Dark STG! Omzunda kemeri yok, bir ağaca yaslanmış şekilde yerde oturuyor. Bulunduğu ortam fazlasıyla gri. Elinde Kara Kitap'ı bulunuyor, onu açtıktan sonra sesli bir şekilde okumaya, seslendirmeye başlıyor.

pq1sh76.jpg

Dark STG: Karanlığın hükmü, unutulmuş çağların yankısından doğar. O çağ ki, zamanın kendisi bile anımsamaktan korkar. Işık ilk günahın ardından doğduğunda, gölge de onunla beraber doğdu çünkü ışığın olduğu yerde, her zaman bir karanlık pusuda bekler ve bu karanlık oldukça sabırlıdır. Yüzyıllar geçer, imparatorluklar kurulur, insanlar unutur... Ama karanlık unutmaz. Işıkta doğanlar, kendilerini kutsanmış sanar. Ama onlar, gölgelerin gerçek yüzünü görmemiştir. Işıkta doğanlar, karanlıkla sınandığında ya yok olur...Ya da karanlığın yeni biçimi haline gelir, bunu bilmez misin? Unutma, her ışık, kendi gölgesini yaratır.

806ah3t.jpg

Dark STG uzaklaşırken bir şeyler söylüyor.

Dark STG: Kemer, PGW Pure Championship... Değişecek... Onunla birlikte kader de...

Dark STG bu sözlerinin ardından oradan uzaklaşıyor. Kendisinin sırtını yasladığı yerde, küçük bir oyuk var, ağacın içerisinde. Kameramız o ağaç kavuğunun içerisinde bir şeyin olduğunu götürüyor. Yaklaşıyor, ilk başta ne olduğu belirsiz olan o cisim, zamanla daha belirgin ve anlaşılır hale geliyor. Ne, bu gerçekten de inanılır gibi değil!

r9e98ml.png

Orada duran bir kemer, şampiyonluk kemeri... Orada duran şey PGW Pure Championship'ten başka bir şey değil! PGW Pure Championship ağacın kavuğunda duruyor! Kameralar uzun bir süre PGW Pure Championship'i görüntüledikten sonra kararıyor. Bunun akabinde kameralar kapanıyor, reklamlar giriyor.

mli04sk.png

nead8oo.jpg

Edge ile Lita girişte beliriyor. Metalingus arena boyunca yankılanırken Edge ile Lita'nın girişte öpüştüğünü görüyoruz. İkili rampaya geldikten sonra Edge'in klasik pozunu verdikten sonra pyrolar patlamaya başlıyor. Edge ringe dalarken Lita ise dışarıda beklemeye başlıyor. Edge ceketini attıktan sonra rakibini beklemeye başlıyor.

a180syx.jpg

Jeff Hardy müziğinin çalmasıyla birlikte girişte beliriyor. Fakat kafasındaki bir şey dikkat çekiyor. Lita, Jeff'in kafasındaki şeyin ne olduğunu anlıyor ve çılgına dönüyor. BU ONUN DONU! Jeff'in kafasında Lita'nın donu var. Jeff kafasındaki donu çıkararak seyircilere fırlattıktan sonra bir sigara yakıp ağır adımlarla ringe doğru ilerliyor. Lita, Jeff'e atlamak istiyor fakat Edge son anda ringin dışına çıkıp araya giriyor. Jeff'e bağırıp çağırırken başka bir müzik duyuluyor.

ivmd342.jpg

The Great Liberator, PGW TV Şampiyonu Sami Zayn girişte beliriyor. Sami Zayn belindeki kemeri eline alıp havaya kaldırdıktan sonra ringe doğru ilerlemeye başlıyor. Zayn ring dışında karmaşayı aştıktan sonra spiker masasına geçiyor ve Will Ospreay'in koltuğuna oturuyor.

Michael Cole: Hoş geldin Sami Zayn.

JBL: Hoş geldin şampiyon. Oturduğun yer çok kıymetli olsa gerek. Aylardır ringe sokmaya çalıştığın adam artık bu koltuğu boşa çıkardı. Sence Will ne yapacak?

Sami Zayn: Umrumda değil John. Buraya sıradaki rakiplerimden birisini öğrenmeye gel-

180zyjl.jpg

Bu Will Ospreay'in müziği. Seyirciler çılgına dönerken Sami Zayn bayağı bozuluyor. Ospreay girişte beliriyor. Bu beklenmedik bir hamle. Ospreay ringe doğru ilerliyor. Ospreay ringe girip Edge ile Jeff'i beklemeye başlıyor. Will, ringte bekleyen hakeme gerekli açıklamayı yaptıktan sonra hakem ringten ayrılıyor. Ardından Ospreay üzerindeki tişörtü çıkarıyor ve içinden bir hakem tişörtü çıkıyor. Ospreay maçı yönetecek. Edge ile Jeff ringte hazırken Ospreay gerekli işareti kenara veriyor.

Winner Enters World Heavyweight Championship Elimination Chamber Match, Loser Enters PGW World Television Championship Chamber Match
Special Guest Referee: Will Ospreay
Edge vs. Jeff Hardy

7964638.jpg

Zil çalıyor ve maç başlıyor. Edge ile Jeff birbirlerini çok iyi tanıyorlar. Ring içinde neler yapabileceklerini, iyi ve zayıf noktalarını çok iyi biliyorlar. Bu yüzden birbirlerine temkinli yaklaşıyorlar. Lita ise sabırsız bir şekilde Edge'in Hardy'e acımasızca saldırmasını bekliyor. Seyircilerin gözü ise Will Ospreay'in üzerinde. Hardy, Edge'e doğru yaklaşmaya başlıyor. Edge ise arkasına ipleri almış vaziyette. Hardy bir anda sert bir yumruk çakıyor ve Edge'i etkisiz hale getiriyor. Hardy, Edge'i saçlarından tutuyor ve köşeye doğru götürüyor. Ardından kafasını köşeye vuruyor. Sonrasında bir Shoulder Tackle geliyor. Ardından bir tane daha Shoulder Tackle. Hardy bir tane daha Shoulder Tackle vuruyor. Hardy durmuyor bir tane daha vuruyor fakat Will Ospreay kendisini uyarıyor ve Hardy'e çekilmesi gerektiğini söylüyor. Hardy çok üstelemeden geri adım atıyor. Fakat sonrasında hızlıca Edge'in üzerine koşuyor ve Running Corner Attack! Hardy hızlıca ayaklanırken Edge yerde kalıyor. Hardy, Edge'i ringin ortasına çekiyor ve Headlock'a alıyor. Hardy sıkıca tutuyor Edge'in kafasını...

oo56afe.jpg

Edge yerde kıvranmaya devam ediyor. Lita ringin zeminine vurarak Edge'i motive etmeye çalışıyor. Hardy kilidi sıkmaya devam ederken de Ospreay, Edge'i kontrol ediyor. Edge bir süre daha yerde kıvrandıktan sonra ayaklarını iplere uzatmaya çalışıyor fakat başarılı olamıyor. Sonrasında kendi gücüyle ayaklanmaya çalışıyor. Zor da olsa bunu başarıyor. Edge ayaklanmış olsa da Hardy kilidi uygulamaya devam ediyor. Lita artık ring basamaklarını tekmelemeye başlıyor. Edge sonunda Hardy'nin kafasını tutuyor ve bir Jawbreaker ile kilitten kurtulmayı başarıyor. Hardy iplere doğru sekerken Edge de ayağa kalkıyor. Hardy iplerden sekip Clothesline için hamle yapıyor fakat Edge sıyrılıyor. Hardy tekrardan iplerden sekiyor fakat Edge'ten bir Kitchen Sink geliyor ve Hardy kıç üstü yere düşüyor. Edge hemen Hardy'nin kollarını kapıyor ve dizini de onun sırtına yerleştirip kilidi sıkmaya başlıyor. Edge, Hardy'nin kollarını iyice çekiyor.

pv47bwo.jpg

Fakat bu sırada Hardy'nin kollarından birisini kaçırıyor ve Hardy kilitten kendini kurtarmayı başarıyor böylelikle. Hardy hızlıca ayağa kalkıyor ve Edge'e bir Clothesline. Edge ayağa kalkıyor ve bu sefer de o bir Clothesline vuruyor. Hardy ayağa kalktıktan sonra ikisi birlikte iplerden sekiyor ve ikisi de aynı anda birbirlerine Clothesline vuruyorlar. Ospreay yerdeki isimleri kontrol ediyor. Ardından saymaya başlıyor. 1.. 2.. Edge iplere tutunarak ayağa kalkmayı başarıyor ve ilk elden sayımı durduruyor. Hardy de iplere tutunarak ayağa kalkmayı başarıyor. Edge, Hardy'e doğru yöneliyor fakat Hardy, Edge'in dizine bir tekme sallıyor ardından bir Gourdbuster ile Edge'i yere seriyor. Hardy hızlıca Edge'in sırtına çıkıyor ve onun sol kolunu yakalayarak bir Armbar uyguluyor. Hardy sertçe sıkarken Edge ise kurtulmanın bir yolunu arıyor. Lita ise Edge ile göz göze geliyor eliyle ring zeminine vuruyor. Edge boştaki eliyle ipleri yakalamaya çalışıyor fakat çok zor. Çünkü uzakta. Ospreay bekliyor...

mqdefault.jpg

Edge bir anda Hardy'i üzerinden atıyor ve kendisi hızlıca Hardy'nin üzerine çıkıyor. Edge, Hardy'i yumrukladıkça Lita zevke geliyor. Edge bir süre daha yumrukladıktan sonra ayağa kalkıyor. Hardy iplere tutunarak kendisini köşeye sürüklüyor. Hardy köşede beklerken Edge ona doğru koşuyor ve Shoulder Tackle. Ardından Hardy'nin üzerine çıkıyor ve onu köşede yumruklamaya başlıyor. Seyirciler yumrukları sayıyor. Ospreay ise bir süre sonra Edge'i uyararak ayrılmaları gerektiğini belirtir. Edge ringe inmek üzereyken Hardy son anda Edge'i çekerek kafasının köşeye çarpmasını sağlıyor. Ardından iplerden sekiyor ve bir Clothesline! Edge hızlıca ayağa kalkıyor. Hardy bir Twist Of Fate deniyor fakat Edge bir anda Hardy'i yere düşürüyor ve EDGECATOR! Edge kendine has submission hareketini uyguluyor. Hardy'nin işi çok zor. Hardy iplere uzanmaya çalışıyor...

Ve ipleri yakalamayı başarıyor. Lita üzüntüden kendisini yerlere atıyor. Will Ospreay, Edge'i uyarıyor ve Jeff'in ipleri yakaladığını belirtiyor.

JBL: Will gerçekten iyi iş çıkarıyor değil mi Sami?

Sami Zayn: Edge ile Jeff iyi iş çıkarıyor.

20201201_top10_jeffhardy--409b4093ea7690533b2a6796a82391ef.jpg

Jeff kendisini aprona çekerken Edge de nefesleniyor. Maçı bitiremediği için üzgün. Edge ayağa kalkıyor. Hardy'i kaldırmak için aprona gidiyor fakat Hardy, Edge'i yakalayıp çenesini iplere vurduruyor. Hardy ringe dalarken Edge ise ayağa kalkıyor. Hardy'den bir Clothesline! Ardından bir Clothesline daha! Hardy, Edge'i yakalıyor ve Reverse Atomic Drop! Ardından onu yere düşürüyor ve karnına doğru Double Leg Drop! Ardından ayağa kalkıyor ve Edge'in kafasına doğru bir Dropkick! Hardy ayağa kalktıktan sonra Edge'i ayağa kaldırıyor. Edge bir anda Hardy'i iplere itiyor. Clothesline deniyor fakat Hardy'den Sleeperslam! Hardy ayağa kalkıyor ve yerdeki Edge'in ayağa kalkmasını bekliyor. Edge ayağa kalkınca Hardy, Edge'in karnına bir tekme vuruyor ve TWIST OF FATE! EDGE YERDE! HARDY KÖŞEYE ÇIKIYOR! HARDY MAÇI BİTİRMEK İÇİN GEREKLİ HAMLEYİ YAPIYOR! SWANTON BOMB!

e9o4psu.jpg

HAYIR! Edge bir anda ayaklanıp Hardy'e bir Dropkick çakıp onu durduruyor. Hardy karnını tutarak ayaklanırken Edge de ayağa kalkıyor. İkili ringin ortasında yumruklaşmaya başlıyor. İkili birbirlerine sert ve çok hızlı yumruklar atıyorlar. Hardy son yumruktan sıyrılıyor ve sonrasında iplerden sekiyor ve Clothesline deniyor fakat ıska geçiyor ve Edge'ten bir Edge-O-Matic! Edge tuşa gitmek yerine Hardy'nin bacağını yakalıyor ve Edgecator deniyor fakat Hardy son anda kendisini çeviriyor ve Edge'i ayaklarıyla itiyor. Edge ayaklanırken Hardy de ayağa kalkıyor. İkili ringin ortasında tekrardan yumruklaşmaya başlıyor. İkili yumruklaşmaya devam ederken kendilerini köşeye doğru götürüyorlar. Ospreay tam araya gireceği sırada bu sefer karşı köşeye doğru gitmeye başlıyorlar. Edge son anda Hardy'i yakalıyor ve Winning Edge! Edge tuşa gidiyor. 1-2-

edgespearFirstSportz-1024x576.jpg

Kickout! Edge, Hardy ayaklanırken iplerden sekiyor ve Spear için atlıyor fakat Hardy, Edge'in karnına bir tekme atarak onu durduruyor ve Twist Of Fate için hamle yapıyor fakat Edge bu kez kendisine engel oluyor ve onu iplere atıyor fakat ikili ringin ortasında çarpışıyorlar. Fakat yere düşmüyorlar. Hardy tekrardan Edge'in karnına tekme atıp Twist Of Fate deniyor fakat Edge yine kendisini iplere atıyor. Ardından onu yakalayıp bir Flapjack çakıyor. Hardy karnını tutarak ayağa kalkarken Edge kendisini yakalıyor ve EDGECUTION DDT! Edge kendisini köşeye atıyor ve Jeff Hardy'nin ayağa kalkmasını beklemeye başlıyor. Hardy bir süre sonra ayağa kalkmayı başarıyor. Edge koşmaya başlıyor ve SPEAR! EDGE SON HAMLEYİ YAPTI! EDGE TUŞA GİDİYOR! 1-2-

3!

Kazanan ve World Heavyweight Championship için Gerçekleştirilecek Olan Elimination Chamber Maçına Girecek İsim: Edge

4p181t4.jpg
2o765xo.jpg

EDGE MAÇI KAZANIYOR! Edge bu sonuçla kendisini Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu için düzenlenecek Elimination Chamber maçına sokmayı başarıyor. Jeff Hardy ise aldığı bu mağlubiyet sonucu teselli ikramiyesi olarak Television Şampiyonluğu için düzenlenecek Chamber maçına girme hakkını elde ediyor. Jeff üzüntüden yıkılmış bir şekilde ringin ortasında beklerken Lita ile göz göze geliyor. Lita, Hardy'nin kaybetmesi dolayısıyla oldukça keyifli bir şekilde ona baktıktan sonra Edge'in yanına geçiyor. Jeff Hardy, Wrestlemania logosuna bakmaya başlarken spiker masasında konuşmalara şahit oluyoruz.

Michael Cole: Böylelikle Edge, Dünya şampiyonluğu için bir fırsat daha elde ederken-

JBL: Jeff Hardy ise senin karşına çıkacak isimlerden birisi oldu. Yeni rakibin hakkında ne düşünüyorsun?

Sami Zayn: Son zamanlarda çok kayıp yaşaması dolayısıyla benim için bu maçtaki gerçek tehdit Jeff'ti. Bu kadar kaybın sonunda kendisini büyük bir zafer bekliyor olabilir ve açıkçası bu zaferin sonucunuda bu kemeri kaybetmeyi hiç istemem.

4i33ltl.jpg

Jeff bu esnada ringin dışına iniyor ve Sami Zayn'e ve omzundaki Televizyon kemerine bakıyor. Zayn de sandalyeden kalkıyor ve doğrudan Jeff'in yüzüne bakıyor. Edge ile Lita ise girişte aldıkları galibiyeti kutlamak ile meşgul.

nubdkaq.jpg

LEO KRUGER! Ormanların avcısı Leo Kruger bir anda girişte beliriyor. Herkes Kruger'e odaklanıyor. Kruger girişte bekleyip karşısında gördüğü isimlere karşı sırıtıyor. Zayn de Hardy de o tarafa odaklanıyorlar. Edge ile Lita sesizce oradan ayrılırken Kruger kemer işareti yapıyor. Onu istediğini anlatıyor. Zayn ile Hardy ise ona bakmaya devam ediyor. Şovun bu görüntülerle sonuna geliyoruz.

𝐏𝐆𝐖 𝐌𝐀𝐘𝐇𝐄𝐌 #𝟏𝟔: 𝓱𝓪𝔂𝓿𝓪𝓷 𝓬̧𝓲𝓯𝓽𝓵𝓲𝓰̆𝓲
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2025

All Rights Reserved ©

Moderatör tarafında düzenlendi:
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi