Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CK3 çektim kendime ama ben genelde oyun istiflemeyi seven bir insanım. Çünkü seneye yazın evlilik var o zaman bunları oynıcam modundayım ve o zamana kadar da oyunlar pahalılaşır alamam kafası vardı. Batan geminin malları misali.
Oyun süresi olarak diğer oyundan oldukça kısa bir oynanış süresi olduğunu biliyorum ben. Oynanış olarak çok bir değişiklik yok açıkçası ikinci oyunda ki Miles karakterini toparlamak adına çıkmış bir ara oyun gibi görüyorum. Fiyatı olarak değebilir mi emin değilim ondan ötürü. Daha farklı bir kaç oyun alınabilir bence.
Oyun süresi olarak diğer oyundan oldukça kısa bir oynanış süresi olduğunu biliyorum ben. Oynanış olarak çok bir değişiklik yok açıkçası ikinci oyunda ki Miles karakterini toparlamak adına çıkmış bir ara oyun gibi görüyorum. Fiyatı olarak değebilir mi emin değilim ondan ötürü. Daha farklı bir kaç oyun alınabilir bence.