Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
Royal Rumble 2025'e Puanınız ve Değerlendirmeniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="god is an astronaut" data-source="post: 359359" data-attributes="member: 91"><p>Rumble maçı için yayın bazında bir eleştiri yapacak olursam, şov esnasında maçın son 45 dakika - 1 saatlik bölümü bence manuel ve daha fazla paragrafların tek partta olacağı şekilde yayınlanabilirdi. Daha hızlı ve daha akıcı bir yayın sağlanmış olurdu bence o şekilde olsaydı.</p><p></p><p>Rumble galibi için ben de Wyatt bekleyen / olması gerektiğini düşünen tayfadanım ama bu tip konular tek bir faktöre dayanarak karar verilmiyor o yüzden bir noktada saygı duymak mecburiyetindeyim. Maç için eleştiri yapacak olursam bana kalırsa karakterlerin push (yani maç içinde anlık pushlar) dayanağı maçta durdukları süreden öte aldıkları birkaç ufak sekansla da sağlanabilirdi. Neredeyse tüm maç ringdeki güreşçi sayısı 10'un altına düşmedi çünkü, ve bayağı bir karakter yavan kaldı. Yavan kalmayan karakterler de zaten RPG'nin demirbaş karakterleri ve haftalık şovlarca fazlasıyla işlenen karakterler olduğundan bana kalırsa maçın son 8 kişiden sonrası ve öncesi çok dengesizdi bence içerik olarak. Bu bence sizin maçı yazmanızı da zorlaştırmıştır bu arada, çünkü kim oyunda kim değil takibi yaparken bir yandan herkesin işin içine katmak kolay mesele değil ve maçın çok büyük bir bölümü bu matematikte geçti. Ringdeki güreşçi sayısı 6-7'nin üstüne çıkmasaydı bence her karakterin kişiliğinden doyurucu içerikler katılabilirdi. Bu bu arada doğrudan Kruger'ı işin içine katan bir eleştirim değil, yeri gelince maçtaki üstünlüğünü sağladı çünkü; yani yansıtılış biçiminden o açıdan rahatsız değilim ancak rahatsız olduğum konu bi 10-15 karakteri kafadan kapsıyor zaten.</p><p></p><p>Buna rağmen bence 10 puanı hak eden bir şovdu, içindeki efor takdire şayan ve göz ardı edilemez. Tekrardan emeğinize sağlık diyeyim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="god is an astronaut, post: 359359, member: 91"] Rumble maçı için yayın bazında bir eleştiri yapacak olursam, şov esnasında maçın son 45 dakika - 1 saatlik bölümü bence manuel ve daha fazla paragrafların tek partta olacağı şekilde yayınlanabilirdi. Daha hızlı ve daha akıcı bir yayın sağlanmış olurdu bence o şekilde olsaydı. Rumble galibi için ben de Wyatt bekleyen / olması gerektiğini düşünen tayfadanım ama bu tip konular tek bir faktöre dayanarak karar verilmiyor o yüzden bir noktada saygı duymak mecburiyetindeyim. Maç için eleştiri yapacak olursam bana kalırsa karakterlerin push (yani maç içinde anlık pushlar) dayanağı maçta durdukları süreden öte aldıkları birkaç ufak sekansla da sağlanabilirdi. Neredeyse tüm maç ringdeki güreşçi sayısı 10'un altına düşmedi çünkü, ve bayağı bir karakter yavan kaldı. Yavan kalmayan karakterler de zaten RPG'nin demirbaş karakterleri ve haftalık şovlarca fazlasıyla işlenen karakterler olduğundan bana kalırsa maçın son 8 kişiden sonrası ve öncesi çok dengesizdi bence içerik olarak. Bu bence sizin maçı yazmanızı da zorlaştırmıştır bu arada, çünkü kim oyunda kim değil takibi yaparken bir yandan herkesin işin içine katmak kolay mesele değil ve maçın çok büyük bir bölümü bu matematikte geçti. Ringdeki güreşçi sayısı 6-7'nin üstüne çıkmasaydı bence her karakterin kişiliğinden doyurucu içerikler katılabilirdi. Bu bu arada doğrudan Kruger'ı işin içine katan bir eleştirim değil, yeri gelince maçtaki üstünlüğünü sağladı çünkü; yani yansıtılış biçiminden o açıdan rahatsız değilim ancak rahatsız olduğum konu bi 10-15 karakteri kafadan kapsıyor zaten. Buna rağmen bence 10 puanı hak eden bir şovdu, içindeki efor takdire şayan ve göz ardı edilemez. Tekrardan emeğinize sağlık diyeyim. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
Royal Rumble 2025'e Puanınız ve Değerlendirmeniz
Menü
Giriş yap