Steam İndirimleri - Tartışma Konusu

Kara

-
Konular
158
Beğeni sayısı
1,274
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
God of War aldım. Hayatım boyunca hiç oynamadım ve bilgim yok seri için. Ne zaman oynarım bilmiyorum ama merakla bekliyorum o günü.

Konular
143
Beğeni sayısı
1,512
PG Nakit
1,115
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
hiçbir şey almadık. ucuz ve keyifli ufak bir şeyler var mı ya önereceğiniz? yüklemesi yormasın bi de net baya kötü.

Netuno

The Last World Beater
Konular
216
Beğeni sayısı
1,926
PG Nakit
930
RPG Karakteri
Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Monster Hunter Rise'ın Sunbreak dlc'sini almayı düşünüyordum da vazgeçtim. Bu indirimi pas geçiyoruz, bir sonrakine Atomic Heart almayı kafaya koydum ama.

EnyapxaM

GOD
Konular
8
Beğeni sayısı
52
PG Nakit
0
RPG Karakteri
Randy Orton
Favori Güreşçi
Randy Orton
Yeni kasa almışken FIFA 23 çekip kaçacağız gibi duruyor. Aynı fiyata düşseydi FM 23 de çekerdik ama kısmet değilmiş.
Fifa'ya para vermek yerine gamepass alıp oyna bence. Zaten sezon bitmiş, oyun geçen senenin oyunu olduğundan boşa para vermiş olursun diye düşünüyorum. FM23'de var gamepasste, ikisine toplam 1000 lira verene kadar aylık 30 liraya oynarsın. Zaten en fazla 3-4 ay oynanır, sonra yenileri çıkacağı için toplamda 100-150 liraya falan fm ve fifa edinmiş olursun.

Johnkorey

QuietQuitting
Konular
554
Beğeni sayısı
1,347
PG Nakit
1,445
RPG Karakteri
Ezekiel Jackson
Favori Güreşçi
Edge
Fifa'ya para vermek yerine gamepass alıp oyna bence. Zaten sezon bitmiş, oyun geçen senenin oyunu olduğundan boşa para vermiş olursun diye düşünüyorum. FM23'de var gamepasste, ikisine toplam 1000 lira verene kadar aylık 30 liraya oynarsın. Zaten en fazla 3-4 ay oynanır, sonra yenileri çıkacağı için toplamda 100-150 liraya falan fm ve fifa edinmiş olursun.
Maksat kütüphanede gözüksün. Biraz Engin Erol kasayim bu konuda.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: