WWE NXT Tartışma Konusu | 25.03.2025

Bero

﷽﷽﷽
Konular
2,213
Beğeni sayısı
1,994
PG Nakit
4,725
Favori Güreşçi
Bray Wyatt

NXT Kadınlar Şampiyonluğu
Stephanie Vaquer (c) def. Jaida Parker

Tyriek Igwe & Tyson DuPont (w/ Wes Lee) def. Hank Walker & Tank Ledger

NXT Heritage Cup
Lexis King (c) vs. Je'Von Evans

Gigi Dolin & Tatum Paxley def. Lash Legend & Jakara Jackson

Ethan Page def. Andre Chase

NXT Kadınlar Kuzey Amerika Şampiyonluğu
Stephanie Vaquer (c) def. Fallon Henley

Maçtan sonra Jayne, Vaquer'e vurur. Nyx ve Henley ona katılır, ancak Jordynne Grace ringe koşar ve Nyx, Henley ve Jayne'i yere serer. NXT Kadınlar ve Kuzey Amerika Kadınlar Şampiyonluk kemerlerini alır ve isteksizce Vaquer'e verir. Jaida Parker bir anda ortaya çıkar ve Vaquer'e arkadan vurur, ancak Grace onu bir Kalça Saldırısıyla yere düşürür. Vaquer Grace'le yüzleşir ve ikisi birbirlerine bakarken iki kemeri de havaya kaldırır. Daha sonra Grace ve Vaquer ringde birbirlerine bakmaya devam ederken birkaç kadının kuliste Vaquer'in unvanları için bir sonraki şansı kimin alacağı konusunda tartıştığını görüyoruz veşov sona eriyor.

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
429
Beğeni sayısı
2,230
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
İlk maçta Jaida Parker neden o kadar güçlü gösterildi anlamadım. Eziyet bir gimmicki ve tarzı var. 6 dakikalık rakpti maksimum. Ben bu gizemli ekibin amacını anlayamadım. Müzik çaldırıp milleti gazlıyorlar sadece. Gigi ve Tatum takımı umarım artık push alır. Gigi karakterini pek beğenmesem de potansiyelli bir duo oldular. Şu çift kemer olayı da umarım Vaquer'in karakterine zarar vermeden sona erer. Dandik olanı Lola'ya verin gitsin.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi