Gündem Dışı Güreş Sohbet Konusu

BerzerkBryan

Boliever
Konular
2,257
Beğeni sayısı
1,392
PG Nakit
550
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley
xwt arşivinden çekiyorum. 110 gb arşivi 1 seeder ile çekmek zor oluyor. bir ara bütün arşivimi public domain olarak paylaşmayı düşünüyorum. paylaştığımda şovları tek tek stream edebileceksiniz.
Başkan yap gerek var.

Bay Pekman

Bu Kalp Seni Unutur Mu?
Konular
1
Beğeni sayısı
172
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Never Seen 17
Uzun zamandır foruma ara verdim. Internet Wrestling Community'i görünce kendimden nefret ettim. Ve bu heriflerin aksine maçlar izlemeliyim dedim. Şu aralar 2010 öncesi ROH, 2000'ler NOAH, 90'lar AJPW'ye bakıp (arada dinlediğim güreş belgeselleri ile birlikte) ADAM gibi güreş izliyorum. WWE öncesi Bryan'a tekrar saygı duydum. Japon güreş izleyen kitlenin öve öve bitiremediği 4 Pilllar's Of Heaven'a sardım şu aralar. Kobashi'nin title defenslerinin çoğu bitti. Şu aralar Misawa ve Kawada'ya focuslanacağım.

nwo4

PG.net Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
14
PG Nakit
0
2014 yılında sonra CM Punk'ın WWE'ye dönüp sakatlanması ve akabinde gelişen olayları olmasaydı mevcut şampiyonluğu hakkında büyük bir sempati olması gerekiyordu.
İnsanlar kısa süreli olacağında mı bu kadar sessiz yaklaşıyor anlamıyorum. AEW şirketine getirdiği olumlu ve olumsuz enerji de etkili galiba. Rollins'in sakatlığı bu şampiyonluğu değersizleştiriyor galiba. Yoksa dönüşünden sonra mı ''evimdeyim'' manşeti mi bilinmez ama eski güreşçilerin, son bir kez daha spot ışığıyla birleşmesi benim hoşuma gidiyor. Ring içi kapasitesi sınırlı da olsa 40 yaş üstü ve izlediğim dönemdeki güreşçilerin WWE'de görünmesi izlenmesi açısında ben de merak uyandırıyor.

Bay Pekman

Bu Kalp Seni Unutur Mu?
Konular
1
Beğeni sayısı
172
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Never Seen 17
2014 yılında sonra CM Punk'ın WWE'ye dönüp sakatlanması ve akabinde gelişen olayları olmasaydı mevcut şampiyonluğu hakkında büyük bir sempati olması gerekiyordu.
İnsanlar kısa süreli olacağında mı bu kadar sessiz yaklaşıyor anlamıyorum. AEW şirketine getirdiği olumlu ve olumsuz enerji de etkili galiba. Rollins'in sakatlığı bu şampiyonluğu değersizleştiriyor galiba. Yoksa dönüşünden sonra mı ''evimdeyim'' manşeti mi bilinmez ama eski güreşçilerin, son bir kez daha spot ışığıyla birleşmesi benim hoşuma gidiyor. Ring içi kapasitesi sınırlı da olsa 40 yaş üstü ve izlediğim dönemdeki güreşçilerin WWE'de görünmesi izlenmesi açısında ben de merak uyandırıyor.
Son AEW olaylarından , "evime döndüm vs..." gibi kendisiyle çeliştiği olaylardan dolayı Punk'tan epey soğumuştum. Gerçek şu ki Punk bi hareket yapıyor inanılmaz saygımı kazanıyor sonra başka bir şey yapıp o saygıyı kaybettiriyordu. Sonra şunu fark ettim. Punk 45 küsür yaşında ve şu an Dünya Ağırsiklet şampiyonu. Kendisi bir ropörtajda birkaç sene içinde emekli olacağını söylemişti. Bu kemer saltanatı çok büyük ihtimal Punk'ın SON ANA KEMER SALTANATI. Bunu farketdince gelecekte gene aynı sebeplerden dolayı onu bağışlayabileceğimi ve şu anki reigininin keyfini çıkarmadığımdan kendime kızabileceğimi fark ettim. O yüzden Punk'a son bir şans veriyorum.

Arkadaşlara da tavsiyem WWE'ye laf edeceğinize şu SON REİGNİ güzelce izleyin arkadaşlar. Büyük ihtimal bi başka olmayacak.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi