Steam Konusunda Yardım

KamilKursat1905

0 YIL BAN
Konular
29
Beğeni sayısı
110
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Rey Mysterio
Şimdi okudum desteğe yazamıyormuşsun, mobilden giriş yap ekranında şu şekilde bir kutucuk çıkması lazım denedin mi?Ekli dosyayı görüntüle 12129

Daha sonra tekrar deneyin diyordu sonunda ulaştım benden ilk e postamı, kullandığım kartın numarasını vs istedi mailden ss alarak steam satın alımlarımı kanıtlayan bir şey daha attım. Ne zaman ulaşırlar acaba... Bu çıkıyordu da bir ekranda takılıyordu

Konular
612
Beğeni sayısı
395
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Randy Orton
Daha sonra tekrar deneyin diyordu sonunda ulaştım benden ilk e postamı, kullandığım kartın numarasını vs istedi mailden ss alarak steam satın alımlarımı kanıtlayan bir şey daha attım. Ne zaman ulaşırlar acaba... Bu çıkıyordu da bir ekranda takılıyordu
Merak etme hızlı dönüyorlar genelde. Ama gizlilikle alakalı bir sorun olduğu için belki bir gün sürebilir diye düşünüyorum.

KamilKursat1905

0 YIL BAN
Konular
29
Beğeni sayısı
110
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Rey Mysterio
Merak etme hızlı dönüyorlar genelde. Ama gizlilikle alakalı bir sorun olduğu için belki bir gün sürebilir diye düşünüyorum.

Hesapta envanter açısından kart var sadece o da çok sıkıntı çıkarmaz gibi... Değdi mi acaba ya umarım alırım bugün yarın

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Aga konuyu meşgül edeceğim için kb sadece bir konuda yardıma ihtiyacım var benim de, ben indirimle epic games'ten ea fc 25 aldım ama ısrarla oyunu açamıyorum, kütüphane de gözüküyor ama erişim sağlayamıyorum

KamilKursat1905

0 YIL BAN
Konular
29
Beğeni sayısı
110
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Rey Mysterio
Aga konuyu meşgül edeceğim için kb sadece bir konuda yardıma ihtiyacım var benim de, ben indirimle epic games'ten ea fc 25 aldım ama ısrarla oyunu açamıyorum, kütüphane de gözüküyor ama erişim sağlayamıyorum

Hocam Epic'ten EA FC alıp da oynayabilen görmedim... ben de 24'te joystick atayamamıştım. Ekran kartı uygulamasından bir dene istersen.

Konular
612
Beğeni sayısı
395
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Randy Orton
Aynı durum olmuştu bize de fc 25'de genel var bu sıkıntı sanırım desteğe yazınca 15 dakika içinde çözüldü.

Anasayfa Üst Alt