Ekip Mark Henry'i çok iyi yedirdi bence SEX'e valla hem SEX çok durağanlaşmıştı ve ilgi çekicilikten çıkmıştı hem de Mark Henry'nin kendine yer bulabileceği başka bir alan yok gibiydi. Cuk diye oturdu senaryoya, başta bu Trish muhabbeti hiç tat vermese de Mark Henry'nin girişiyle baya eğlenceli hale geldi. Bu adamların işi bu, en iyi şekilde de yapıyorlar. Gidişat ne olacak bilemiyoruz tabii nasıl bir yere bağlanır hiç kestiremiyorum. Randy Orton'ın bi şamar yemesi gerekiyordu valla o gün gelmiş, maçı kazansa da Wyattların gazabına uğraşmış. Orton'ın daha değişik psikolojilere girdiği bir durumda Wyatt'ın dönüşeceği bayağı merak ediyoruz ne yalan söyleyelim. Matt Cardona bayağı gözümde bitti ya kutinin hayatında nasıl bir yoğunluk var tabii bilmiyorum da çar yazılsa da çok giremiyoruz her an hiçliğe gidecek diye inaktiflikten. Dark STG için geçici rakip olabilir en fazla fazlası çıkmaz gibi maalesef.. çok iyi girmişti aslında şirkete. Special Referee Will Ospreay bağırttı valla tekrar böyle taşak işlere döneceğini beklemiyorduk, bir noktada bu referee işini kullanarak kendine WM feudu çıkaracaktır herhalde ama.. emin olamıyoruz artık. Her an arkada röportajcı falan bile olabilir. Maçı da Edge'in kazanacağını az çok bekliyorduk, ben hikaye Jack Perry üstünden gider Edge için diyordum ama farklı oldu yolu, bir şekilde kendini attı çembere. Şansı hiç az değil ama WM'ye Perry gider gibi geliyor. Jeff için daha hayırlısı oldu gibi, kazanabileceği bir yere gitti. Jeff Hardy'i tekrar şampiyon olarak görmek çok isteriz valla. Sondaki yüzleşme de güzel olmuş, favoriler diyebiliriz maç için. Elinize sağlık.