Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐌𝐀𝐘𝐇𝐄𝐌 #𝟏𝟔: 𝓱𝓪𝔂𝓿𝓪𝓷 𝓬̧𝓲𝓯𝓽𝓵𝓲𝓰̆𝓲
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Sikiru" data-source="post: 363290" data-attributes="member: 57"><p>Derin hüzün Mark Henry... Kadın milleti malesef her şeyi kendine pay ediyor. Breeze hacıyı Venis'le gerecek ve ateşi yakacak kişi de Trish olacak muhtemelen ama pastanın cezası olarak kemerlere yaptığı gibi Trish'e de bir tecav- freebird işini sevdim. Gerilimli kategoriye daha fazla film bekliyoruz SEX ekibinden, çok eğlenceli oldular böyle.</p><p></p><p>Wyatt'a bu mistik işler hiç gitmiyor açıkçası ve Orton'ın Angel'la olan ruhsal sıkıntılarıyla daha farklı bir anlatı da tercih edilebilirmiş ama tercih diyelim. Bana filler geldi esasen.</p><p></p><p>Cardona'nın sinir harbi ve öfkesini kontrol edemeyişi iyi yedirilmiş ve tekrara düşeceğim ama Cueto'yu hala istediğim kadar aktif göremiyorum. Biraz da sahibinin aktifliğiyle paralel sanırım bu durum. STG'nin kemere nasıl bir şekil vereceğini çok merak ediyorum, "her ışık kendi gölgesini yaratır", aynen öyle gider. Kaostan biraz uzaklaşıp kendine bir yol çizmesi lazımdı ve bence karaktere de çok iyi gelecek bu şampiyonluk.</p><p></p><p>Ospinin meslek seçimler bloke kartlar yüzünden hayatını idame ettiremeyip kariyer.net'den bulduğu random işe sarılan adamların aynısı. Edge'in kazanmasını bekliyordum, bizim çember maçı bana toplu hücum + ilk eleme var bu gidişle. Lita'yla daha bir seksi oldu, kemeri bu kadar kovalamışken çemberin gizli favorisi bile olabilir. Hardy'nin bu dibe vurma serüveni nereye varır, nereye kadar sürer bilinmez ama Zayn'nin dediği gibi çok büyük bir zaferle beyaz sayfa açabilir ilerleyen süreçte. Zayn/Kruger/Hardy her şeyiyle %33.3 şans. Helms/Bate'den gelecek arkadaş biraz ha bu yemdur olur bu üçünün yanında.</p><p></p><p>Elinize sağlık, bundan sonraki şovlara canlı takibe dönüyoruz inşallah.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sikiru, post: 363290, member: 57"] Derin hüzün Mark Henry... Kadın milleti malesef her şeyi kendine pay ediyor. Breeze hacıyı Venis'le gerecek ve ateşi yakacak kişi de Trish olacak muhtemelen ama pastanın cezası olarak kemerlere yaptığı gibi Trish'e de bir tecav- freebird işini sevdim. Gerilimli kategoriye daha fazla film bekliyoruz SEX ekibinden, çok eğlenceli oldular böyle. Wyatt'a bu mistik işler hiç gitmiyor açıkçası ve Orton'ın Angel'la olan ruhsal sıkıntılarıyla daha farklı bir anlatı da tercih edilebilirmiş ama tercih diyelim. Bana filler geldi esasen. Cardona'nın sinir harbi ve öfkesini kontrol edemeyişi iyi yedirilmiş ve tekrara düşeceğim ama Cueto'yu hala istediğim kadar aktif göremiyorum. Biraz da sahibinin aktifliğiyle paralel sanırım bu durum. STG'nin kemere nasıl bir şekil vereceğini çok merak ediyorum, "her ışık kendi gölgesini yaratır", aynen öyle gider. Kaostan biraz uzaklaşıp kendine bir yol çizmesi lazımdı ve bence karaktere de çok iyi gelecek bu şampiyonluk. Ospinin meslek seçimler bloke kartlar yüzünden hayatını idame ettiremeyip kariyer.net'den bulduğu random işe sarılan adamların aynısı. Edge'in kazanmasını bekliyordum, bizim çember maçı bana toplu hücum + ilk eleme var bu gidişle. Lita'yla daha bir seksi oldu, kemeri bu kadar kovalamışken çemberin gizli favorisi bile olabilir. Hardy'nin bu dibe vurma serüveni nereye varır, nereye kadar sürer bilinmez ama Zayn'nin dediği gibi çok büyük bir zaferle beyaz sayfa açabilir ilerleyen süreçte. Zayn/Kruger/Hardy her şeyiyle %33.3 şans. Helms/Bate'den gelecek arkadaş biraz ha bu yemdur olur bu üçünün yanında. Elinize sağlık, bundan sonraki şovlara canlı takibe dönüyoruz inşallah. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐌𝐀𝐘𝐇𝐄𝐌 #𝟏𝟔: 𝓱𝓪𝔂𝓿𝓪𝓷 𝓬̧𝓲𝓯𝓽𝓵𝓲𝓰̆𝓲
Menü