Steam İndirimleri - Tartışma Konusu

Ganbarimasu

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
631
PG Nakit
1,175
home_header_bg_night_english.gif

Kras Mazov

Tractatus
Konular
36
Beğeni sayısı
1,660
PG Nakit
250
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
CK3 çektim kendime ama ben genelde oyun istiflemeyi seven bir insanım. Çünkü seneye yazın evlilik var o zaman bunları oynıcam modundayım ve o zamana kadar da oyunlar pahalılaşır alamam kafası vardı. Batan geminin malları misali.

Konular
1,956
Beğeni sayısı
950
PG Nakit
685
RPG Karakteri
Solo Sikoa
Favori Güreşçi
CM Punk
1
Olası bir kur zamından dolayı soruyorum, Miles Morales alınır mı öneren var mı? İlk oyunu aldım ve bitirdim.
Oyun süresi olarak diğer oyundan oldukça kısa bir oynanış süresi olduğunu biliyorum ben. Oynanış olarak çok bir değişiklik yok açıkçası ikinci oyunda ki Miles karakterini toparlamak adına çıkmış bir ara oyun gibi görüyorum. Fiyatı olarak değebilir mi emin değilim ondan ötürü. Daha farklı bir kaç oyun alınabilir bence.

God's Own Son

PG.com Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
0
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
2009 Roman
Oyun süresi olarak diğer oyundan oldukça kısa bir oynanış süresi olduğunu biliyorum ben. Oynanış olarak çok bir değişiklik yok açıkçası ikinci oyunda ki Miles karakterini toparlamak adına çıkmış bir ara oyun gibi görüyorum. Fiyatı olarak değebilir mi emin değilim ondan ötürü. Daha farklı bir kaç oyun alınabilir bence.
DLC gibi diyorsan fiyata değmez o zaman

Konular
1,956
Beğeni sayısı
950
PG Nakit
685
RPG Karakteri
Solo Sikoa
Favori Güreşçi
CM Punk
1
DLC gibi diyorsan fiyata değmez o zaman
DLC demekte çok oyunu gözde küçültmek olur halihazırda oyunun üstüne koyduğu farklı şeyler olsa da dediğim gibi o fiyata değmeyeceğini düşünüyorum.

Johnkorey

QuietQuitting
Konular
554
Beğeni sayısı
1,347
PG Nakit
1,445
RPG Karakteri
Ezekiel Jackson
Favori Güreşçi
Edge
Yeni kasa almışken FIFA 23 çekip kaçacağız gibi duruyor. Aynı fiyata düşseydi FM 23 de çekerdik ama kısmet değilmiş.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: