- Konular
- 2,213
- Beğeni sayısı
- 1,994
- PG Nakit
- 4,725
- Favori Güreşçi
- Bray Wyatt
Bero: Herkese iyi akşamlar selamlar sevgiler. Bu özel bölümümüze hoş geldiniz konuğum bir aydır bu programı hakkıyla sunan @RDT Kuti Mysterio. Evet kuti bey hoş geldiniz kendin hakkında hayatın hakkında biraz bilgi alalım nasıl gidiyor?
RDT: Herkes hoş geldi sefalar getirdi anam. Yaşama mücadelesi vermeye devam ettiğimiz şu günlerde 1 ay boyunca sizlerle olduktan sonra konuk koltuğuna oturma sırası bana geldi rahmetli Volkan Konak gibi. Bero kardeşime beni bu program için motive ettiğinden ötürü teşekkür ederek giriş yapmak isterim. Ayrıca bu programın ilk sezonu boyunca konuk olarak davetlerime icabet eden kardeşlerime ağabeylerime ve sorularını esirgememiş forum üyelerine de çok teşekkür ederim. Bero kardeşime de konuk olduğum bölümde zor bir iş düşüyor. Soruları önceden okudum elbette. Uzun uzun cevaplar hazırlamaya gayet gösterdim. Gayet güzel sorular var. Girizgahı fazla uzatmadan sunucu beyimizde mikrofonu devredelim.
Bero: bende teşekkür ediyorum sana bu kadar emek verdin seni konuk almazsam ayıp olurdu benim için. Bol sorulu uzun cevaplı bir bölüm olacağa benziyor ve vakit kaybetmeden ilk sorularımıza geçiyoruz. İlk soruları program boyunca herkese soru soran bize desteğini esirgemeyen @The MANIAC kardeşimizden geliyor. Bize selam ve sevgilerini iletmiş canımızsın.
İlk sorusu "hakkımda ne düşünüyor?" olmuş.
RDT: Hakkında çok iyi şeyler düşünüyorum. Forum ortamlarına geri döndüğümden beri sürekli muhabbet ettiğim kişilerden birisin o yüzden yerin bende ayrı. İkonik pp, forumdaki emeklerin her şeyinle harika bir insansın. Birlikte daha ne güzel günler geçireceğiz.
Bero: Furkan gerçekten harika bir adamdır. Son cümlene imza atıyorum birlikte inşallah daha güzel günler geçireceğiz.
İkinci sorusu:
"Her şey hakkında bu kadar bilgili olmayı nasıl başarıyor?"
RDT: Her şey hakkında bilgili olduğumu düşünmüyorum. Sadece ortak şeylerle ilgileniyoruz ve ben özellikle geçmişe dönük daha çok araştırmacı bir halim var. Boş vaktim varsa eskiden yaşanan olayları ya da kişilere çok okurum bakarım yani. Muhabbet esnasında da boş kaleye gol atıyormuşum gibi aklıma gelen şeyleri söylüyorum.
Bero: Üçüncü Sorusuna Geçiyoruz:
"Günümüz ülke futbolu hakkında ne düşünüyor?"
RDT: Günümüz ülke futbolunun ambalajı çok güzel. 5 büyük ligte bu kadar sağlam bir ambalaj yok. Fakat ambalajın içerisinde tüketilmesi gereken ürün maalesef çürük. Asla bir güven ortamı yok. Her taşın altına bakılıyor her halının altında ne pislikler serilmiş ona bakılıyor. Oynanan oyundan çok ambalaj insanların umrunda. İçeriğin çürüklüğünü ise herkes birbirine bağlıyor. İyi bir konumda değiliz. Ambalajımızı aynı tutup içeriğimizdeki çürükleri birlik olup atarsak iyiye gideriz. Yoksa sirkiye ligi olmaya devam ederiz.
Bero: Daha önce yaşadığı yerler haricinde bir yerde yaşasaydı nerede yaşardı? Diye sormuş Furkan.
RDT: Önceden yaşadığım yerler diskalifiye olacaksa Aydın - Bursa ve Trabzon eleniyor. Böylelikle benim için Hatay makul bir seçenek. 1 haftalığına gittiğim gençlik kampında özellikle havası çok iyi gelmişti bana. Hatay o yüzden kalıcı olarak yaşamak istediğim ilk yer olabilir. Bunun dışında ütopik hayallerim Milano ve Barcelona'da yaşayabilmek.
Bero: Hatay'da her gün hatay usulü zurna yeriz ya. Furkan'ın sıradaki sorusu WWE'de en sevdiği ve en sevmediği güreşçiler?
RDT: En sevdiğim güreşçiler Sami Zayn, Jimmy Uso, Rey Mysterio ve Chad Gable şu anda. Ancak sevmediğim güreşçiler konusunda burası biraz soru işareti genelde sevmeyip nefret ettiğim birisi yok. Eğer hala WWE'de olsaydı Ricochet olabilirdi mavi sitenin radyolarında kendisini nasıl gömdüğümü bilenler bilir. Hadi güncelden de seçeyim birisini. Biraz düşünmem lazım. Ashante Adonis olabilir ya.
Bero: sevmediğine Öyle isim söyledin ki varlığını bile unutmuşum. Sıradaki ve son soru: Son zamanlarda hayatımda çok cringe şeylere denk geliyorum, bunlarla nasıl başa çıkabilirim tavsiyeleri nelerdir?
RDT: Görmezden gelmek ya da alaya almak makaraya sarmak olabilir. Sadece cringe şeyler için değil. Bazen aşamadığınız problemler olursa yine alaya almak en azından yükü hafifletebilir.
Bero: Salla gitsin furkanım benim hayatımın kendisi cringe ama yapacak bir şey yok. Furkan'ın soruları bitti kendisine teşekkür ediyoruz. Sıradaki sorularımızı @BerzerkBryan sormuş furkan gibi Beşir de programın başından beri sorularını desteklerini esirgemiyor teşekkür ediyoruz ve sorularına geçiyoruz.
"RDT'nin anlamı ne nereden geliyor?"
RDT: RDT aslında foruma ilk üye olduğum zaman eski nicklerimden birisini kullanmak istemediğim için koyduğum bir nick. Fifa 15 oynarken favori oyuncularımdan birisi Raul De Tomas'tı. O yüzden bende forma adı olan RDT'yi nick olarak seçtim.
Bero: İkinci sorusu:
YouTube kanalına geri dönecek misin? Zira yıllar içinde orada güzel içerikler vardı onlar da geri gelecek mi?
RDT: Aslında yeni içerikler üretmek için bir planım var fakat bunu gerçekleştirmek için uygun zamanım yok. İlk içerik ürettiğim zaman ses kalitesi problemli olsa da beğendiğim içerikler vardı. Gizlide duruyorlar. Yenilerini yapınca sileceğim. Eski videoları yeniden yapmak gibi bir düşüncem var.
Bero: Üçüncü ve dördüncü sorusunu birlikte cevapla: Akit TV tarafından herhangi bir sıkıntı yaşadı mı? ve Yağcılıkta iyi iş var mı?
RDT: Akit TV tarafından hiç bir problem yaşamadım. Ancak her dakika postu başkası beğenince ne oluyor diye düşünmedim değil. Ama o muhabirin yaptığına da böyle bir tepki verilirdi zaten.
-RDT: Arkadaşlar yağcılık yani abiyerlik iyi güzel fakat aşırı yoğun günlerde baygınlık geçirmeniz olası. Özellikle yaz günlerinde. Abiyerlikte asıl beklediğiniz yer bizzat salamandıra yani ocağın başı. Direkt ateş ile yüz yüze kalıyorsunuz. Ayrıca yeterince dikkatli olmazsanız döktüğünüz yağ bir anda kabarıp taşabilecek kadar riskli bir yağ. Orijinal değil fabrikasyon olduğu için kaymağının miktarını kaçırdığınızda kaynadığı gibi tavadan taşabilir. Dozunda yoğunluk olduğu zaman problem değil. Ancak aşırı yoğun olduğu zaman
yetişemeyebiliyorsunuz.
Bero: Diğer üç sorusu:
@The Cerebral MadVillan'ın deyimi ile Owen Hart'ı neden öldürdü?
Wyatt Sicks hakkında düşüncelerin neler?
Cem Karaca'nın Raptiye Rap Rap parçası hakkında ne düşünüyorsun?
RDT: Beni içeri almadıklarına göre öldüren ben değilim. Kendileri Brodie Lee'yi açıklayabilirlerse benim de mantıklı bir cevabım olacaktır elbet. Yağız Konuk kardeşime de selamlar.
RDT: Wyatt Sicks aslında tam benim kafa bir proje. Böyle işleri izlemeyi çok seviyorum. Fakat profesyonel güreşin geldiği noktada böyle oluşumlar etkisini yitirmeye başladı. Umuyorum ki gün yüzüne çıkarlar. Onları zevkle izlemek istiyorum.
RDT: Yeri geldiğinde dinlemesi zevkli müthiş bir eser.
Bero: Beşirin sıradaki sorusu Ayak sever mi? Olmuş.
RDT: Ben sol ayağımı kullanıyorum. En sevdiğim kitaplardan birisi de "Sol Ayağım".
Bero: İstediği cevabı alamadı Beşir bende alamadım seviyorsan seviyorum de kardeşim. Neyse sıradaki soruları:
En sevdiği 3 kadın Superstar (görünüm olarak)
RPG'de bulunduğu konumdan memnun musun?
RDT: Liv Morgan - Stephanie Vaquer - Bayley
RDT: RPG'de bulunduğum konum itibariyle aslında memnun olmam gerekiyor ama son 1 aydır inanılmaz boşlamış gibi hissediyorum kendimi. Omzumda duran şampiyonluğun hakkını verebildiğimi düşünmüyorum. Umarım toparlayabilirim yoksa kemer elimden gidecek.
Bero: Evet son olarak Beşir selamlarını sevgilerini göndermiş bizde aynı şekilde gönderiyoruz ve soruları için teşekkür ediyoruz.
RDT: Selamlar Sevgiler Bizden Beşirim.
Bero: sıradaki sorular smackdown sefiri @Hülya Avşmaz'dan gelmiş bu adamı ayrı severiz. İlk sorusu: Kuti Mysterio ismi ikonik bir hal aldığı halde neden değiştirdin?
RDT: Money In The Bank 2020 akşamından sonra insanlar öyle dalga geçmeye başladı ki bu durum beni bir yerden sonra çok sıkmaya başladı. O sıralarda değişmeyi düşündüm. Bu konuda beni teşvik edenler de oldu ki birisi Mehmet Bana ağabeydir. Nicki değişmeye karar verdim. Ancak o dönem için pek işe yaramadı. Ben buralara geri dönene kadar insanlar dalga geçmeye devam etti ama kafalarındaki algıyı yıkabildiğimi düşünüyorum. En azından kısmen bunu başardım diyebilirim.
Bero: Sıradaki sorusu Gay olsan ilk hangi erkek güreşçiyle minecraftda yataklarını yan yana koyardın? Gerçekten biz böyle soruların hastasıyız.
RDT: Bu nasıl soru asdfasdfas? Pretty Deadly ikilisi diyeyim kendimi rahata alayım biraz. Bron Breakker falan yok eder bizi bunlar etkisiz eleman üstün çıkarız.
Bero: Braun Strowmanla ne yatarız.. neyse sıradaki soruları:
NXT’de ön planda olmayıp da potansiyel gördüğün bir isim var mı?
Zilla Fatu’nun hala WWE’ye gelmemesi stratejik olarak doğru bir karar mı?
RDT: Gigi Dolin - Bronco Lima - Lucien Price
RDT: Bence doğru bir karar değil. Fakat bu hikayeyi o kadar uzatacaklar ki şu an getirmeleri kendi adlarına erken olacaktır. Bu yüzden gelmemesini o kadar da mantıksız bulmuyorum.
Bero: Evet @Hülya Avşmaz'a da soruları için teşekkür ederiz ve sıradaki soru @Centria'dan geliyor.
Favori 3 RVD maçı?
RDT: Birinci sırada kesinlikle John Cena ile olan WWE şampiyonluğu maçı var. Diğerleri için seçim yapmak zor ama çoklu maçları listeden çıkaracağım. Christian ile çıktığı bir merdiven maçı var 2003 RAW'ında çıkıp kemer kazandığı. O maç olabilir. Bir de eskilerden Jerry Lynn ile çıktığı maç. Hardcore Heaven 1999'da çıktığı.
Bero: Sorusu için @Centria'ya da teşekkür ediyoruz ve @KALKTI!!!!'ya geçiyoruz libidomuz yükseldi.
En büyük hayalin ve En büyük korkun ne?
RDT: Artık hayallerim o kadar küçüldü ki. Eskiden daha büyük şeyler hayal ediyordum. Güreşçi olmak olabilirdi mesela. Ancak şimdiki en büyük hayalim aynı anda okumak ve çalışmak zorunda olmadığım ve mümkünse 2 ay boyunca tamamen yatabileceğim bir hayata erişmek.
RDT: En büyük korkum babama benzemek ya. Aynaya bakarken sürekli yüzleşmesi bir yana ileride onun gibi olurum korkusu beni benden alıyor yemin ediyorum. İleride iki tane çocuğum olur da onları bir başına ülkenin bir ucundan diğer ucuna bir başlarına yollarım falan. Korkunç.
Bero: Herkes sonunda olmaktan korktuğu adama dönüşür diyeyim sıradaki sorusunu sorayım
Trabzon'dan bir yemek + bir tatlı ısmarlayacak olsa ne ısmarlar?
Bero: Hamsi büllüğü var sever misin xddddddddd neyse cevabını alalım
RDT: Şimdi tatlı olarak direkt Hamsiköy sütlacı. Yemeği ise sabah ise kuymak ısmarlarım. Ama akşam yemeği ise ısmarlamaktansa sofrayı bizzat ben kurarım. Bir tepsi hamsili pilav iyi olur.
Bero: Özer Beye soruları için teşekkür ediyoruz ve sıradaki soru @Baylaz'dan geliyor sevdiğim adamlardan biri.
Trabzonspor tarihinden en sevdiği 3 oyuncu?
RDT: Kendi izlediğim dönemden söyleyeceğim. Onur Kıvrak - Uğurcan Çakır - Burak Yılmaz
Bero: Baylaz'a da teşekkür ediyoruz ve sıradaki sorular @The Lunatic Fringe seymenden geliyor.
Bıçaklarım hakkında kısaca düşüncelerini alalım.
HD İskender'in çalışma ortamı nasıl?
RDT: Ya 5 metreden sniper gibi zili zili doğrama bizi şu usturayla ya. Sakal traşı yapar gibi ince ince kıyıyor bizi valla. Yardım istiyoruz.
RDT: HD İskender'in çalışma ortamı karışık. Bol bol kaos barındırıyor. Mutfakta zaman zaman dedikodu dönüyor. Onun dışında biraz aile ortamı gibi. Çok yoğun olmadığı zaman oldukça keyifli. Sürekli bir muhabbet sohbet hali oluyor. Fakat yoğunluk arttıkça insanların sinir katsayısı artıyor ve çekilmez bir hal alıyor. Yine de Aydın'da 5 ay çalıştığım yerden kat kat iyidir. Şu sıralar bana bi oynama seziyorum bu arada. Ama hayırlısı diyelim. Zaten bu sene içerisinde bırakacağız işi.
Bero: Zincir restoranlar sıkıntı oluyor ya ben büyük konuşmayayım ama çalışacağımı ve çalışabileceğimi sanmıyorum öyle yerlerde. Seymene soruları için teşekkür edip sıradaki soruları alıyoruz. Son zamanlarda performansıyla bizleri büyüleyen @tiffany valentine'den geliyor soru.
"Hemen şöyle özel hayat deşmeli sorumuzu soralım... Aşk hayatı nasıl? var mıdır gönlünde birileri?"
RDT: Keşke birisi olsaydı fakat kimse yok. Daha önce de olmadı. Bu şekilde yaşamaya alıştım. Herhangi bir arayışa giremeyecek kadar yorgunum. Bu gidişle boşa geçmiş bir ömür yalnız bitecek.
Bero: Ne demek yalnız bitececek. İllaki bir gün gönlüne göre birini bulursun Sende. @tiffany valentine'ye selamlarımızı yolluyoruz ve sıradaki soruyu alıyoruz. Soru babadan gelmiş @agaoglu23 sormuş kendisine saygıları sunuyoruz
"Selamlar dileyelim, hayatı nasıl dostumuzun, keyfi nasıl ? Ben hal hatır sorucusu oldum aga."
RDT: Selamlar. Yaşamaya çalışıyorum. 3 yıldır adeta bir roller-coaster gibi geçen hayatımı düzene sokmaya çalışıyorum. Fakat çok yoruldum. Bir yandan okumaya çalışıyorum bir yandan garsonluk yapıyorum. Bir yandan YKS'ye hazırlanıyorum yine. Bir yandan da memurluk kovalıyorum. Yine bir cümbüşün içinde nefes almaya devam ediyorum
Bero: babaya teşekkür ediyoruz ve sıradaki soru benim en sevdiğim üyelerden biri @Brave Dragon sormuş. Daha doğrusu soru sormamış halini hatrını o da merak etmiş. Nabermiş demiş.
RDT: Valla şu sıralar hastalıktan gebermiş... Kendisi umarım iyidir.
Bero: Sıradaki Sorular benim ortağım her gün obez olana kadar yemek yediğimiz @Deeppy'den geliyor
hakkımda?
herkesle soru cevap yapıp benle yapmamak nasıl bir his?
2010-11 şampiyonu kim?
RDT: Valla sevdiğim bir üyesin. İlk geldiğim ay çok daha aktiftin ama sonrasında çizgi aşağı inse de hala çok aktifsin. Çorumlu ustabaşımın da dediği gibi "BAYILIRIN"
RDT: Valla listeyi Bero hazırladığı için belki o da ek yapmak isteyecektir fakat ilk bölümlerin ardından gelmek isteyenler oldu. Bunun dışında @Beast Incarnate ile ve Bero ile yine istişarelerimiz oldu ilk sezon listesi belli olduktan sonra. Duyurusunu yapacağımız için daha fazla detay vermeyeyim ama yeni liste de bayağı güzel görünüyor.
RDT: Vallahi soruyu artık bu şekilde sormak mantıklı değil. Çünkü ben Trabzonspor desem haklıyım. Örneğin Furkan çıkıp Fenerbahçe dese o da kendince haklı. Hem tarafların hem şartların hem de kulüpler dışında ülkeyi yönetenlerin yaşattığı problemlerin ortaya çıkardığı bir durum bu. Bu olayda biz yerine Galatasaray olsa Fener'i amatöre bile rahatça düşürürlerdi. UEFA ve CAS bizi haklı bulup Fenerbahçe'nin şikesini tescillemiş olsa da yerel yönetime karışmadığı için resmiyette 2010-11 şampiyonu Fenerbahçe'dir.
Bero: dediği gibi bu program yazın da devam edecek isteyene sesli isteyene yazılı şekilde. O zamana sana sözüm olsun @Deeppy konuk olarak yazdım şimdiden seni. Soruların için teşekkür ediyoruz. ve soruların sonuna geliyoruz. Şimdi ben sana bazı sorular sormak istiyorum adettendir. İlk olarak hakkımda ne düşünüyorsun?
RDT: Hakkında hep iyi düşündüm kardeşim. Mavi sitedeyken de böyleydi. Buradayken de böyle. Siyasi görüşlerimiz uyuşmak zorunda değil. Biraz törpüleriz olur biter. Bunun dışında eğlenceli adamsın ama mizahın da bi dozu vardır. Seviyorum seni Bero'm.
Bero: Kimse Kimsenin görüşüyle aynı olmak zorunda değil bazı farklılıklar olması hayata renk katar. Teşekkür ettim düşüncelerin için aynı şeyleri düşünüyoruz birbirimiz için. Sıradaki sorum Trabzonsporun gidişatı hakkında ne düşünüyorsun kupayı alır mısınız? ligi kaçıncı sırada bitirirsiniz?
RDT: Trabzonspor'un gidişatını hala hocalara bağlayanlar bence şu an kulübün en büyük sorunu. Çoğu büyük problemde ben şuna inanırım. Balık baştan kokar. Bizim başkanımız küçük Ali Koç olarak geziyor. Ekonomik icraatleri iyi fakat sportif olarak çok yetersiz. Hatta bizi çok aşağı çekiyor. Bjelica'ya sabredemeyip Apo'yu getirdi takımı daha kötü duruma soktu. Onu kovmakta geç kaldı Şenol hocaya enkaz kaldı. Bu sefer de ona güvenmeyip Şenol hoca olmasaydı gelecek olan Fatih hocamı getirdiler. Sportif olan hamlelerin çoğu yanlış. Doğru olanlar ise zamansız olduğu için etkisiz. Ligi ilk 10'da tamamlarsak öpüp başıma koyarım. Kupada ise rakip Göztepe geldi belki şans ile finale çıkarız. Kazanmamız ise %4 ihtimal.
Bero: Umarım toparlarsınız diyip sıradaki soruma geçiyorum siyasette son gelişmeler hakkında ne düşünüyorsun?
RDT: Son yaşananlar zaten yıllardır süregelen bir dizi olayın yarattığı sonuçlar. Halk önceki cumhurbaşkanlığı seçiminde kaynama noktasına ulaşmıştı. Fakat muhalefet gereğini yapamayarak kaynayan suya tuz attı ve bu süreci uzatmayı tercih etti ya da sebep oldu. Kazan bir kez daha kaynıyor. Muhalefet yine gereğini yapmayıp kazana tuz atarsa bu sefer halk buharlaşacak kazan yanacak. Kısacası bu ülkenin bu kadar hukuksuz işi bu kadar sahte demokrasiyi kaldıracak hali kalmadı. Bu işin sonucunda hepimiz zarar görüyoruz. Hepimiz bu ülkenin vatandaşıyız. Türk'üz. Başka vatanımız yok. Bizlerin getirdikleri bize sahip çıkmıyorsa artık onları layık oldukları yere en münasip şekilde almaktır. Gerekirse onların taktiklerini kullanarak yıldırarak. Anayasal haklarımızı kullanarak bu işten çıkarız. En sonunda kendi seçmenleri de tamamen sırtını dönecek. Kaybettiği takdirde etrafında kimse kalmayacak. Bu sene gerçekleşecek seçimde - ki Ekim ayında olacaktır - halk artık gereğini yapmalıdır. Gençlik gereğini yapmalıdır. Ey Türk gençliği! Birinci vazifen; Türk istiklalini, Türk cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.
Bero: Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum
Sıradaki sorularım klasiklerden ömür boyu hangi şehirde yaşarsın ve en sevdiğin yemek
RDT: Furkan'ın benzer sorusunda birkaç şehir ismi vermiştim birisini seçeyim. Milano derim ya. Hem şehirdeki iki takıma da sempatim var. Maça giderim her hafta. Zaten İtalya güzel yer. Beni çok iyi hissettirir.
RDT: En sevdiğim yemek kendi yaptığım yemektir. Ama iskender değildir. Pizza veya kuymak olabilir. Hamsili ekmek olabilir. Ama iskender değildir. Kendi yaptığım yemek en sevdiğim yemektir. 8 yaşından beri en sevdiğim yemek budur. Kendi yaptığım yemek.
Bero: Cevapların için teşekkür ediyor ve programın sonuna geliyoruz. Sanki daha dün ramazan sohbetleri fikrini ortaya çıkarmış gibiyiz zaman çok hızlı geçiyor ve şimdi de son bölümün sonuna geldik. Fakat bu seri bahsettiğimiz gibi devam edecek yazın da. Bir kez daha teşekkür ederim sana her şey için. Programdan memnun kaldıysan ne mutlu bana senden son kez kapanış konuşması alalım programı bitirelim. Herkese selamlar sevgiler.
RDT: Gayet güzel oldu ya. Sezon boyunca benden kaynaklı pek çok aksaklık yaşanmış olsa da kazasız belasız bitirdik ilk sezonu. Şu hayat mücadelesinde biraz daha rahatladığım an ikinci sezona da resmen başlayacağız. Zaman ve konuk listesi için gerekli çalışmaları da yaptığımdan hiç şüpheniz olmasın. Gelmek isteyenler önceden katılanlardan çeşitli tavsiyelerde bulunanlar oldu. Mümkün olduğunca daha iyi bir iş çıkarıp bir sonraki ramazana en azından 12 bölümlük bir sezon daha çıkarmak istiyorum. Ama inşallah şansım da yaver gider de iki sezon daha yaparız ramazana kadar. Herkese teşekkürlerimi sunuyorum. İyi forumlar diliyorum.
Moderatör tarafında düzenlendi: