Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
Royal Rumble 2025'e Puanınız ve Değerlendirmeniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Sikiru" data-source="post: 359500" data-attributes="member: 57"><p>Edge'in özel girişi enfes olmuş enfesss. Yönetici taraftar el ele versin şampiyonluk kupası Bursa'ya gelsin sorun yok sıkıntı yok. Kimin tuş olacağı çok açıktı ama üçlü maç olması vesilesiyle Edge ağır favorimdi, bence oyuncusu da hakkını çok iyi veriyor oynadığı her karakterin. Kralı Balıkçı Zeki'ye çağırdığımızı anlamayıp uzaktan promo attı ama olsun artık. Şov günleri ve son dönem yoğunluğumdan dolayı canlı takipte çok takozladım da promolarla olabildiğince kapatmaya çalışıyorum, teveccüh gösterdiği için ekibe de teşekkür ederim. Bize 2 senedir RR şovlarının açılışı nasip oluyor, artık üçüncüye de bitirmek nasip olsun.</p><p></p><p>Mayhem ve Angel'la olan build-upına böyle büyük bir apolet şarttı Orton'a. Bryan ve Hakan babamla karşılıklı oynamak hala dream feudlarımdan biri, bir gün nasip olur da dönerse beni bulsun. Orton'ı tebrik etmiştim ama bir tebrik de burdan gelsin. Şampiyonluğa yakışır okkalı bir promo isterik. Maçın son 3-4 paragrafı ??? etti biraz okurken ama karakter bırakıldığı için çok üzerinde durulmasına gerek yok sanırım, Punt Kick fişi çekti zaten.</p><p></p><p>RR için yapılan introlar hep güzel, maç önü yapılan kolaj da mükemmel olmuş. Send him 2-3 years Dagestan and forget anı da yaşanmış Sami'yle, hep Ospiçin meczupluğuna yazar. Şu duo tek gecelik mi devamı var mı büyük merak ettik.</p><p></p><p>Şu Dom'un maçtan çıkma uğruna Wes'e hareket bitirme tribi. Sen o WM logosuna bak kanka şovu en önden biletli izlerken baba mezarını da ziyaret edersin Mexico City'de sorun yok. Punk yine tek gecelik döndü sanırım, karar veremiyorsan ikisiyle de gel kanka valla bak.</p><p></p><p>Venis ve Breeze beklediğimden çok daha erken elendiler, onun dışında gözüme batan pek bir şey olmadı. Biraz karışık acaba'lar ve keşke'lerimi yazayım.</p><p></p><p>Edge hazır açılışta kazanamamışken RR'da biraz daha sonlara götürebilirdi ki Reigns'in kazanacağı da belliyken güzel bir eşleşme olabilirdi. Geçen seneki RR bir kıstas olmamalı biliyorum da Dream'den sonra öyle bir zıpırlık aranıyor.</p><p></p><p>Genel eleştiri girilmiş zaten ama son girişten sonra hala ringde çok adamın kalması biraz yorucu olmuş. Ben Rumble'ın yarısından itibaren telefondan canlı takiplediğim için beni yormadı ama tekrar göz atarken in in bitmiyor gerçekten. Yine de bunu da olumluya yorup her hikayeden yüksek verim alma çabasına yoruyorum ki bu mükemmel bir şey. Şundan şikayet edersem geçmiş yıllarda " e hikaye yok malzeme yok" diye sızlandığım günlere ayıp olur.</p><p></p><p>Genel girişlerle bir sıkıntım olmadı ama şu "npc misali 2. karakter" mevzusuna da katılmıyorum. Rumble her sene 3-4 favori dışında zaten spot doldurmalık ve bir umut yeni path beklediğin şovlardan ibaret. Debut veya return bekleyenler için en kötü yerlerden biri. Aynısı Survivor Series için de geçerli. İki kez road to RR-SS dönemlerinde karakter aldığım oldu ve ikisinde de bu boşluğa düşme durumu yaşandı. Ha normalde yaşanmaz ikisi de beni bulmuştur, amenna.</p><p></p><p>Çoğunluğun aksine maç içi konuşmaları beğendim, savunması yapılacaksa bayrak taşımacılığını da yaparım. Spikerler muhakkak hikaye akışına dair ipucu atıyor her şov, promolara zaten girmiyorum. Kendi karakterimle ilintili olduğu için Tony'nin daha fazla etkileşime girmesini beklerdim sadece, Punk o konuda sadece Tony'nin değil Wyatt'ın ve STG'nin bile yer yer üstüne çıkmış. Orada denge oluşturmak gerçekten çok zor, eleştiri için de demiyorum ama bu kadar UZUN şova rağmen tam tatmin oldum mu karakter yazımlarından emin değilim. Aynı şekilde son 7'de Stacks'in kalması da göze batar mesela, sadece başka karakterler üzerinden gitmiş olmayayım. Öyle olacaksa da Roman/Enzo, Venis/Breeze, Stacks/Tony, Erick/Wyatt gibi ikilileri daha domine görmeliydik diye düşünüyorum.</p><p></p><p>Wyatt RR favorisi diyorduk ama içten içe hem Sole Survivor hem RR kazanamaz da diyordum, æmoğlunun performansa diyecek hiçbir şey yok. Şapka çıkarılır. Wyatt'ı RR dışında tutup herhangi bir kemer için yol yapsalar daha mı iyi olurdu yoksa bir ileri iki geri gitmesi finalde onun hayrına mı olur bilmiyorum ama Wyatt'ın büyük anı da yaklaşıyor kesinlikle. Son ayların yıldızı STG'ydi, mutlaka bir rekorda olmasını bekliyordum ve en çok adam eleyen kişi oldu. O kadar hikayenin arasında gözden kaçtı ama Wes Lee'nin karakter gelişimini de çok beğeniyorum, şu "bok" lee işini Keith'e paslayıp çıkmıştır umarım işin içinden, runner-up'ı küçümsemeyin bak. Günah keçimdir o. Roman'aysa ne yazarım bilmiyorum. Sef bekledi sabretti ve muradına erdi, Goldust'la yarım kalan işi Roman'la tamamlamak varmış, hayırlı olsun kardesime.</p><p></p><p>Laf olsun torba dolsun misali çok eleştiri varmış gibi görünebilir ama küçük detaylar harici çok memnun ayrıldığım bir Rumble'dı. Burada yapacağım tek kıyas geçen seneki RR olacak ve dürüst olmak gerekirse geçen senekini hala bir iki tık önde görüyorum, 9 verdim o yüzden. Elinize sağlık.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sikiru, post: 359500, member: 57"] Edge'in özel girişi enfes olmuş enfesss. Yönetici taraftar el ele versin şampiyonluk kupası Bursa'ya gelsin sorun yok sıkıntı yok. Kimin tuş olacağı çok açıktı ama üçlü maç olması vesilesiyle Edge ağır favorimdi, bence oyuncusu da hakkını çok iyi veriyor oynadığı her karakterin. Kralı Balıkçı Zeki'ye çağırdığımızı anlamayıp uzaktan promo attı ama olsun artık. Şov günleri ve son dönem yoğunluğumdan dolayı canlı takipte çok takozladım da promolarla olabildiğince kapatmaya çalışıyorum, teveccüh gösterdiği için ekibe de teşekkür ederim. Bize 2 senedir RR şovlarının açılışı nasip oluyor, artık üçüncüye de bitirmek nasip olsun. Mayhem ve Angel'la olan build-upına böyle büyük bir apolet şarttı Orton'a. Bryan ve Hakan babamla karşılıklı oynamak hala dream feudlarımdan biri, bir gün nasip olur da dönerse beni bulsun. Orton'ı tebrik etmiştim ama bir tebrik de burdan gelsin. Şampiyonluğa yakışır okkalı bir promo isterik. Maçın son 3-4 paragrafı ??? etti biraz okurken ama karakter bırakıldığı için çok üzerinde durulmasına gerek yok sanırım, Punt Kick fişi çekti zaten. RR için yapılan introlar hep güzel, maç önü yapılan kolaj da mükemmel olmuş. Send him 2-3 years Dagestan and forget anı da yaşanmış Sami'yle, hep Ospiçin meczupluğuna yazar. Şu duo tek gecelik mi devamı var mı büyük merak ettik. Şu Dom'un maçtan çıkma uğruna Wes'e hareket bitirme tribi. Sen o WM logosuna bak kanka şovu en önden biletli izlerken baba mezarını da ziyaret edersin Mexico City'de sorun yok. Punk yine tek gecelik döndü sanırım, karar veremiyorsan ikisiyle de gel kanka valla bak. Venis ve Breeze beklediğimden çok daha erken elendiler, onun dışında gözüme batan pek bir şey olmadı. Biraz karışık acaba'lar ve keşke'lerimi yazayım. Edge hazır açılışta kazanamamışken RR'da biraz daha sonlara götürebilirdi ki Reigns'in kazanacağı da belliyken güzel bir eşleşme olabilirdi. Geçen seneki RR bir kıstas olmamalı biliyorum da Dream'den sonra öyle bir zıpırlık aranıyor. Genel eleştiri girilmiş zaten ama son girişten sonra hala ringde çok adamın kalması biraz yorucu olmuş. Ben Rumble'ın yarısından itibaren telefondan canlı takiplediğim için beni yormadı ama tekrar göz atarken in in bitmiyor gerçekten. Yine de bunu da olumluya yorup her hikayeden yüksek verim alma çabasına yoruyorum ki bu mükemmel bir şey. Şundan şikayet edersem geçmiş yıllarda " e hikaye yok malzeme yok" diye sızlandığım günlere ayıp olur. Genel girişlerle bir sıkıntım olmadı ama şu "npc misali 2. karakter" mevzusuna da katılmıyorum. Rumble her sene 3-4 favori dışında zaten spot doldurmalık ve bir umut yeni path beklediğin şovlardan ibaret. Debut veya return bekleyenler için en kötü yerlerden biri. Aynısı Survivor Series için de geçerli. İki kez road to RR-SS dönemlerinde karakter aldığım oldu ve ikisinde de bu boşluğa düşme durumu yaşandı. Ha normalde yaşanmaz ikisi de beni bulmuştur, amenna. Çoğunluğun aksine maç içi konuşmaları beğendim, savunması yapılacaksa bayrak taşımacılığını da yaparım. Spikerler muhakkak hikaye akışına dair ipucu atıyor her şov, promolara zaten girmiyorum. Kendi karakterimle ilintili olduğu için Tony'nin daha fazla etkileşime girmesini beklerdim sadece, Punk o konuda sadece Tony'nin değil Wyatt'ın ve STG'nin bile yer yer üstüne çıkmış. Orada denge oluşturmak gerçekten çok zor, eleştiri için de demiyorum ama bu kadar UZUN şova rağmen tam tatmin oldum mu karakter yazımlarından emin değilim. Aynı şekilde son 7'de Stacks'in kalması da göze batar mesela, sadece başka karakterler üzerinden gitmiş olmayayım. Öyle olacaksa da Roman/Enzo, Venis/Breeze, Stacks/Tony, Erick/Wyatt gibi ikilileri daha domine görmeliydik diye düşünüyorum. Wyatt RR favorisi diyorduk ama içten içe hem Sole Survivor hem RR kazanamaz da diyordum, æmoğlunun performansa diyecek hiçbir şey yok. Şapka çıkarılır. Wyatt'ı RR dışında tutup herhangi bir kemer için yol yapsalar daha mı iyi olurdu yoksa bir ileri iki geri gitmesi finalde onun hayrına mı olur bilmiyorum ama Wyatt'ın büyük anı da yaklaşıyor kesinlikle. Son ayların yıldızı STG'ydi, mutlaka bir rekorda olmasını bekliyordum ve en çok adam eleyen kişi oldu. O kadar hikayenin arasında gözden kaçtı ama Wes Lee'nin karakter gelişimini de çok beğeniyorum, şu "bok" lee işini Keith'e paslayıp çıkmıştır umarım işin içinden, runner-up'ı küçümsemeyin bak. Günah keçimdir o. Roman'aysa ne yazarım bilmiyorum. Sef bekledi sabretti ve muradına erdi, Goldust'la yarım kalan işi Roman'la tamamlamak varmış, hayırlı olsun kardesime. Laf olsun torba dolsun misali çok eleştiri varmış gibi görünebilir ama küçük detaylar harici çok memnun ayrıldığım bir Rumble'dı. Burada yapacağım tek kıyas geçen seneki RR olacak ve dürüst olmak gerekirse geçen senekini hala bir iki tık önde görüyorum, 9 verdim o yüzden. Elinize sağlık. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
Royal Rumble 2025'e Puanınız ve Değerlendirmeniz
Menü
Giriş yap