(YAYINDA!) RDT İle Ramazan Sohbetleri Bayram Özel 3. Bölüm w/Nature Boy

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,386
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1

RDT: KİM NE DERSE DESİN AŞK İÇİN... ÖNCE HOŞ... SONRA BOŞ... ÖHM ÖHM! Hoş geldiniz arkadaşlar... Bu sezon benim sunacağım son bölüme hepiniz hoş geldiniz. Bu bölümde konuğum sevgili ağabeyim gurme Taylan bey @Nature Boy olacak. Abi öncelikle hoş geldin. Nasıl gidiyor hayat?

Nature Boy: Sağ olasın Kutay'ım. Her şey yolunda çok şükür, koşturup duruyorum. Bu vesile ile tüm forumun halkının geçmiş bayramı kutlarım. Umarım sohbetimizi okurken bayram şekeri tadı alır insanlar.

RDT: Bende öyle umarak sorulara hızlıca geçiş yapıyorum. İlk olarak sevgili kardeşim Furkan @The MANIAC gelmiş. "Öncelikle ikinize de selamlar ve sevgiler." diyerek başlamış ve ilk olarak en klişe soruyu sormuş "Hakkımda"

Nature Boy: Sana da selamlar Furkan'cığım. Klişe soru ile başlamışsın, sevginin karşılıklı olduğunu biliyorsun.

RDT: İkinci sorusu gayet güzel. "Kendisini güreşin dahisi olarak tanımlıyor mu?"

Nature Boy: Estağfurullah canım! Güreş dahisi fazla iddialı ifade olur. İyi bir izleyici olduğumu düşünüyorum. Neredeyse 20 senedir izliyorum bu mereti. Biraz da yıllardır üzerine yazıp çizme gayretine de girince doğru tahliller yaptığıma inanıyorum.

RDT: Bu soru ise tam benlik... "Kendi izlediği oyunculardan en iyi Beşiktaş 11'i..."

Nature Boy: Bak bu zor soru. Hakkını yemek istemediğim çok fazla oyuncu var. Yazarak gitmeye kalksam zorlanacağımı biliyorum, senin için direkt dizilmiş olarak atıyorum. Şu kadro Beşiktaş'taki prime dönemleri ile gelse her takıma kafa tutarız.

j8uwlw9.png

RDT: İlkokulda kaleci olmama rağmen lakabım Guti'ydi. Onun gibi oyun kuruyordum. Ah ah anılarım... Son sorusu ise yine kendi adına bir klasik. "WWE'de en sevdiği ve en sevmediği güreşçiler?"

Nature Boy: En sevdiğim güreşçi forumun malumu: CM Punk. En sevmediğime de Johnny Gargano demiş olayım. 1.50 boyunda vanilla midget. Bir albenisi yok maalesef.

RDT: Furkan'a teşekkür edip Seymen kardeşim @The Lunatic Fringe 'in sorularına geçiyorum gayet güzel sorular var. O da ilk olarak klasik başlamış. "Hakkımda" demiş.

Nature Boy: Hem toprağım, hem Beşiktaşlı. Sevmiyorum desem taş olurum.

RDT: Ah bir de 2 metreden değil de 50 santimden bıçağı taksa bize ne iyi olur. Sıradaki soru şöyle... "Beşiktaş'a yeni bir ilk 11 kurabilir mi?"

Nature Boy: Valla güncel futbol bilgim Beşiktaş'ın kadrosunu sayacak kadar. Öyle dışarıdan adam scoutlayıp yazacak bilgim yok. Ama değişmesi gereken çok şey var. En sağlam adam dediğimiz Mert bile bir kaleci için fazla sakatlanıyor. Sonra Ersin vakası oluyor. Yeni transferlerle beraber Rafa, Emirhan, Semih, Mustafa, ve bek oynayacaksa Rasicha dışında kim var kim yoksa yolla abicim. Semih'e iyi teklif varsa onu da da sat, çocuğun önünü kapamamak lazım.

RDT: Çok laf yiyor mentali patlak adam ama ben Masuaku'da kalsın derim müthiş adam ya. Cehennem zebanisi gibi. Korkunç bir adam. Sıradaki soru senin ilgi alanınla alakalı abi. "Bitcoin işlerine hevesli olanlar için vereceği tavsiyeler neler?"

Nature Boy: 19 Nisan'da konferans düzenliyorum, oraya gelsinler. Sektörde çalışan, eski dönemden bitcoinci olan ağabeylerden kadro kurduk; insanlara anlatacaklar gün boyu. Bunun dışında, okuyun abicim. Yığınla kitap var bu konuda. Hepsinin türkçe baskısı da var, hepsi ucuz. İngilizce okursan bedava pdfleri var. Fiyatın değil, elinde kaç BTC olduğunun kıymetli olduğunu anladığında ermiş oluyorsun.

RDT: Valla benim de Paribu'da bi 500 liram var uygulamaya kod ile katılınca vermişti hala içeride o para. Bir ara BTC'deydi ama sonra takip etmeyi bıraktım. Sıradaki sorusu şu şekilde... "Triple H'in beğendiği bookingleri?"

Nature Boy: Genel olarak beğeniyorum senaryolarını. Şu Rumble bitişi o kadar kötüydü ki dalyarak ağabeyin kafasına montajladım yüzünü. Zaten gelen tepkiler ve reytingler o kadar düşük kaldı ki main eventi Jey Uso eşeğinden alıp CM Punk ağabeyime verdiler. Haklı olanın acelesi yok deniliyor bu gibi durumlarda. Ben beklerim.

RDT: Valla ben Jey Uso hamlesinden de çok memnunum. Zaten şovu açacağı beklentisindeydim ben. Vegas'a gidilirken alınabilecek en makul iki riskten birisiydi. Seymen'den sonra Beşir kardeşim @BerzerkBryan 'ın da gelmesiyle benim ekibin %75'i sorularını ilk elden sormuş oluyorlar. İlk sorusu şöyle. "Son dönem WWE genel olarak çıtayı çok yükseltti düşünceleri neler?"

Nature Boy: Seviyorum son gidişatı. Seymen'e yazdığım cevap senin soruna da cevap veriyor esasında. Böyle devam etsinler canımı yesinler.

RDT: İkinci soru ise benim için en mükemmel soru. "Tony Khan'dan adam olur mu?" Bu herif adam olursa beni Galata Kulesi'ndeki merdivenlerden aşağıya yuvarladıktan sonra ölmediğim takdirde beni bağırta çağırta-

Nature Boy: Olmaz, sıradaki soru.

RDT: Bu soruda ise yetki sana devredilmiş abi. "Geri getirebilse WWE'ye kimleri geri getirir."

Nature Boy: Güncel WWE'nin dışarıdan birilerine ihtiyacı yok sanki. Yüzü eskimiş insanları da geri getirip şovu yormanın anlamı yok, arada kaybolup gidiyorlar sonra. Ancak "geri" getirme tam olarak sayılmasa da acilen MJF'in kurtarılması lazım. Çocuk kariyerini heba ediyor.

RDT: Cuk olur cuk. Beşir'im sorularından sonra "Sevgiler saygılar Taylan ve de Kutay ağabey." demiş saygılar ve sevgiler bizden. Sırada bir babadır... @agaoglu23 gelmiş. "Ustayı uzun zamandır denk getiremiyoruz, keyfi nasıl sağlığı nasıl güreşi boşverelim halden hatırdan girelim, kalpten sevdiğimizi de ekleyelim."

Nature Boy: Sevgi karşılıklı Ali ağam. Her şey yolunda çok şükür. Hayat güzel, her şeye rağmen yeni güne uyanıp günü selamlamak keyif veriyor. Ben bayramlarda uğruyorum İstanbul'a ama çok vaktim olmuyor aile ile vakit geçirmekten. Elbet bir gün denk geleceğiz ama.

RDT: Babaya hürmetler ve sırada Mehmet agamız @Johnkorey var. İlk sorusu klasik olmuş ama öncelikle "Selamlar." demiş ve "Hakkımda ne düşünüyor?" ilk sorusu olmuş.

Nature Boy: Kıymetli bir konsey üyesi. Sürekli sohbet etmesek de yorumlarını okumaktan memnun oluyorum. Yılların eskitemediği kaliteli bir forum yazarı.

RDT: İkinci sorusu ise hep birlikte yer aldığımız oluşum hakkında "Pepsi Konseyi'ni tek kelime ile özetleyebilir mi?"

Nature Boy: Adalet. Konsey'in konusunda "Haksızlığın karşısında susan dilsiz şeytandır." yazmadık boşuna.

RDT: Son olarak "YTD etiketi ile kripto önerisi?"

Nature Boy: Kripto değil, Bitcoin. Kriptoların alayı shitcoindir, kumardır. Kumarhanelerde kazanma oranı %13'ken kripto borsasında kazanma oranı %1. Şansına bu kadar güvenen arkadaşlar gidip slot makinesi çevirsinler. Peki ya bitcoin için ne yapalım dersen, Seymen'e verdiğim cevapta durumu açıkladım. Orayı bir oku derim.

RDT: Hemşehrim @Baylaz da teşrif etmişler ve ilk sorusu klasiklerden "Hakkımda?"

Nature Boy: Taa foruma ilk girdiğin dönemlerde @Hacken ile kulaklarını çınlatmıştık. Benim güreş arşivlerine girmeden önceki halimi hatırlatıyorsun bana. Samimi ve makul bir arkadaşsın. İyi ki yazıyorsun foruma, renk katıyorsun.

RDT: İkinci sorusu da senin bilinen diğer ilgi alanınla alakalı. "Hala ufc takip ediyor mu? Ediyorsa Moicano'nun geleceğinden umutlu mu?"

Nature Boy: UFC takibim benim güreş kadar hardcore değil. Öyle teknik taktik de anlamam, makarasına sezonluk yapıyorum. Şu ara takip durumum yok. Moicano ağabeyi hala takipteyiz ama. Dayak da yese onunlayız.

RDT: Sırada Kafadar baba Onur abi @Kras Mazov var. İlk sorusu "Artık ne zaman düzenli bir RPG oynanış göreceğiz?"

Nature Boy: Hiç bilmiyorum. Büyük hevesle başlayıp devamını getiremiyorum. Hayatta önümdekiler bitirip kenara koymam gerek sanırım. Bir olay oluyor bütün odağım kayıyor. Sonra ekipteki arkadaşlara ayıp oluyor. Ben gaza gelirsem "git işine gücüne bak" denilmesi lazım bir süre daha.

RDT: İkinci sorusu "Hayatını değiştirdiğine inandığı bir söz?"

Nature Boy: İnanma, teyit et.

RDT: Ve son olarak "Jim Cornette sevdası biter mi biterse bunu kim bitirir?"

Nature Boy: Sevdam güreşten dolayı bitmez. Ancak reisin siyasi yorumları beni öldürüyor. Tam CHP'li teyze kafasında, Son başkanlık seçimlerinde kutu kolaya oy verin minvalinde bir video yayınlamıştı. Bunların dozu arttığında reisle bir süre arayı açıyoruz. Kokudan girilmiyor maalesef.

RDT: Sırada Hakan ağabeyim var. @Hacken kralın sorularının ilki şu şekilde "Günümüzden ve tarihten birer dream match alarak başlayalım kendisinden"

Nature Boy: Günümüze Randy Orton vs. MJF diyelim. İkisi de işin psikolojisinden iyi anlıyor. Face Orton'dan en haz etmeyen adama bile keyif aldırır MJF.

RDT: İkinci soru ise "Shawn Michaels’ın sadece ring içine odaklandığında, kendisi için artıları ve eksileri nelerdir?"

Nature Boy: Yiğidi öldür, hakkını ver. Michaels gerçekten iyi bir güreşçi. Debut yılından beri çok büyük potansiyeli olduğu konuşuluyormuş zaten. Bir highflyer'ın ulaşabileceği en üst mertebeye ulaştığını düşünürsek kendi kategorisi içerisinde kusursuza yakın bir güreşçi.

RDT: Sırada bir takas sorusu var. "WWE’den bir güreşçiyi AEW’ya yollayıp oradan birini alacak olsa kimi almak isterdi?"

Nature Boy: Carmelo'yu yolla MJF al. Melo tam AEW güreşçisi, uyum sağlar. Biz de favori yahudimize kavuşuruz.

RDT: Son sorusu ise "FTR için AEW’da olmanın ya da daha doğru şekilde ifade edersem WWE’de olmamanın avantaj olduğunu düşünüyor mu şu don birkaç senedeki duruma bakıldığında?" olmuş ve "Adamdır Taylan delisi." diye eklemiş.

Nature Boy: Çok geriye gittiler. Ancak bu onların suçu da değil. Gittikleri şirket Punk ayrılana kadar önce Cody sonra Punk etkisi ile bu adamlara ciddi çalışma imkanı veriyordu. Şimdi herhangi bir adam klasmanına gerilediler. Korkum, aynı şeyin MJF'e olması.

RDT: Tony Khan tepeden tırnağa beceriksiz adam ya. @Çaykoy sormuş "Jey Uso WM'da kemeri aldigi takdirde bi WWE boykotu soz konusu olacak mi?"

Nature Boy: Kemeri almama ihtimali kalmadı diye düşünüyorum. Bu yönetim Gunther babayı harcayacak. Ancak sonrasında ne kadar tutacağına bağlı olarak boykot gündeme gelebilir. Sırf pisliğine AEW trollüğü bile yapabilirim, sen düşün.

RDT: Kendisinin ikinci sorusu "1996 Bret Hart mi 1989 Ric Flair mi?" olmuş.

Nature Boy: Bu soruyu ikisinin prime dönemi olarak okursam Flair derim. Flair güreş dünyasında çok başka bir seviye. Güreş tarihinde kıyaslanabilecek adam sayısı bir elin parmağını geçmez.

RDT: Üyelerimiz bu kadar sormuş. Sırada benim şahsıma ait sorular var. İlk olarak klasiktir "hakkımda ne düşünüyor?"

Nature Boy: Ben seni gökten düşen Rey Mysterio olarak hatırlıyordum, yıllar sonra böyle olgunlaşmış görünce değişik oldum. Çok hızlı geçiyor zaman. Seviliyorsun.

RDT: Müthiş bela açtı başımıza ya Kuti Mysterio - Rey Mysterio, Nick - RPG çarı kombini. İkinci sorum benim en sevdiğim era ile alakalı. "ruthless agression döneminde kendisine en garip gelen karakter/ler?"

Nature Boy: Basham kardeşlerin yanına bir tane marsık karı vermişlerdi, adamlara BDSM kölesi rolü oynatıyorlardı. Ulan bu adamlar OVW'nun ilk jenerasyonu, güreş kalitesi olarak meşhur 2002 kadrosundan eksikleri yok— zira bu ilk kadro eğitti hepsini. John Laurinautis, Bruce Prichard ve ismi lazım olmayan ihtiyarın güreşe verdiği sayısız zarardan bir tanesi sadece.

RDT: Shaniqua'ydı galiba kadının ismi. O sırada salaktan çözdükleri TTC ile Eddie Guerrero'nun kamçıyla bunları parçalaması... bu ikisinden birisi OVW'nin meşhur sınıfında bayağı uzun süre şampiyondu ama hangisiydi hatırlayamadım. Sıradaki sorum "wwe id oluşumuna ait potansiyel gördüğü isimler?"

Nature Boy: Brad Baylor diye bir oğlan var. 20 yaşında ve mikrofonu sağlam. Matt Riddle ile yaptığı maça bakmıştım, hiç sırıtmıyor. Sakatlık yaşayıp erken emekli olmazsa ileride ondan bir şeyler görebiliriz.

RDT: Ben Jack Cartwheel'ı görünce bayağı değişik hissetmiştim nasıl olur bu çar diye. Fena isimler çekmiyorlar bu proje altında. Son olarak pepsi konseyi artık hepimizin oluşumudur bir davet edelim halkımızı öğrensinler bu kutlu mücadelemizde bize destek olsunlar.

Nature Boy: Pepsi konseyinin amacı AEW döneminde Bucks tayfanın haber siteleri aracılığı ile yaydığı dezenformasyonlar nedeniyle oluşan "sorun Punk" algısını yıkmaktı. Usanmadan sıkılmadan yazarak forumdaki fikri değiştirdik, haklının kim olduğunu gösterdik haberleri paylaşarak. Bu yüzden misyonunu tamamlamış bir oluşum. Pepsi Konseyi forumun kendisi olmuştur artık.

RDT: Takdir yüce forumumuzundur. Bölümün böylelikle sonuna gelmiş olduk. Taylan abi katıldığın için çok teşekkür ediyorum. Soru soran kardeşlere de teşekkür ediyorum. Böylelikle ilk sunuculuk tecrübemin sonuna geliyorum. Kısa bir süre sonrasında benim konuk olacağım son bölüm ile birlikte ilk sezonu kapatacağız. Ardından ikinci sezonun duyurusu gelecek. Son sözü Taylan abime bırakıyor ve sonraki bölümde görüşmek üzere diyorum. Hoşçakalın.

Nature Boy: Tekrardan davetin için teşekkür ederim Kutay'cım. Soru soran arkadaşlara da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Şu günlerde hepimizin dert ettiği bir şeyler var. Başı öne eğmemek, sıkılmadan devam edebilmek lazım. Herkese zaman tercihlerini düşürüp kıymetli işlerle meşgul oldukları, sevdikleri ile mutlu, huzurlu ve sıhatli günler diliyorum.​

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi