RPG Royal Rumble 2025'e Puanınız ve Değerlendirmeniz

• 10

Oy: 9 52.9%
  • 9

Oy: 6 35.3%
  • 8

Oy: 2 11.8%
  • 7

Oy: 0 0.0%
  • 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    17

Akashi

🕷️
Konular
775
Beğeni sayısı
3,024
PG Nakit
1,070
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
RPG Karakteri
DRAGON T
Rumble maçının ortasında alakasız bir yere Roman Reigns eliminated fotosu gelince bot hatası sandık feci yusuf yusuf olduk da fake gelmiş o da sevincimizi ekstra arttırdı. Reigns belki de karakteri aldığımdan beri ara ara kendini gösterse de pek ana adamlardan olamayan bir karakterdi ve ivmesini arttırması için tam olarak böyle bir şey lazımdı. Ekibe bunu sağladığı için teşekkür ediyorum. Bizim de sözümüz vardı zaten gittiği yere kadar Reigns'le gideceğimize dair. Tebrik eden herkese tekrardan çok teşekkürler. Wyatt kazansa finalde yine okeydi benim için bu arada da kendisinin Wrestlemania'da şovunu yapacağını düşünüyorum. Çifte zafer kutlarız umarım Wrestlemania'da. Şova da 10'u verdik geçtik.

god is an astronaut

anti evergreen luster
Konular
35
Beğeni sayısı
998
PG Nakit
65
RPG Karakteri
Max Caster
Rumble maçı için yayın bazında bir eleştiri yapacak olursam, şov esnasında maçın son 45 dakika - 1 saatlik bölümü bence manuel ve daha fazla paragrafların tek partta olacağı şekilde yayınlanabilirdi. Daha hızlı ve daha akıcı bir yayın sağlanmış olurdu bence o şekilde olsaydı.

Rumble galibi için ben de Wyatt bekleyen / olması gerektiğini düşünen tayfadanım ama bu tip konular tek bir faktöre dayanarak karar verilmiyor o yüzden bir noktada saygı duymak mecburiyetindeyim. Maç için eleştiri yapacak olursam bana kalırsa karakterlerin push (yani maç içinde anlık pushlar) dayanağı maçta durdukları süreden öte aldıkları birkaç ufak sekansla da sağlanabilirdi. Neredeyse tüm maç ringdeki güreşçi sayısı 10'un altına düşmedi çünkü, ve bayağı bir karakter yavan kaldı. Yavan kalmayan karakterler de zaten RPG'nin demirbaş karakterleri ve haftalık şovlarca fazlasıyla işlenen karakterler olduğundan bana kalırsa maçın son 8 kişiden sonrası ve öncesi çok dengesizdi bence içerik olarak. Bu bence sizin maçı yazmanızı da zorlaştırmıştır bu arada, çünkü kim oyunda kim değil takibi yaparken bir yandan herkesin işin içine katmak kolay mesele değil ve maçın çok büyük bir bölümü bu matematikte geçti. Ringdeki güreşçi sayısı 6-7'nin üstüne çıkmasaydı bence her karakterin kişiliğinden doyurucu içerikler katılabilirdi. Bu bu arada doğrudan Kruger'ı işin içine katan bir eleştirim değil, yeri gelince maçtaki üstünlüğünü sağladı çünkü; yani yansıtılış biçiminden o açıdan rahatsız değilim ancak rahatsız olduğum konu bi 10-15 karakteri kafadan kapsıyor zaten.

Buna rağmen bence 10 puanı hak eden bir şovdu, içindeki efor takdire şayan ve göz ardı edilemez. Tekrardan emeğinize sağlık diyeyim.

KALKTI!!!!

Ne Zaman?
Konular
78
Beğeni sayısı
6,402
PG Nakit
2,415
Favori Güreşçi
John Cena
9 verdik. Ana kemer maçları iyiydi. Özellikle pgwc takip ettirdi. Diğerinin sonuç hafif belliydi en azından tuş olacak isim. Rr bir tık uzundu. Elemeler hızlı gerçekleşmedi ama sekanslar iyiydi. Return desen vardı 30da. Bi iş çıkmasa da. Kazanana sevindik. Roman sezon başından beri var. Ttc hariç somut bir kazanım elde edemedi. Ciddiyet kazanması için böyle bir şey lazımdı çara. Wyatt kazansın veya kazanmasın pgwcde olur diye düşündürdü diğer segment. Bryan gittiyse randyle baba oğul feudu sarar gibi. Biz biraz erken elendik. O kötü oldu. 9 dedik.

jaques

clk
Konular
69
Beğeni sayısı
2,728
PG Nakit
320
RPG Karakteri
Dirty Dom
Oyuncu olarak Rumble takip etmeyi fena özlemişim ya. En son 2023'de GTW Rumble'ından böyle keyif almıştım. Son entryden sonra ringin halen deli gibi kalabalık olması herkes gibi beni de yordu. Ancak diyalogların kalitesi orayı kurtardı kesinlikle.

Wyatt'ın elenmesi ne kadar üzdüyse Reigns'in almasına da o kadar sevindim. Son 2 çok iyi ayarlanmış o yüzden. Sefsusan'ın sonunda PGW tarihine geçmesine özel bir kutlama hazırlamak lazım yazın. Özgür'ün de WM'ye bir şekilde şampiyon olarak gideceğini düşünüyorum yine de, Chamber maçları Wyatt'ın ustalık alanı. Bundan sonra asıl merak ettiğim Dark STG'nin serüveni. WrestleMania'da kesinlikle ana kemeri hak ediyor.

Kendi özelimde Dom'un maçta devreden çıkıp Punk'a dönüşüm de hoşuma gitti. Punk'ı "bir şekilde" döndürmek isteğimi aylar önce iletmiştim aslında ekibe ama onlar da farklı bir şeyler pişiriyor benim anladığım. Dom'a yazık oldu diyenler pek üzülmesin malum Dom'u ilk aldığım günden beri promolarla Punk'ı da PGW'da hayalet vari yaşatmaya devam ediyordum.

Geçen seneki Rumble'a hiç benzemeyip orijinal olmayı başardığından ve bununla birlikte verilen emeği tahmin edebildiğimden tam puanı verdim.

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
Edge'in özel girişi enfes olmuş enfesss. Yönetici taraftar el ele versin şampiyonluk kupası Bursa'ya gelsin sorun yok sıkıntı yok. Kimin tuş olacağı çok açıktı ama üçlü maç olması vesilesiyle Edge ağır favorimdi, bence oyuncusu da hakkını çok iyi veriyor oynadığı her karakterin. Kralı Balıkçı Zeki'ye çağırdığımızı anlamayıp uzaktan promo attı ama olsun artık. Şov günleri ve son dönem yoğunluğumdan dolayı canlı takipte çok takozladım da promolarla olabildiğince kapatmaya çalışıyorum, teveccüh gösterdiği için ekibe de teşekkür ederim. Bize 2 senedir RR şovlarının açılışı nasip oluyor, artık üçüncüye de bitirmek nasip olsun.

Mayhem ve Angel'la olan build-upına böyle büyük bir apolet şarttı Orton'a. Bryan ve Hakan babamla karşılıklı oynamak hala dream feudlarımdan biri, bir gün nasip olur da dönerse beni bulsun. Orton'ı tebrik etmiştim ama bir tebrik de burdan gelsin. Şampiyonluğa yakışır okkalı bir promo isterik. Maçın son 3-4 paragrafı ??? etti biraz okurken ama karakter bırakıldığı için çok üzerinde durulmasına gerek yok sanırım, Punt Kick fişi çekti zaten.

RR için yapılan introlar hep güzel, maç önü yapılan kolaj da mükemmel olmuş. Send him 2-3 years Dagestan and forget anı da yaşanmış Sami'yle, hep Ospiçin meczupluğuna yazar. Şu duo tek gecelik mi devamı var mı büyük merak ettik.

Şu Dom'un maçtan çıkma uğruna Wes'e hareket bitirme tribi. Sen o WM logosuna bak kanka şovu en önden biletli izlerken baba mezarını da ziyaret edersin Mexico City'de sorun yok. Punk yine tek gecelik döndü sanırım, karar veremiyorsan ikisiyle de gel kanka valla bak.

Venis ve Breeze beklediğimden çok daha erken elendiler, onun dışında gözüme batan pek bir şey olmadı. Biraz karışık acaba'lar ve keşke'lerimi yazayım.

Edge hazır açılışta kazanamamışken RR'da biraz daha sonlara götürebilirdi ki Reigns'in kazanacağı da belliyken güzel bir eşleşme olabilirdi. Geçen seneki RR bir kıstas olmamalı biliyorum da Dream'den sonra öyle bir zıpırlık aranıyor.

Genel eleştiri girilmiş zaten ama son girişten sonra hala ringde çok adamın kalması biraz yorucu olmuş. Ben Rumble'ın yarısından itibaren telefondan canlı takiplediğim için beni yormadı ama tekrar göz atarken in in bitmiyor gerçekten. Yine de bunu da olumluya yorup her hikayeden yüksek verim alma çabasına yoruyorum ki bu mükemmel bir şey. Şundan şikayet edersem geçmiş yıllarda " e hikaye yok malzeme yok" diye sızlandığım günlere ayıp olur.

Genel girişlerle bir sıkıntım olmadı ama şu "npc misali 2. karakter" mevzusuna da katılmıyorum. Rumble her sene 3-4 favori dışında zaten spot doldurmalık ve bir umut yeni path beklediğin şovlardan ibaret. Debut veya return bekleyenler için en kötü yerlerden biri. Aynısı Survivor Series için de geçerli. İki kez road to RR-SS dönemlerinde karakter aldığım oldu ve ikisinde de bu boşluğa düşme durumu yaşandı. Ha normalde yaşanmaz ikisi de beni bulmuştur, amenna.

Çoğunluğun aksine maç içi konuşmaları beğendim, savunması yapılacaksa bayrak taşımacılığını da yaparım. Spikerler muhakkak hikaye akışına dair ipucu atıyor her şov, promolara zaten girmiyorum. Kendi karakterimle ilintili olduğu için Tony'nin daha fazla etkileşime girmesini beklerdim sadece, Punk o konuda sadece Tony'nin değil Wyatt'ın ve STG'nin bile yer yer üstüne çıkmış. Orada denge oluşturmak gerçekten çok zor, eleştiri için de demiyorum ama bu kadar UZUN şova rağmen tam tatmin oldum mu karakter yazımlarından emin değilim. Aynı şekilde son 7'de Stacks'in kalması da göze batar mesela, sadece başka karakterler üzerinden gitmiş olmayayım. Öyle olacaksa da Roman/Enzo, Venis/Breeze, Stacks/Tony, Erick/Wyatt gibi ikilileri daha domine görmeliydik diye düşünüyorum.

Wyatt RR favorisi diyorduk ama içten içe hem Sole Survivor hem RR kazanamaz da diyordum, æmoğlunun performansa diyecek hiçbir şey yok. Şapka çıkarılır. Wyatt'ı RR dışında tutup herhangi bir kemer için yol yapsalar daha mı iyi olurdu yoksa bir ileri iki geri gitmesi finalde onun hayrına mı olur bilmiyorum ama Wyatt'ın büyük anı da yaklaşıyor kesinlikle. Son ayların yıldızı STG'ydi, mutlaka bir rekorda olmasını bekliyordum ve en çok adam eleyen kişi oldu. O kadar hikayenin arasında gözden kaçtı ama Wes Lee'nin karakter gelişimini de çok beğeniyorum, şu "bok" lee işini Keith'e paslayıp çıkmıştır umarım işin içinden, runner-up'ı küçümsemeyin bak. Günah keçimdir o. Roman'aysa ne yazarım bilmiyorum. Sef bekledi sabretti ve muradına erdi, Goldust'la yarım kalan işi Roman'la tamamlamak varmış, hayırlı olsun kardesime.

Laf olsun torba dolsun misali çok eleştiri varmış gibi görünebilir ama küçük detaylar harici çok memnun ayrıldığım bir Rumble'dı. Burada yapacağım tek kıyas geçen seneki RR olacak ve dürüst olmak gerekirse geçen senekini hala bir iki tık önde görüyorum, 9 verdim o yüzden. Elinize sağlık.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi