Özgür Özel Tek Aday Oldu

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Biliyorum Mehmetcim. Benim sitemim erken seçime gidemememiz.

Erken seçime gitsek dahi bugün cb adayını gözaltına alanlar yarın seçimi kaybettiklerinde acaba ne yaparlar? Sandığı bir çözüm olarak görmüyorum. Bu rejim öyle anap gibi dp gibi sandıkla gitmez.

Sling Blade

#uncensored
Konular
261
Beğeni sayısı
209
PG Nakit
125
Favori Güreşçi
Adam Page
Erken seçime gitsek dahi bugün cb adayını gözaltına alanlar yarın seçimi kaybettiklerinde acaba ne yaparlar? Sandığı bir çözüm olarak görmüyorum. Bu rejim öyle anap gibi dp gibi sandıkla gitmez.
Benim değişimden yana ümidim yok zaten de. Totaliter rejimin kurulduğu ülkelerde sandıkla değişim hayalcilikten öteye gitmez. Ancak yıkıp yeniden inşa etme söz konusu olabilir lakin devrim kanallarının hepsini şu an için kapattılar.

Re7o

The Dark kNightmare
Konular
521
Beğeni sayısı
505
PG Nakit
1,020
Favori Güreşçi
Roman Reigns
5 Dakika geç geldiği için rakibinin adaylığını kabul etmemişler. Çok şükür apolitiğiz ya bu saatten sonra ne halt ediyorsanız edin.

Bero

﷽﷽﷽
Konular
2,214
Beğeni sayısı
1,994
PG Nakit
4,725
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
Birader yarma gerçekten ya. Akp Kurultay'ında RTE'nin rakibi mi vardı Allah aşkına ya. Bu yorumu yapacak en son kişi sensin.

Adam mod diye engelleyemiyoruz da yeter gerçekten.
Akp kurultayında hiç aday yoktu ve aday olacak birisi de yoktu. Bu kurultaydan önce 2 kişi aday oldu biri Geri çekildi diğeri 5 dakika gecikti diye aday olamadı. Ben bu durumla alay ettim. Benim her yorumumu ak partiye getirmenden sıkıldım "A" desem Erdoğan'da öyle yaptı diyorsun benim umrumdaymış gibi. Beni mümkünse engellemişsin gibi davran.

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Akp kurultayında hiç aday yoktu ve aday olacak birisi de yoktu. Bu kurultaydan önce 2 kişi aday oldu biri Geri çekildi diğeri 5 dakika gecikti diye aday olamadı. Ben bu durumla alay ettim. Benim her yorumumu ak partiye getirmenden sıkıldım "A" desem Erdoğan'da öyle yaptı diyorsun benim umrumdaymış gibi. Beni mümkünse engellemişsin gibi davran.

Bizim sabahtan akşama kadar chp'yi ve özgürü eleştirme hakkımız var. Ancak senin yok. Senden demokrasi dersi de almayalım bir zahmet.

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
5 Dakika geç geldiği için rakibinin adaylığını kabul etmemişler. Çok şükür apolitiğiz ya bu saatten sonra ne halt ediyorsanız edin.

Samimiyetine inandığım için alıntılıyorum. 19 Mart'tan bu yana tepki vermedi diye Ebrar Karakurt'a kadar linç geldi. Bu adam bizzat CHPli ama olaylarla alakalı direkt bir tepkisi yok. İstanbul gibi bir şehri partin kazanıyor ve belediye başkanını hukuksuzca gözaltına alıyorlar. Sen buna tepki göstermiyorsun. Üzerine de CHP genel başkanlığına aday koyuyorsun kendini.

CHP'ye kayyum muhabbetleri vardı. Bu adam için de kayyum olacağı şeklinde dedikodular dönüyordu. Ayrıca bu adam bizzat KK'nın adamı. KK kendisi tepkiler üzerine aday olamadığı için bunu soktu.

CHP gibi bir partiye genel başkan adayı oluyorsun ve gerçekten 5 dk geç mi kalıyorsun? Hadi ama. Yürekten bu işe gönül vermiş bir insanın gerekirse kuruştayın yapıldığı yerde nöbet tutması lazım. Bugün 1 dk geciktiğin için üni sınavına giremiyorsun misal. Ben isterdim ki bu adam katılsın tertemiz kaybetsin ve tartışma çıkmasın ama oltaya da gelmemek lazım.

Özgür Özel'i sevmiyorum. Hatta verdiği gaflarla birlikte iktidar ile gizliden ortak çalıştığını da düşünüyorum. Hatta cb adayı olabileceğine yönelik derin bir endişem de yok değil. Her ne kadar inkar etse de o gün işlerin rengi değişir. Fakat Özel'i bu kurultay özelinde eleştiremem. Adam zaten KK karşısında bileğinin hakkı ile seçim kazandı ve GB oldu. Şimdi kayyum riskine karşı bu kurultay yapıldı. Olağanüstü bir durum söz konusu ve olması gereken bütün partililerin Özgür Özel'in etrafında toplanmasıydı ki öyle oldu. Berham bey gerçekten chpli ise bugün Özgür'ün yanında olmalıydı. Çünkü normal zamandan geçmiyoruz. Bunu şöyle örneklendireyim. Zafer Partli gençler İmamoğlu'nu zerre sevmezler hatta şu an bile eleştiriliyor. Fakat onlar öyle ya da meydanlardalar. Ya da İmamoğlu ile Özdağ birbirini normalde sevmez ama Özdağ gözaltına alındığında ilk tepki gösterenlerden birisi İmamoğlu idi. Bu da öyle bir şey işte.

Anasayfa Üst Alt