WWE RAW Tartışma Konusu | 07.04.2025

The MANIAC

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN
Konular
1,317
Beğeni sayısı
1,915
PG Nakit
3,210
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Jey Uso
1

Adam Pearce: Minneapolis, Monday Night Raw'a hoş geldiniz. Açıkçası, işimize dönelim, hepimiz geçen hafta Kadınlar Dünya Şampiyonluğu ile ilgili neler yaşandığını gördük. Ve bu nedenle WrestleMania'daki durumun ele alınması gerekiyor. Kadınlar Dünya Şampiyonu Iyo Sky'a hoş geldin demek için lütfen bana katılın. Ve WrestleMania'daki rakibi, WWE'nin EST'si, Bianca BelAir. Ve bayanlar baylar, lütfen Rhea Ripley'e hoş geldin deyin. Bayanlar, bana katıldığınız için teşekkürler. Her şeyden önce, geçen hafta olanların sorumluluğunu üstlendiğimi bilmenizi istiyorum, hatalıydım. Bianca, seni geçen hafta bulunduğun pozisyona sokmakla, hakem yapmakla hata ettim çünkü üçünüzden herhangi birinin bunu profesyoneller gibi halledebileceğini düşünmekle hata ettim. Hatalıydım ama bu hatayı düzeltmenin tek bir yolu var. Bu nedenle, WrestleMania'da, Iyo Sky, Kadınlar Dünya Şampiyonluğunu Bianca BelAir ve Rhea Ripley'e karşı bir Triple Threat Match'te savunacaksın. Şimdi, zaman kaybetmeyi planlamıyorum, üç imzaya ihtiyacım var, hadi şu işi bitirelim.

Bianca BelAir: Biliyor musun? Birkaç hafta önce bu beni gerçekten kızdırırdı, çünkü WrestleMania'ya gitmeyi hak ettim. Hayır, hayır, hayır, hayır, Elimination Chamber'ı kazan dediler, kazandım. Özel konuk hakem ol dediler, oldum. Ve ben bunların hepsini kan, ter ve gözyaşıyla yaptım ama Rhea içeri girip maça eklenmek için ne isterse yapabiliyor. Şimdi, biliyor musunuz, ben de sizinle birlikteyim. Artık umurumda bile değil çünkü hiçbir yere gitmeyeceğinizi biliyorum. Aslında bu maça eklendiğin için mutluyum çünkü gerçekten senden korktuğumu düşünüyorsun. Bebeğim, Elimination Chamber'dan geçtim, en yakın iki arkadaşımın birbirini parçalamaya çalışmasını izledim ve yine de kazandım. Tüm bunların üstesinden gelebildim diye Üçlü Tehdit'in de üstesinden gelebilir miyim? Hayır, hayır, WrestleMania'dan WWE Kadınlar Dünya Şampiyonu olarak çıkacağım ve bunu elde etmek için sizin içinizden geçeceğim.

- Bianca BelAir sözleşmeyi imzalıyor.

Rhea Ripley: Bianca, gerçekten senden korktuğumu mu düşünüyorsun?

Bianca BelAir: Kızım, uh-uh, kapa çeneni. Kontratı bana ver, imzala. İstediğini aldın, şimdi imzala. Seni maçta istiyorum.

- Rhea Ripley sözleşmeyi imzalar ve Bianca'ya geri fırlatır. Bianca Iyo'yla yüzleşir. Iyo sinirlendi. Pearce, Rhea ve Bianca'nın arasına girmeye çalışıyor. Iyo, Springboard Double Missile Dropkick yapıyor. Iyo sözleşmeyi imzalıyor ve bu segmenti kapatmak için ayağa kalkıyor.

Finn Balor, Adam Pearce'ın WrestleMania'daki Fatal Four Way IC Unvan Maçı ile ilgili açıklamasına kızdı. Dominik Mysterio'nun unvan maçı istediğini bilmiyordu, sanırım ne kadar çok o kadar iyi. Judgment Day'in iki üyesinin WrestleMania'da şampiyonluk altını için yarışmasından daha iyi ne olabilir, değil mi? Finn, insanların ona Dominik'in WrestleMania'da kazanmak için gerekenlere sahip olmadığını, işi bitirmek için öldürücü içgüdüye sahip olmadığını, onun bir kaybeden olduğunu söylediklerini söylüyor. Ancak Dom, Finn ona inandığı için PENTA'yı tek başına yenerek herkesin yanıldığını kanıtlama şansı elde eder. Carlito, Dom'a onun arkasını kolladığını söyler.

Lyra Valkyria def. Bayley (Lyra Valkyria Kadınlar IC Şampiyonluğunu korudu)

Lyra Valkyria rakibini The Jackknife Hold'a bağlıyor ve maçı kazanıp kemerini koruyor. Maçtan sonra Bayley Lyra'ya sarılıyor.

Cathy Kelley, Komedyen Bert Kreischer ile kuliste bir röportaj yaptı. Netflix'te yayınlanacak yeni bir komedi programı var. American Made konuşmayı böldü. Chad Gable, Bert'in kendisinin hayranı olduğunu ve bu geceki gösteriye katılmasının tek nedeninin bu olduğunu biliyor. Gable, Minnesota'dan çıkan en iyi şey olduğunu iddia ediyor. Ancak Bert, Creed Kardeşler'in tüm zamanların en büyük luchadoru El Grande Americano ile birlikte LWO'yu alt etmesini izleyebilir. Bert buraya Gable'ı görmeye gelmedi, Otis'le takılmaya geldi.

El Grande Americano & The Creed Brothers def. The LWO

El Grande Americano rakibine iplerin üstünden The Flying HeadButt yapıyor. Ardından tuşa gidip maçı takımına kazandırıyor.

Gunther girişini yaparken yüksek sesle “Jey'i İstiyoruz” tezahüratları yapıldı. Gunther mikrofonu aldı. Jey Uso kalabalığın arasından girişini yapıyor. Gunther ceketini çıkarıyor ve gülmeye başlıyor. Jey hemen Gunther'a saldırmak için kendini tutmaya çalışıyor. Jey, Gunther'ın elindeki mikrofonu alıyor. Gunther gülmeye devam ediyor.

Jey Uso: Gunther, senin bir annen var mı? Annenle mi konuşuyorsun? Ne hakkında konuşuyorsunuz, aile meseleleri mi? Karın nasıl, torunun nasıl diye soruyor. Köpeği gezdirdiniz mi? Ne pişirdiniz? Ne yediniz? Anlarsın ya, sıradan aile şeyleri işte. Benim de bir annem var. Annemle bu hafta ne konuştuğumuzu bilmek ister misin? Ona ne söylemek zorunda kaldığımı bilmek ister misin? En büyük oğlu hastanede yatıyormuş. Büyük oğlunun alnına 15 dikiş atılmış. Bana ne sordu biliyor musun? Dedi ki, neden onu korumadın, Joshua? Yetişkin bir adam olarak anneme hiç yalan söylemedim, şimdi de söylemeyeceğim. Ona ne söylediğimi bilmek ister misin? Ona korktuğumu söyledim. Senden korktuğumu söyledim. Ama sen mutlusun Gunther. Mutlusun dostum. Benden üç adım öndeydin. Sen satranç oynuyorsun, ben dama. Beni yakaladın ama bu senin için yeterli değildi. Ailemi de işin içine katmak zorundaydın ve ailem hakkında ne hissettiğimi biliyorsun, özellikle Jimmy.

Kardeşime şiddet uyguladın, ben iplere bağlıyken onu kanlar içinde bıraktın. Bak, Uce, burada oturdum ve kardeşimin kanını vücuduna sildiğini izledim. Şimdi, onun kanı benim de ellerimde. Hiç bu kadar umutsuz, çaresiz, saygısızlığa uğramış, kızgın, öfkeli, neredeyse korkmuş hissetmemiştim. Tüm dünyayı durdurdun. Gözümün önünde ikizime tecavüz ettin. Kalbimi durdurdun. Çılgınca olan ne biliyor musun, Uce? En karanlık anımda, en karanlık zamanımda, tam burada, dünyanın önünde, adamım, bir ampul patladı, uce. Bu bir şey değil. Neyi fark ettim biliyor musun? Neyi fark ettiğimi bilmek ister misin, Uce? Hey, Gunther, bana bak, artık senden korkmuyorum. WrestleMania'dan önce ailene sarıl ve öp. WrestleMania'dan önceki gece, başımı yastığa koyacağım ve dua edeceğim. Sizin için, daha çok da kendim için dua edeceğim ve Tanrı'dan olmak üzere olduğum adam için beni affetmesini isteyeceğim. Çünkü WrestleMania'da seni alacağım, Jimmy için seni alacağım, tüm ailem için seni alacağım ve Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğunu alacağım.

Adam Pearce, Natalya ve Maxxine Dupri'ye SmackDown'daki tag team gauntlet maçları öncesinde biraz cesaret veriyor. Rey Mysterio ofise giriyor. Rey, WrestleMania'da El Grande Americano ile bir maç yapmak istiyor.

The New Day def. The War Raiders (DQ ile kazandılar ama The War Raiders hâlâ World Tag Team Şampiyonları)

Ivar, Woods'u ringin dışına atıyor. Woods sandalyeyi ringe getiriyor. Hakem Erik'i ringin dışına çıkarmaya çalışırken ikili çekişmeye başladı. Ivar sandalyeyi Woods'un orta kısmına vurarak diskalifiye edilmesine neden olur. Maçtan sonra Kofi, Ivar'a sandalyeyle vurur. New Day, Erik'in üzerine çullandı. Kofi sandalyeyi turnbuckle'ların arasına sıkıştırdı. New Day Erik'i yüzüstü sandalyeye doğru itti. New Day, Ivar'ı alana fırlatıyor. Woods sandalyeyi Erik'in boynuna doluyor. Hakemler ve yapımcılar kurtarmak için ringe girdi.

Penta def. Dominik Mysterio

Penta rakibine yaptığı The Penta Driver'ın ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor. Maçtan sonra The Judgment Day, Penta'nın üzerine çullanır. Bron Breakker Carlito'ya ringin dışında spear yapıyor. Breakker, Mysterio'dan gelen bir clothesline'ı savuşturuyor. Breakker Mysterio'ya spear yapıyor. Breakker Penta'ya son bir spear yapıyor. Balor, Breakker'ı Slop Drop ile düşürür. Balor Kıtalararası Şampiyonlukla poz verir. Breakker tekrar ayağa kalkıyor. Breakker bir spear daha yapmaya çalışır ama Balor eğilerek kurtulur.

Paul Heyman: Bayanlar ve baylar, benim adım Paul Heyman. Kayıtlara geçmesi için birkaç şey belirtmek istiyorum, böylece aradan çıkabilir ve WrestleMania'ya geçebiliriz. Birinci madde, Kabile Şefim Roman Reigns'e her zaman sadık kalacağım. İki numaralı madde, dünyadaki en iyi arkadaşım CM Punk'a her zaman sadık kalacağım. Her ikisine de sadık olmam, hayatım boyunca ikisine de sadakatsizlik edeceğim anlamına gelmez. Konu WrestleMania'ya geldiğinde, bir şeyi açıklığa kavuşturalım.

Seth Rollins ringe doğru ilerliyor.

Seth Rollins: Minneapolis! Pazartesi Gecesi Rollins'e hoş geldiniz. Bilmiyorsanız diye söylüyorum Paul, kendimi tanıtmama izin verin. Ben vizyonerim. Ben bir devrimciyim. Ben Seth Freakin' Rollins'im. Ama Minneapolis, bu gece, bu benimle ilgili değil, dostum. Bu gece Paul Heyman'la ilgili. Paul, burada sadakatten bahsediyorsun dostum ve ben de bu yüzden gelip merhaba demek istedim çünkü sana son birkaç gündür hepimizin aklını kurcalayan soruyu sormak istiyorum. Paul Heyman, sen kimin tarafındasın? Kimsin sen Paul Heyman? Kim olmak istiyorsun? CM Punk'ın en iyi arkadaşı mı olacaksın? Yoksa Roman Reigns'in özel danışmanı, akıl hocası mı olacaksın? Çünkü seni burada duyuyorum Paul, şu anda kendin de dahil olmak üzere hepimizi ikisini aynı anda yapabileceğine ikna etmeye çalışıyorsun. Ve Paul, geçen hafta aklıma geldi, sen ikisi de değilsin. Roman Reigns, beni bilinmezlikten çekip aldı, beni Alaka Adası'na getirdi, Roman Reigns, Roman Reigns gibi laflar edeceğini biliyorum. Roman Reigns seni umursamıyor. Roman Reigns seni kullanıyor. Seni ne için seviyor biliyor musun? Ayakkabılarını boyamanızı seviyor, özel jetlerini ayırtmanızı seviyor, bifteklerini sipariş etmenizi seviyor, Ula Fala'sını ona vermenizi seviyor, Roman Reigns'in size ihtiyacı olan şey bu. Roman Reigns sana saygı duymuyor.

Aptalı oynama Paul, benden küçük bir tarih dersi almaya ihtiyacın var mı? Geçen yılki WrestleMania'ya geri dönelim, Roman Reigns çok iyi giyimli bir vizyoner sayesinde WWE Şampiyonluğunu ana etkinlikte kaybetti ve Roman Reigns en iyi yaptığı şeyi yaptı, ortadan kayboldu. Peki Roman Reigns sizi de yanında götürdü mü? Hayır, seni aile üyesi Solo Sikoa'nın ve Bloodline'ın geri kalanının şefkatli ve sevgi dolu ellerine bıraktı. Peki sana iyi davrandılar mı Paul? Sana karşı nazik miydiler? Sevgi dolu muydular? Hayır Paul, her gün sana dünyanın pisliğiymişsin gibi davrandılar. Ve her gün, hepimiz bekledik, merak ettik, Roman Reigns gelip Paul Heyman'ı kurtaracak mı, seni kurtarmaya gelecek mi? Sana sorayım Paul, Roman Reigns seni kurtarmaya geldi mi? Hayır, seni memleketinde, çocuklarının önünde katledilmeye terk etti Paul. Jacob ve Azalea babalarının masaya yatırılmasını izlemek zorunda kaldılar çünkü Roman Reigns seni umursamıyor. Seni kurtarmak için orada değildi ve başka kim yoktu biliyor musun? Dünyadaki en iyi arkadaşın CM Punk. En iyi arkadaşlar birbirlerini severler Paul, birbirlerinin yanındadırlar, işlerine geldiğinde birbirlerini kullanmazlar. On yıl önce CM Punk bu arenadaki herkesi terk etti, buna sen de dahilsin. Seni de terk etti. Seni de yanında götürdü mü Paul? Hayır, senin burada inşa ettiğin her şeyi yıkmaya çalıştı. Ve geri döndüğünde, sen geri dönmesini istediğin için mi geri döndü, seni kucaklayıp yolculuğuna mı çıkardı? Hayır. Ve siz ikiniz, dostum, bu iki adam, Punk ve Paul, WarGames'i anmayı ve romantikleştirmeyi seviyorlar. Sana hatırlatayım Paul, WarGames'te Roman Takımı'nda olmak için ilk tercih CM Punk değildi, bendim. Yalan söylediğimde beni durdur, bendim. Reddettim. CM Punk ilk seçim değildi, son seçimdi, tek seçimdi. Peki Roman Takımı'na en iyi arkadaşı Paul Heyman'ı sevdiği için mi katıldı?

Hayır, çünkü bunu senden bir iyilik koparmak için kullanabileceğini biliyordu. CM Punk senin en iyi arkadaşın değil. CM Punk kendinden başka kimseyi sevmez. Sana karşı dürüst olmalıyım Paul, hepinize karşı dürüst olmalıyım Minneapolis. Senin için üzülüyorum Paul Heyman. Çok zor bir durumdasın; bir kaya ile zor bir yer arasındasın. Hepimiz için, ilgili herkes için en kolay çözüm, kendini bu durumdan tamamen çekmen ve benim, Punk'ın ve Roman'ın WrestleMania'da bu endüstrinin ruhu için savaşmasına izin vermen olurdu. Bunu yapamaz mısın Paul? Yapamaz mısın yoksa yapmayacak mısın? Anlıyorum, Kabile Şefine ihanet etmeyeceksin, en iyi arkadaşına ihanet etmeyeceksin, bunu anlıyorum. Keşke bir çözüm olsaydı Paul, keşke seni bu durumdan çıkarmanın bir yolu olsaydı. Paul, bu senin iyiliğin için. Seni bu durumdan kurtarmayı bir ayrıcalık olarak kabul ediyorum, tam burada, hemen şimdi. Çabuk olacak Paul, kolay olacak. Kafanın arkasına bir tekme, hızlı bir vuruş ve her şey biter dostum. Kimse seni kurtarmak için burada değil. Roman Reigns seni kurtarmak için burada değil. CM Punk, şu söylemeyi sevdiği şey neydi? Arkadaş edinmek için değil, para kazanmak için burada. O zaman benim sorum şu Paul, sen ne kadar ediyorsun? O kadar eder misin (Bir itiş)? O kadar eder misin (Yüze bir tokat)? Hadi Paul, ne kadar edersin?

Paul Heyman: O lanet ellerini bir daha bana sürme.

Seth, Heyman'ı gergi demirlerine doğru itiyor. CM Punk kurtarmak için ringe fırlıyor. Punk double leg takedown yapıyor. Punk yer ve yumruk saldırısına geçiyor. Punk'tan Muay Thai diz darbesi. Punk, Rollins'i anons masasının üzerine fırlatıyor. Minneapolis'te kıyamet kopuyor. Punk, Rollins'in kafasını çelik ring basamaklarına bastırıyor. Punk Curb Stomp için hamle yapıyor ama Rollins eğilerek kurtuluyor. Rollins ringe geri kayarken Punk'a bir Curb Stomp indiriyor. Rollins neredeyse Heyman'a Curb Stomp ile vuracaktı.

Seth Rollins: Şimdi, bana bir iyilik borçlusun.​

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 5)
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi