Gündem Dışı Güreş Sohbet Konusu

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
194
Beğeni sayısı
724
PG Nakit
605
Wwe'nin saçmalıklarından bıkan wwe marklarının tamamına yakını neden Mlw'den bahsedip duruyor? Birçoğu izlemiyor bile ama en ufak bi indy muhabbeti dönsün veya wwe'ye karşı anlık bi nefret hissi gelsin mlw muhabbeti dönüyor ortada. Başta 1-2 kişiye özgü birşeydir diye düşünüyordum da farklı farklı platformlarda defalarca kez farklı insanlardan major lig duymak çok garibime gitti keza bu kişilerin özellikleri bile aynı. Wwe marklığı, hard Aew eleştirisi, ömründe puroresu veya indy şirketi izlememek. Yani bi insan indy övecek olsa güncel öveceği son şirket mlw olabilir şuan

Ensiferum

amcaoğlu
Konular
140
Beğeni sayısı
2,289
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Bray Wyatt
Arada bir halen 2014 yazındaki eski maçların YT videolarına bakıyorum. O dönem için büyük şeyler vaadedeceğini düşündüğümüz ne çok adam varmış Dean, Cesaro, Wyatt, Roman, Seth. Halen daha büyük bir arena hissiyatı veriyormuş WWE. Profesyonel güreşi hala heyecanlandırdığı dönemlerde izlemenin verdiği o hissiyatı özledim. Keşke bu indy güreş işine, Finn Owens Zayn’lara hiç girilmeseydi o yıllarda.

Nature Boy

don't trust, verify
Konular
218
Beğeni sayısı
2,884
PG Nakit
1,160
Sen geldin ya o yeterlidir ağabey, Bu torrent dosyaları genel olarak normalden daha yavaş iniyor bir de çözemedim tam olarak.
xwt arşivinden çekiyorum. 110 gb arşivi 1 seeder ile çekmek zor oluyor. bir ara bütün arşivimi public domain olarak paylaşmayı düşünüyorum. paylaştığımda şovları tek tek stream edebileceksiniz.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi