Gündem Dışı Güreş Sohbet Konusu

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
877
Beğeni sayısı
1,001
PG Nakit
1,430
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
John Cena'nın gerek Orton gerek Punk'la gerek gerek Ron Killings ile nostaljik rüzgarlar eşliğinde izlettiği mükemmel şeylerin Roman Reigns'in saltanatını bitiren, Lesnar'ın nefesini kesen, üst üste 2 Rumble şampiyonu push makinesi iticilik abidesi sarı oğlan tarafından bitirilecek olması beni ziyadesiyle rahatsız ediyor. Gündeme geldiğinde sağlam sövelim.
Birde kemeri alacağı maçta heel turn falan yaparak daha da çekilmez bir hal alacak.

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,658
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Wheeler Yuta ve Daniel Garcia'yı görünce bütün keyfim kaçıyor. İkisini görünce beş posta sövüyorum. Yuta'nın bir karizması yok, hiçbir zaman da olmayacak. Garcia ise en iyi zamanında Jericho'nun kendisine yasladığı o salak dans ile kaldı ve tam parlayacağı zamanda en kötü hamleleri yaptı. Tamamen işe yaramaz halde. İkisinin de ring içi performansı asgari düzeyde, başkalarından farkları yok. Karakter olarak Yuta sadece yancı, Garcia ise boş işler peşinde koşan biri. Bunları upper mid seviyesinde görmeye bile katlanamıyorum. Çok daha iyi isimlerle kullanılabilecek vakitleri, bunlarla kullanarak ziyan ediyorlar.

Huma

Dr. Drake Ramoray
Konular
96
Beğeni sayısı
381
PG Nakit
540
Wheeler Yuta ve Daniel Garcia'yı görünce bütün keyfim kaçıyor. İkisini görünce beş posta sövüyorum. Yuta'nın bir karizması yok, hiçbir zaman da olmayacak. Garcia ise en iyi zamanında Jericho'nun kendisine yasladığı o salak dans ile kaldı ve tam parlayacağı zamanda en kötü hamleleri yaptı. Tamamen işe yaramaz halde. İkisinin de ring içi performansı asgari düzeyde, başkalarından farkları yok. Karakter olarak Yuta sadece yancı, Garcia ise boş işler peşinde koşan biri. Bunları upper mid seviyesinde görmeye bile katlanamıyorum. Çok daha iyi isimlerle kullanılabilecek vakitleri, bunlarla kullanarak ziyan ediyorlar.
Katılıyorum. JAS vs BCC feudunda BCC'nin tarafını seçseydi Garcia'nın kariyeri şu an bambaşka olurdu bence. Daha önce tarihte Garcia'nın gimmicki ile tutmuş güreşçi yok. Hangi akıl öyle bir gimmick verir aklım almıyor. 2024'ün ilk Dynamite'ına Garcia vs Swerve maçı konmuştu durduk yere. O maçı görünce "kesin bu yıl Garcia ile Swerve'ün yılı olacak ondan bu maçı koydular" diye düşünmüştüm. Swerve yükselse de Garcia yerinde saydı maalesef.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,387
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Goldberg, GUNTHER'ın mirasına bir gram katkıda bulunmuyor maalesef çok kötü tercih ama Amerikalılar Goldbergtapar olduğu için AEW'yu maalesef reytingte geçecek. Ha birisi PPV birisi TV şovu yani kıyas da yapılmaması lazım. AEW bu şovda 2.5 milyon doları cukkaladıysa süper iştir.

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,658
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Katılıyorum. JAS vs BCC feudunda BCC'nin tarafını seçseydi Garcia'nın kariyeri şu an bambaşka olurdu bence. Daha önce tarihte Garcia'nın gimmicki ile tutmuş güreşçi yok. Hangi akıl öyle bir gimmick verir aklım almıyor. 2024'ün ilk Dynamite'ına Garcia vs Swerve maçı konmuştu durduk yere. O maçı görünce "kesin bu yıl Garcia ile Swerve'ün yılı olacak ondan bu maçı koydular" diye düşünmüştüm. Swerve yükselse de Garcia yerinde saydı maalesef.
Garcia, kariyer intiharının tanımı olabilir. İlk başta herkes çok umutluydu. Bola kazandığında falan hype trenine binmiştik. O kadar çok şans verdiler, o şansların hiçbiri öyle kullanamadı ki, herifi sevdiğin için heriften nefret ediyorsun. Yuta yerine Garcia olsaydı, zamanında JAS - BCC feudunda Moxley'lerin tarafına geçseydi, şu ana kadar biri Moxley karşısına adam akıllı geçsin diye beklemez, ne zaman Garcia face turn atıp Moxley'den kemeri alıyor derdik Mox'un reigni boyunca.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi