(YAYINDA) RDT İle Ramazan Sohbetleri 7.Bölüm w/Kara

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,387
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1

RDT: Esselamu Aleyküm profesyonelgures.net sakinleri. Yine gecikmeli olarak karşınızdayız. Ramazan ayında rahat rahat yaparım diyordum ama sürekli benden kaynaklı gecikmeler yaşanıyor siz izleyenlerimden ve konuklarımdan af diliyorum. Bugünkü bölümümüzde çok özel bir konuğum var. Ramazan sohbetlerimizin yeni bölümünde konuğum sevgili @Kara Canberk Kala olacak. Abi hoş geldin. Nasıl gidiyor bu hayat?

Kara: Selamlar. Normalde bu program işine vakit ayıramam diye katılmayacaktım ama konuya gelen yoğun ilgi ve soru bombardımanı karşısında çaresiz kaldım.. Yorgun bir akşam da olduğum için yorgun cevaplar vereceğim. Haftada 55 saatlik çalışma mesaimden ötürü ne profesyonel güreş, ne futbol ne de başka bir şeyi doğru düzgün takip edebiliyorum. Genel olarak kendimden de bihaberim. Kafamı döndürebildikce yazacağım.

RDT: Eyvallah abi. Bu bölümde üyelerimizin sorularını tek tek değil de alt alta tek parça halinde soracağım biraz farklılık olsun dedim hani. Ayrıca Galatasaray transferlerinden özel bir quiz de hazırda bekliyor. Sorulardan önce sevgili @Kero damlamış buraya abi. "seneye yasarsak konuk olmak isteriz." demiş.

Kara: Konuya hal hatır sormak yerine ne zaman konuk olacağını soran Kero umarım bol bol Kocaelispor mağlubiyetleri görür.

RDT: Bir Süper Lig görselerdi abi. Kocaelispor en yakın zamanda gerçek evine inşallah. Program hakkında da bayram sonrasında tüm bölümler bittikten sonra bir duyuru yapmayı düşünüyorum. Oluşan beklentileri karşılamak ve programı ileriye taşımak için güzel bir duyuru gelecek. Sorulara geçebilirim artık. Sevgili @Johnkorey ilk olarak "Klasik başlayalım. Hakkımda ne düşünüyor?" sorusunu sormuş ve ikinci sorusu da "Mert Gümüş'ün imzasında yer alan arabesk mevzusunu yazmak nereden aklına geldi?" olmuş.

Kara: Johnkorey'in forumun en sakin üyesi olduğunu düşünüyorum. Sunucularda bir kaç kez sohbet etmiştik sanırım. Orada bile rahatsız edici bir sakinliği vardı. Mert Gümüş'ün arabesk mevzusu yine aynı sunucuda Mert Gümüş'ün atletle (sanırım) görüntülü bağlantıya girip derin derin kameraya bakarak sigara içişinden çıkmıştı. Arka planda arabesk dinliyordu. Görüntüsü zaten yeterince ruh karartıcı ve arabeskti. Üzerine arabesk atıp duruyordu sunucuya.

RDT: Moderatörlerimizden Beşir kardeşim @BerzerkBryan yazmış. "Herhangi bir sorum yok Kutay abi ve Kara'ya sevgilerimi saygılarımı iletmek istedim." demiş.

Kara: BerzerkBryan'a teşekkürler. Bero ile sohbeti azaltsın.

RDT: Programın aktiflerinden sevgili @Deeppy "Hakkımda? diye klasik soruyu sormuş olayım." demiş abi.

Kara: Deeppy'i tanımıyorum. Yorumlarından gördüğüm çıkardığım kadarıyla memnuniyetsiz bir güreş izleyicisi. Onu memnun etmek zor gibi.

RDT: Bence memnun olduğu işler vardır. Yoksa da çıkacaktır. Furkan kardeşim @The MANIAC ilk olarak "Son günlerde ülkede olanlar hakkındaki düşünceleri..." merak etmiş. İkinci olarak "Bir güreşçi olsa finisher'ı ne olurdu?" sorusunu sormuş ve son olarak "İkinize de saygılarımı ve sevgilerimi iletiyorum." demiş. Teşekkür ediyorum bizden de saygı sevgi.

Kara: Maniac'a teşekkürler. Ülkenin gündemine pek yorumum yok çünkü onuda akşamları 1 saat tek tük sözlükten ya da videolardan takip ediyorum. Siyaset ve ülke meseleleriyle ilgilenip üzerine konuşmayı son Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra bıraktım. Şu an itibariyle herhangi bir parti üyesi ya da destekçisi değilim. Ümit Özdağ umarım bir an önce özgürlüğüne kavuşur. Ekrem'in de özgür kalması ülkenin iyice dingo ahırına dönmemesi açısından önemli. O yüzden Ümit başkandan sonra onuda bıraksınlar. Tahminim sorulacak olursa iki isimde bu sene içeriden çıkamaz. Güreşçi olsam kesinlikle Rock Bottom kullanmak isterdim.

RDT: Siyaset zor iş valla konuşmasan olmuyor konuşmaya kalksan elinde kalıyor. Sıkıntı iş valla. @KALKTI!!!! iki soruyla programı şereflendirmiş. İlk olarak "Neden Kara?" diye sormuş ve ikinci olarak da "RPG'ye ne zaman gelecek?" diye finallendirmiş.

Kara: KV evreninde favori karakterim olduğu için nick aldım. Kod ismi olarak düşünüldüğünde çok karizmatik duruyor. RPG'de en son Hassan ile oynamaya çalıştım. Her seferinde hevesle başlayıp ilgimi çabuk kaybedip koptuğum için oynayamıyorum. Şimdi oynasam yine aynısı olur muhtemelen. Yazar olup yazıp çizmek daha keyifli geliyordu ama onada vakit yok.

RDT: Vaktimiz olduğunda birlikte bayağı akmıştık zamanında ama burası belki de başka bölümün konusu olabilir o yüzden üzerinde durmayacağım. Ama seninle geçirdiğim her vakit iyiydi abi. Sunucu sorularına geçmeden önce quiz bölümüne geçiyoruz abi. Üye sorularının sonuna gelmiş bulunmaktayız. Quiz sorularını da tek seferde soracağım. Konu Galatasaray transferleri olacak. Sorular geliyor abi...

- İlk olarak aşırı eski bir futbolcu soracağım abi. Bu yabancı sağ bek oyuncumuz sadece yarım sezon Galatasaray forması giyip Southampton'a transfer olmuş. Fakat bu oyuncunun asıl hikayesi ne saha performansı ne de gittiği yer. Bu Surinamlı futbolcumuz geldiği sıralarda Galatasaray aslında Pavel Nedved ile anlaşıyor. Fakat 3 yabancı hakkı olan o dönemlerde dönemin teknik direktörü bir ön libero ihtiyacı olduğunu söylüyor ve bunun üzerine Nedved yerine bu futbolcu transfer ediliyor.

Kara: - Bu soru pas. Aklıma kimse gelmiyor. Pavel Nedved haberi biraz uydurmadır ama. Karabükspor'un Mahrez'i alıyorduk da başka takıma gitti açıklamaları gibi Türk futbolunda hep bu hikayeler var. Genelde oyuncu yıldız olduktan sonra ortaya çıkar bu hikayeler.

RDT: Bende kaynak olarak bir HBF videosu gösterebilirim sadece. Ama ülkeden kaçan balık çok. Gazeteler öyle diyor. Cevap ise benim kişisel argomda bile yeri olan Van Gobbel. Ön libero diyip sağ bek almışlar bu arada.

- Aynı sezonda forma giymiş bir kaleci arıyoruz bu sefer. Yine yabancı. Galatasaray'da kısa süre kalsa da sonrasında Tottenham efsanelerinden birisi oldu. Futbolculuktan sonra da çok yakın dönemde Beşiktaş'ın Hasan Arat döneminde yönetimde yer almış transferlerde parmağı olan bir isim.

Kara: İkinci soruyu bilmek için BJK dönemi bilgisine gerek yoktu. Friedel tek tük bilinen Amerikalı futbolculardan biri.

RDT: Bunlar zaten 5 büyük değil mi? Friedel - Donovan - Dempsey - Howard - Pulisic. Bir de patlak wonderkid Freddy Adu var. Friedel doğru cevap.

- Yine bir sağ bek var sırada abi. Kendisi Galatasaray'a kiralık olarak gelmeden önce hem Everton hem de Liverpool forması giymiş, hatta Sporting altyapısından çıkıp Benfica forması giymiş oldukça gezgin bir futbolcuydu. Galatasaray'da performansıyla konuşulmasa da değişik saç sakal stilleriyle hep konuşulmuş birisi oldu. Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra da gezginliğe devam etmiş ve kariyerinin son demlerinde 6 aylık bir ceza bile almıştır. Galatasaray'da da Sabri Sarıoğlu'nun ilk kurbanlarından birisi olabilir.

Kara: Ya Neill ya Insua dedim ama Insua son kararım. Pek oynadığını göremeyince hatırlamakta zor oldu.

RDT: Valla abi cevap Abel Xavier. Demek ki herif o kadar iz bırakmamış ki cevabı Rijkaard döneminde aradı abim. Böyle topçular neden aklımda kaldı benim onun cevabını da ben bilmiyorum valla.

- Son olarak yerli bir futbolcu arıyoruz. Kocaelispor'dan Galatasaray'a geldikten sonra 5 yıl forma giymiş ve 2006 şampiyonluğunda önemli süreler almış bir ön libero oyuncusuydu. Galatasaray'dan sonra Bursaspor'a gitmiş ve kariyerini de İBB'de noktalamıştır.

Kara: Cihan Haspolatlı. 2005 ve 2006 sezonları ilk kez futbol izlemeye başladığım seneler. Küçük yaşta ev ahalisiyle maç izlerken evdekilerin hep bu Cihan'ın değerlerine küfür ettiğini hatırlıyorum. Aklımda hep Mal Cihan olarak kalmıştı kendisi.

RDT: Mal Cihan ne abi asdfasdfasdfasdf. Quiz bölümünü de geçtiğimize göre artık sunucu sorularına geçebiliriz. Benim soru listem de şu şekil abi...

- Hakkımda ne düşünüyor?

- Galatasaray'ın güncel olarak en büyük eksiği nedir?

- Galatasaray hakkında uzun süreli bir öngörüsü var mıdır?

- Yaşadığı kötü anları tekrar hatırlatmak istemem ama merak ettiğim bir konu. Hatay düzelme eğilimi gösteriyor mu şehir olarak?

- Bundan sonra en büyük hayali nedir?

- Bir güreşçi olsa kiminle feuda girmek ister?

Kara: Hakkında güzel şeyler düşünüyorum. Foruma dönmene sevdim. Güreş içeriklerinin ölmeye başladığı bu dönemde içerik üreten birilerini görmek güzel.

Güreş içeriği demişken şov incelemeleri buna dahil değil. Çok inceleme yapmış biri olarak dönüp bakınca bomboş bir uğraş görüyorum. Şovu kısaca özetleyip, yorumlayarak ve segmentlere maçlara kişisel reyting vermek varken (yabancıların tarzında) tüm maçları tek tek inceleyip her harekete kadar yazalım fikri hangi anguttan çıktı acaba ve neden bunu takip ettik? Keşke girmeseydik bu toplara.

Alakasız yere bu mevzuya küfür ettikten sonra dönecek olursak makale ve derlemeleri okumak keyifli oluyor. Kalemine sağlık.

Galatasaray'ın güncel problemi yerli hocası. Genel olarak Türk futbolunun problemi yerli hocalar ve onlarla beraber gelen çağ dışı antrenman programları, teknik taktik bilmezlikler.

Bu sene ve seneye yine şampiyon. Ayda bir iki maç izlediğim için futbola ilgim de öldü. Galatasaray'dan çok Hatayspor'u takip ediyorum. Pek soru bulamazsın diye Galatasaray'dan yürüdüm. Son olarak vallahi biz Boupendza'yı özledik..

Hatay değilde Antakya diyelim. Diğer ilçelerde yaşam depremden önceki gibi akarken orada ve öyle değil. Gelecek sene tekrar taşınıyorum Antakya'ya. Aynı mahallede ve ayni noktada yeni yapıla evde olacağım. Tüm şehir yeniden yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Tekrar başlamak çok farklı hissettirecek. 24 senemin geçtiği yerden 2 senedir uzağım. Muhtemelen öleceğim yer olacak. Bırakamıyoruz bu güzel şehri.

Şu an tek hayalim biriktirdiğim parayla sene sonundan önce Tofaş Şahin alabilmek.. Minimalist bir hayal.. Modifiyeli bir Şahin şu an tek hayalim, evet. Bu yaştan sonra neyin hayalini kurayım başka?

Güreşçi olsaydım güncel olarak Jacob Fatu ile feuda girmek isterdim. Jacob Fatu'dan sağlam bir sopa yemek ilaç gibi gelir.

RDT: Düşüncelerin için teşekkür ediyorum abi. Şov incelemeleri konusunda haklı olabilirsin. Royal Rumble'ı canlı incelemeye başlamıştım ama ilk maçın yarısında bırakıp yatağa düştüm. Biraz yoruyor açıkçası. Yerli hocaların hepsinin özellikle de şu ultra kaşar tayfanın sadece ismen teknik direktör olduğunu düşünüyorum. Hatay'a ben bir haftalığına gitmiştim zamanında. Kampa götürmüşlerdi. Şehri çok gezemedim ama sırf havasının yüzü suyu hürmetine ölmeden oraya yine gitmek isterim. Valla Tofaş Şahin'ler kağıttan olmasa bana da güzel hayal olurdu. Ben 1967 model Camaro istiyorum. Jacob Fatu ile karşılıklı iyi sopalaşırdınız abi. Güzel olurdu. Abi katıldığın beni konuk olarak şereflendirdiğin için çok teşekkür ediyorum sana. Sorularını esirgemeyen kardeşlere de çok teşekkürler. Şey bir dakika late addition gelmiş. Sevgili @Hacken programa ek yapmış abi.

"Çok delikanlı adamdır, çok severim. Zamanında zıtlaşsak da benle uğraşsa da…

Soru kısmına gelirsek; Galatasaray forması giymiş topçulardan bir 11 yapmasını rica edelim."

Kara: Hacken benden daha delikanlı, adam gibi adamdır. Ne konuda uğraştığımı hatırlamıyorum ama makaradır muhtemelen.

Galatasaray Fantastik 11 / 4-2-3-1

Mondragon

Eboue - Bülent Korkmaz - Marcao - Ergün Penbe

Felipe Melo - Lucas Torreira

Franck Ribery - Hagi - Arda Turan

Jardel

&

Galatasaray Özel 11 / 4-2-3-1

Zapata

Tarık Çamdal - Servet Çetin - Gökhan Zan - Latovlevici

Barış Özbek - Mustafa Sarp

Yasin Öztekin - Josue - Ömer Bayram

Umut Bulut

RDT: Fantastik 11 beni bitirdi zaten mükemmel de özel 11'in tandem ve ileri hat mükemmel ya. Bekleri değiştirip sağlam bir kontratak takımı yaratırdık ama kaleci yüzünden attığımız kadar yerdik gibi geldi. Josue'yi görünce aklıma vergi problemim var siz ödeyin deyip Bursaspor'u 60 bin euro dolandırması geldi müthiş olay ya. Tekrardan teşekkür ediyorum abi. Sonraki bölümde görüşmek üzere diyor son sözü sana bırakıyorum abi.

Kara: Son söz olarak @ReQuem @Beast Incarnate @Mr. Bean @Nature Boy @Hacken @Rise Above Hate @Uncle Junior gibi saygı değer forumdaşlara selam olsun.​

Konular
270
Beğeni sayısı
1,652
PG Nakit
1,180
Favori Güreşçi
Becky Lynch
RPG Karakteri
Alexander Hammerstone
Mert Gümüş'ün arabesk mevzusu yine aynı sunucuda Mert Gümüş'ün atletle (sanırım) görüntülü bağlantıya girip derin derin kameraya bakarak sigara içişinden çıkmıştı. Arka planda arabesk dinliyordu. Görüntüsü zaten yeterince ruh karartıcı ve arabeskti. Üzerine arabesk atıp duruyordu sunucuya.
Senin hafızanı... Onu nerden hatırladın oğlum?

Johnkorey

QuietQuitting
Konular
567
Beğeni sayısı
1,435
PG Nakit
1,445
Favori Güreşçi
Edge
Elinize kolunuza sağlık keyifle okudum.
Valla usta iş zaten stresli. Haftada en az 50 saat gömüyoruz. Değmez s**** et deyip geçiyorum ama aşırıya kaçtığım oluyor mudur elbette oluyordur saygı duyarım.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi