RDT: Esselamu aleyküm profesyonelgures.net sakinleri. Ramazan sohbetlerimizde üçüncü bölüme geldik. Ve bugün de gayet eğlenceli bir program kaydedeceğimizi düşünüyorum. Bu bölümde siz seyircilerimizin bildiği üzere iki konuğum var ve onları alana tek tek çağırmadan önce bu bölümde yer vereceğimiz bir içeriğe de değinmek isterim. Bu bölümde konuklarımız sizlerden gelen soruları cevaplamakla birlikte iki farklı quize de maruz kalacaklar bölüm içerisinde. Gelen sorulara bakarken bu programın eğlenceli geçeceğini zaten hissetmiştim fakat ilerleyen bölümler için de getirebileceğim bir ekstra bölüm olarak bu quizleri de programa bu bölüm itibariyle dahil etmiş oldum. Giriş kısmını aşırı uzatmadan konuklarımı seçtiği şarkılarla karşılıyorum. Ramazan sohbetlerinin üçüncü bölümünde Forumumuzun güncel moderatörleri sevgili Furkan @The MANIAC ve sevgili Beşir @BerzerkBryan konuklarım olacaklar. Hoşgeldiniz beyler nasılsınız?
The MANIAC: Allah razı olsun gayet iyiyim seni sormalı Kutay reis.
BerzerkBryan: Selamlar Kutay ağabey kötüyüm bu aralar siz iyisinizdir umarım.
RDT: Ben de iyi sayılırım sizleri de burada gördüğüme çok sevindim. Umarım ciddi bir problem yoktur Beşir'im.
BerzerkBryan: Hani çoğunluk nasılsın sorusuna "iyiyim" der ya aslında iyi değildir ve yalandan onu söyler içten içe o kişi kötüdür ben de her biri nasılsın diye sorduğunda o anda gerçekten nasıl hissediyorsam onu derim şu anda kötü hissettiğim için kötüyüm.
RDT: Anladım. Umarım bu kötü hissiyatı çabuk atlatırsın çünkü bomba gibi sorular geliyor artık. İlk olarak @Netuno sorularını bırakmış ve öncesinde "Hee soralım mı şimdi bütün forum size, hakkımda ne düşünür diye. Neyse ben RPG konusunda soracağım:" demiş. İlk sorusu Furkan'a gelmiş. "RPG açılır açılmaz nefes almadan neden Jey Uso? Ya biz Bloodline kuracaktık bir baktık adam Jey'i almış bile yuh. Ortada ne Roman var ne başka biri var bir de. Geleceği mi gördün de bize cockblock attın?"
The MANIAC: Sana selamlarımı ileterek başlıyorum, ben ilk etapta Dijak ile başlamak istedim hatta karakter konusuna da yazmıştım ancak @thelunaticfringe Seymen kardeşim bana The Usos'u kuralım dedi bana Jimmy Seymen'e de Jey kaldı. 1-2 şov idare ettikten sonra Seymen karakteri Jey Uso'yu bıraktı ve başka birisine yöneldı dolaylı yoldan The Usos dağılmış oldu. Sonra ben son zamanlara PW camiasında revaçta olan Jey Uso'yu aldım ve PGW'da ona bir hikaye yazmak istedim, neticede gayet iyi bir kariyer çıktı ortaya. Bana daha önceden Bloodline'ı kurucağız bilgisi gelseydi ben Dijak'ten devam ederdim. Bu arada RPG tayfaya selamlarımı iletirim.
RDT: Gayet açıklayıcı oldu. Açıkçası ben o dönemlere uzak kaldığım için Jimmy Uso oynandığını bile şimdi öğrendim. Dijak da gayet iyi bir pick olurmuş. Beşir'e gelen soru ise şu şekilde: "Tyler Breeze ile promo yazmak nasıl bir his? Oyunda da kendisi aktif olmasına rağmen genelde bir underdog durumu var. Bu durum canını sıkıyor mu? Venis ile bu kadar uzun süredir takım olmak nasıl bir his?
BerzerkBryan: Breeze ile promo yazmaktan keyif alıyorum özellike Özer hocamın katılması da ayrı bir keyif katıyor.Underdog mevzusu çok canımı sıkmıyor işin sonunda ben keyif alıyorum ha ama insan bir yerden sonra da yükselmeyi bekliyor bakalım neler olacak mesela geçen Rumble NOW'dayken 28'den girmiştim çok hoşuma gitmişti. Venis ile uzun süredir takım olmak güzel bir his Mayhem ile de son derece keyif alacağımızı hissediyorum bir yerler de Tyler Bate'e tekrar göz kırpacağız gibi hayırlısı. Netuno hocama da saygılar sevgiler.
RDT: The SEX bambaşka geliyor ya. Gözlemleyebildiğim kadarıyla şu an gelmiş geçmiş tüm üyeler roster içinde. Senin oyuncu performansını da çok beğeniyorum. Taha'ya soruları için teşekkür ediyor ve moderatörümüz sevgili Seymen @The Lunatic Fringe 'in sorularına geçiyorum. İlk sorularını Furkan'a sormuş fakat ben burada soruları karacağım biraz. İlk soru Furkan'a gelen soru "Elazığspor ve Fenerbahçe'nin maç yaptığı evrende kimi destekler?"
The MANIAC: Bana bu soruyu küçükken sorsalar Fenerbahçe cevabını verirdim. Ancak yaşım ilerledikçe memleket takımına olan sevdam da Fenerbahçe sevdam gibi ilerledi ve denk duruma geldiler. Kısaca memleket takımı tuttuğun takımdan üst bir yerde olmalı ve soruya Elazığspor diyorum. Ek olarak maç gerçekleşse diyelim kaybeden taraf için üzülmem ve kazanan için sevinirim.
RDT: Beşir'e gelen ilk soru ise "Bo Dallas'a bağlılık işini ne yapacağız?" olmuş.
BerzerkBryan: Bo Dallas'a bağlılık işine çözüm yok ya büyük hayranıyız adamın kendi personası ile de gelir umarım tekrardan, Gable segmentinde gelmişti bir ara güzeldi.
RDT: Yine araya gitmez umarım. Yoksa yine ağıt yakmak durumunda kalacağım. Furkan'a gelen ikinci soru ise "GS ve BJK'den 1 oyuncu çekme şansı olsa Fener'e kimleri alır?"
The MANIAC: Beşiktaş'tan Rafa'yı net bir şekilde çeker arkama yaslanırım, Galatasaray için ise bu soruya Osimhen diyebilirim. Aslına bakarsak Galatasaray'dan hangi oyuncuyu çekeceğimi düşünemedim ve bir anda Osimhen dedim.
RDT: En makul cevaplar. Sonuçta iki takımın da en değerlileri bunlar. Beşir'im Seymen sana "Eminem fanlığını dondurdu mu?" diye sormuş.
BerzerkBryan: Eminem fanlığını dondurmadım içimde hala yaşıyorum sadece forum vb yerlere artık yansıtmıyorum.
RDT: Furkan'a Seymen'den gelen üçüncü soru "RPG'de ona önemli başarılar elde ettiği Jey Uso'yu kazandırdığım için bana borçlu mu?" olmuş.
The MANIAC: Bu soruya hayır demek büyük salaklık olur, kendisine buradakilerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum. Jey karakteri her zaman benimle olacak olurda bir gün RPG'ye dönersem Jey ile eski günlere dönmek isterim.
RDT: Döndüğün durumda neler olacağını da merak etmedim değil şimdi. Beşir, Seymen son olarak "Tiyatro performansını 10 üzerinden puanlasın. Twitter'ı da çok az kullanan bir arkadaş maşallah. Biraz aktif olsa keşke." demiş.
BerzerkBryan: Tiyatroda yeni yeni rol alabilmeye başladığım için şimdilik bir şey diyemem bu soruya. 1 ay sonra tekrar sor hafızım. Twitter işi sıkıntı iş ya aktifliği orta seviyede tutmaya çalışıyorum azaltmak lazım."
RDT: Sahne tozunu yutmak her şeyin başlangıcıdır. Eğer bu yönde de ilerleme sağlarsan başarıların daim olsun yiğidim. Twitter ise gerçekten fazla içeride kalınca tımarhane gibi yer. Seymen, Furkan'a son olarak "Shitpost gibi evi var onu da söyleyelim. Forumdaki en sevdiği üyeyi de söylesin." demiş ve soru faslını kendi adına kapatmış bu güzel soruları için teşekkür ederim.
The MANIAC: Evimin shitpost olduğunu ilk defa duymuyorum çevremdekilerde bilir evimin ne kadar meşhur olduğunu. ;) En sevdiğim üye yok üyeler var, benim genel olarak kimseyle herhangi bir sorunum yok. İlla isim ver diyorsanız soruyu soran Seymen kardeşim, programdaki Beşir kardeşim ve şu an bu satırları okuyan Berat namı değer @Bero forumda sevdiğim üyelerde başı çekiyor. İsmini vermediğim diğer sevdiğim forumdaşlara selam olsun.
BerzerkBryan: kardesimle sikir sikiriz :)
The MANIAC: Her zaman
RDT: Sırada adminimiz Doğan @Beast Incarnate 'ın soruları var ama öncelikle "Ooo tek program iki konuk işi çok tatlı bir fikirmiş." demiş. Programımız geri kalan bölümlerde de eğlenceli ve sürprizli geçecek diyor ve artık sorulara geçiyorum. İlk iki soruyu ikinize birden sormuş yine tek tek gidelim. İlk sorusu "Şimdi sıra bende ulan ikinize de döşüyorum hakkımda ne düşünüyorsunuz hadi bakalım. :D"
BerzerkBryan: Seversin sevmezsin sen bilirsin ama ben seviyorum, sevmek istersen sevebilirsin sevmek istemiyorsan da sevmeyebilirsin, Ama bence sev Sevebilirsin
The MANIAC: Ben böyle süslü laflar söylemeden Doğan abime sevgilerimi ve saygılarımı iletiyorum. Kendisi yaz döneminde bana yaşadığım bir olaydan ötürü hukuksal konuda bilgiler vermiş ve beni rahatlatmıştı. Yani kısaca Doğan abim bir yana diğer forumdaşlar bir yana.
RDT: İkinci sorusu ise "Bu sorumu da yine ikisi için birden soruyorum, yakın ve nispeten genç bir jenerasyonda oldukları için merak ettiğim bir şey. Kendinizi 10 yıl sonra nerede görüyorsunuz?" olmuş.
BerzerkBryan: Kendimi 10 yıl sonra işimin başında görüyorum ha bir de hayırlısı olursa eşim ve çocuğumla beraber olurum diye tahnin ediyorum. Kısacası hayırlısı olursa aşırı standart bir hayatım olur diye düşünmekteyim.
The MANIAC: Allah o zamana kadar yaşama izni verirse işimde gücümde evli ve çocuklu bir birey olmak istiyorum. Herkesin hakkında hayırlısı ne ise o olsun.
RDT: Gayet makul ve sıradan istekler. Umarım herkesin isteği gerçek olur ilerleyen 10 yılda. Hepimizin hakkında hayırlısı. "Bundan sonraki soruları ayrı ayrı sorayım. Ben ilk Furkan ile başlayacağım sorulara, siz program düzenine göre ayarlarsınız artık." demiş adminimiz ki buradan sonra sorular "bi ona bi ona" stili ile devam ediyor. Bu kez Beşir'e sorulan ilk soru ile başlayayım. "Kendisiyle bir süredir hasbihal edemedik, o zamandan bu yana hayat nasıl gidiyor?" demiş sevgili Doğan.
BerzerkBryan: Açık konuşmak gerekirse hayat bok gibi geçiyor kapalı konuşacak olursak kısa vaade de kötü geçiyor. Umarım sen iyisindir Josh Briggs abim.
RDT: Adamı Enzopaschi'ye çevirdiniz ya herkese benzetiyonuz. :D Furkan'a gelen ilk sorusu ise "Furkan’ım geçen Sefa’ya sorduğum soruyu sana da soracağım, hatta senin cevabını Sefa’nınkinden bi 10 kat falan daha çok merak ediyorum. Güncel Galatasaray kadrosundan en sevdiğin futbolcu kim?" olmuş.
The MANIAC: Bu soruya eskiden Muslera derdim ama benim gözümde Muslera artık eski Muslera değil. Bu soruya cevap olarak Napoli döneminden de sevdiğim Mertens derim. Kendisinin her ne kadar bazen yaptıklarına sinir olsam da normal karşılıyorum ve neticede burası Türkiye ligi.
RDT: Muslera'ya artık veda zamanı geldi ya Mertens ise gününde başkadır. Beşir'ime Doğan beyden gelen bir diğer soru "Sana da yine güreşten; ama daha farklı, hatta çok daha spesifik bir soru olarak Daniel Bryan/Bryan Danielson’ın en keyif aldığı dönemini sorayım." olmuş.
BerzerkBryan: Bryan'ın en keyif aldığım dönemi 2019'daki Heel kemer reign'i ve fiend ile olayları.
RDT: Heel Bryan o dönemin en büyük işiydi fakat aşırı büyük bir seyirci desteğine (Kofimania) kurban gitti. Furkan'ım Doğan bey size "Furkan’a bir futbol sorusu daha atayım. Avrupa kulüpleri arasından desteklediği/sempati duyduğu bir takım var mı? Varsa hangisi?" demiş.
The MANIAC: Net bir şekilde Barcelona derim Instagram'da mesela FB ve Elazığspor hariç tek takip ettiğim takım. Messi'den gelen bir sevgi olduğunu da söylüyorum tabii ki, Messi'nin ayrıldığı dönem bir kırgınlık girmişti araya ama şu sıralar hep destek tam destek VİŞÇA BARÇA.
RDT: Barcelona'nın hastasıyız bu sene ligi de alacaklar İnşallah. Beşir'e gelen bir diğer soru "En sevdiğin ve en nefret ettiğin ders?" olmuş.
BerzerkBryan: En sevdiğim ders: felsefe, tarih, edebiyat, otomotiv, ingilizce. En nefret ettiğim ders: matematik (allahın emri), fizik, kimya, biyoloji.
RDT: Matematik (Allah'ın emri). Furkan'a gelen sıradaki soru "Güreşten devam edeyim. İzlemeye başladığı dönemden bugüne baz alırsak en çok keyif aldığı feud/hikaye?" olmuş.
The MANIAC: Sevdiğim feud ve hikayeler genellikle çoğu kişinin sevdiği olaylar. Biraz absürt bir cevap olucak ama Kofimania dönemini istemsizce seviyor ve özlüyorum. Kofi'nin kemeri almasını çok istedim ve oldu çok sevinmiştim. Lesnar'a 8 saniyede kaybetmesine ise bayağı üzülmüş kısa dönem Lesnar hater'ı olmuştum.
RDT: KofiMania çok büyük olaydı fakat WWE'nin modern dönemdeki en kötü dönemine denk gelmek gibi bir bahtsızlığa kurban gitti bence. Zaten kaybediş şekli de buna işaret. Beşir'e "Son olarak bir tane de ikilem sorusu atayım Beşir’ime. Önüne ömrünün geri kalanını devam ettireceğin opsiyonu seçmen için iki tane seçenek koydular. Ömür boyu toksik ilişki, kaliteli dostlar mı; yoksa ömür boyu sağlıklı ilişki, kalitesiz dostlar mı?" demiş adminimiz.
BerzerkBryan: Ömür boyu sağlıklı ilişki ve kalitesiz dostları tercihi ederim neden mi?
Şu an etrafına dön bir bak arkadaşım dediğin kaç kişi yanında seni gerçekten seven birisi var mı? Menfaat için sevmeyipte seni sen olduğun için seven var mı? Varsa bir elin parmağını geçmez diye düşünmekteyim lakin şöyle bir şey var kaliteli dostlar seçip toksik ilişki yaşarsan evinde huzurun olmaz bir insanın evinde huzuru olmadıktan sonra geri kalan şeyler neye? Sen o adama istersen dünyaları ver işin sonucunda evinde mutsuz ve huzursuz. Lakin kalitesiz dostluk seçersen sadece dışarıda ki hayatında pek memnun olmazsın evinde huzuru buldun mu yeter de artar eşinle vakit geçir, çocuğunla ilgilen dışarıda ki hayatın umurunda bile olmaz çünkü iç huzurun var.
İşte bu yüzden kalitesiz dostluk, sağlıklı ilişki.
RDT: Beşir'im gayet güzel açıkladı ve daha uzun vadeli garanti bir seçime giderek bence de doğrusunu seçti. Furkan'a gelen son soru ise "Son olarak da futbol ve güreş izlemek haricinde yapmaktan keyif aldığı aktiviteleri sorayım." olmuş.
The MANIAC: Evde XBOX one var gece pekte geç olmayan saatlerde vakit öldürüyorum. Onun dışında pek bir şey yapmam çünkü bir haftamın çoğu dersaneye gidiyor ve yapacak bir şey olmuyor.
RDT: Ben de bir tüplü televizyon bulursam zuladan Playstation 2'yi çıkaracağım hayırlısıyla. Doğan'ım son olarak "Son olarak ikinize birden sevgilerimi iletiyorum kardeşlerim, ağabeyinizin her zaman destekçiniz olduğunu unutmayın. Aslan gibi çocuklarsınız. Keyifli programlar diliyorum." demiş kendisine çok teşekkür ediyorum bu harika soruları için ve sorulara biraz ara veriyorum çünkü araya quiz bölümünü atıyorum. Tek bir quiz tek kategoriden 5 kişiyi soracağım konuklarıma ve önce cevap veren puanı kazanacak. Tabi sorarken ipuçları da kendilerine eşlik edecekler. Kategoriyi seçerken biraz düşündüm ve önce güreş ile ilgili bir kategori çıkayım dedim fakat sonrasında Beşir'in Galatasaray'lı olduğu infosunun gelmesiyle birlikte, ki Furkan da zaten Fenerbahçe sevgisiyle ön planda olan bir kardeşim, hem Fenerbahçe hem de Galatasaray forması giymiş 5 futbolcuyu sormak istedim. Sevgili konuklarım hazırlar mı acaba?
The MANIAC: Hazırım.
BerzerkBryan: Hazır ve nazır.
RDT: İlk futbolcumuz yakın dönemden yabancı bir isim. Kariyerinin en iyi döneminde Chelsea'de oynamıştı ve uzun yıllar milli takım forması giymiş bir isim bu.
The MANIAC: Michy Batshuayi.
RDT: Doğru cevap. İkinci futbolcumuz ise ülkemizde ilk olarak Bursaspor forması giymişti ve Galatasaray'a 2002 yılında gelişi çok olaylı olmuştu.
The MANIAC: Elvir Baljic
RDT: Bir doğru cevap daha geliyor Furkan'dan. Üçüncü futbolcumuz ise yine ülkemizde yaptığı taklalı sevinçlerin yanı sıra gazetelerdeki tek gerçeğin tarih olduğunu açık sözlülükle yüzümüze vuran bir futbolcuydu.
The MANIAC: Garry Rodrigues olabilir mi?
BerzerkBryan: İçeride yak.
RDT: Hayır Garry Rodrigues değil. Daha eskilerden yine yabancı bir futbolcu arıyoruz. Ofansif orta saha oynuyordu.
The MANIAC: O zaman Bruma.
RDT: Yine yanlış cevap. Son bir ipucu daha vereyim. Şu anda bu futbolcunun memleketine Dünya'nın çoğu soykırımcı gözüyle bakıyor. Ortadoğu'da bir ülkeden bu abimiz.
The MANIAC: Hai(n)m Revivo.
RDT: Doğru cevap sonunda geliyor. Dördüncü futbolcumuz da yabancı ve Galatasaray ile aslında bir a takım tecrübesi yok. Galatasaray'a altyapı denemelerine çıkmış eski bir Juventus'lu orta saha arıyoruz.
The MANIAC: Appiah olabilir mi? Düşündük bayağı ama...
RDT: Doğru cevap Stephen Appiah. Furkan ağır bir dominasyon kurdu bu bölümde. Son futbolcumuz ise yerli. Sonunda akıl etmişim bir yerli topçu yazmaya. Bu futbolcumuz başından garip olaylar geçmesiyle daha çok biliniyor ancak tuhaf olaylar yaşamış olmasının yanı sıra çok da iyi bir futbolcuydu. Şu sıralar teknik direktörlük yapıyor bir alt ligte.
The MANIAC: Servet Çetin.
RDT: Yine doğru cevap ve Furkan, Revivo dışında hiçbir soruya takılmadan gayet iyi ve doğru cevaplar verdi. Beşir'im de etkisiz kaldı ama sağlık olsun. Quiz bölümü de geçtiğimize göre sorulara devam edebilirim. Sevgili Kafadar @Kras Mazov sormuş. Furkan'a "kendi hakkında ne düşünüyor?" diye sormuş.
The MANIAC: Etliye sütlüye karışmayan kendi halinde takılan kimseye zararı olmayan biri. Kısaca ben bazı kesimler tarafından örnek alınan gayette sevebileceğiniz bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım.
RDT: "Beşir için de üniversite için hangi bölümü düşündüğünü merak ediyorum." demiş Onur abi. Soruları için teşekkür ederek Beşir'e bırakıyorum sözü.
BerzerkBryan: Otomotiv Mühendisliği düşünüyorum.
RDT: Aslında benim 6 yaşındaki halimi şimdiki halimle mixleseler o da bu bölümü isterdi. Gayet güzel tercih ve başarılı olacağına da inanıyorum. @agaoglu23 "Z Kuşağı atağı bir program." diyerek söze girmiş ve ikinize de aynı soruyu sormuş: "ne olacak bu Fenerbahçe'nin hali?"
The MANIAC: Fenerbahçenin düzelmesi için baştakinin gitmesi lazım. Vizyon eksik oğlu eksik. Daha çok konuşurum da neyse laf kalabalığı olmasın. Ayrıca gakgom Ali ağabeye saygılar sevgiler.
BerzerkBryan: Futbol takip etmiyorum selamlar Ali Ağabey.
RDT: Beşir'in GS'li olduğunu öğrenip quiz hazırlayıp futbol takip etmediğini öğrenince yaşadığımız mahcubiyet... sırada Özer baba @KALKTI!!!! 'nın soruları geliyor. İlk soru "Furkan kardeşimin fotolarını gördükten sonra Bero'ya benzettim. Aynı kişi olma ihtimali hakkında ne düşünüyor?" şeklinde gelmiş.
The MANIAC: Bero bizzat benim ikizim olur kanıt isteyen özele gelsin. Aynı kişi değiliz yani kesin bilgi.
RDT: Beşir'e ise "Tyler Breeze'yle hayali ne?" sorusu gelmiş.
BerzerkBryan: Venis ile Tag kemerini kazanıp bekareti bozmak.
*off the record*
The MANIAC: O bakirlik oluyor yalnız. Bu da bir bilgi.
RDT: Aynı değil mi? Bekaret genel ismi, bakir bakire erkek kadın ayrımı gibi?
The MANIAC: Bekaret kadınlar için bakirlik erkekler için.
BerzerkBryan: Bakir pardon.
RDT: Hayda. Yeni öğrendim... Uğur Şaşmaz'dan klasik eser.
The MANIAC: Biz biliyoruz ama konuşmayız böyle şeyleri.
*off the record*
RDT: Hala bozulmadı mı ki? Furkan'a gelen diğer soru "Elazığ'da mülteci çok mu? Azsa yaşanır mı?" olmuş.
BerzerkBryan: Breeze'i bozamadık ya.
The MANIAC: Mülteci yok desem yalan olur çok olmasada var maalesef. Bizzat karşı binamda süreklı üreyen Suriyeliler var. Yani yaşanır ya Elazığ'da. Hadım etmek lazım bunları Özer ağabey.
RDT: Bu soru ise ikinize gelmiş. "sanırım ikisi de lisede olduklarından soruyorum. Hangi bölümü okumayı düşünüyorlar, niye?"
BerzerkBryan: Otomotiv Mühendisi pek bir nedeni yok tamamen parasından ötürü ben paramı alır işime bakarım hesabı.
The MANIAC: Benim de okumak istediğim bölüm İngilizce öğretmenliği sebebi ilkokuldan beri gelen bir yatkınlık ve sevgi. İngilizceyi genel olarak seviyorum sınav notum 70'in aşağısına hiç düşmedi. Allah nasip ederse kazanır giderim inşallah.
RDT: Bu tercihlerinizi umarım gerçekleştirir ve başarılı bir hayata sahip olursunuz çocuklar. @Centria 'nın soruları geliyor. Furkan sana "The Maniac ne düşünüyor?" sorusu gelmiş Centria'dan.
The MANIAC:
RDT: "Beşir kardeşim de twitter sonrası kick yapmış kendisi tahminen ne zaman influencer olur?"
BerzerkBryan: Hedefim influencerlık değil de tamamen oyunlar ve de çizgi romanlar hakkında içerik üretmek tek gayem bu influencer denilen şey çok kapsamlı enteresan bir şey sevgiler Centria hocam.
The MANIAC: Bende kendisine sevgilerimi ileteyim.
RDT: Sorular için Centria'ya teşekkür edip @Abhaz 'ın sorusuna geçiyorum. Soru ikinize de gelmiş olarak kabul ediyorum zaten tek soru var "Maça çıkmadan önce dua eden mi yoksa ısınma hareketleri yapan mı kazanır?"
The MANIAC: Oyuncudan oyuncuya değişir. Politik mesaj vermek isterdim ancak gerek yok. Kendisine sevgiler ve saygılar. Kendisini bizim forumda daha çok görmek isteriz.
BerzerkBryan: Isınma hareketi yapan daha avantajlı olur lakin dua edenin de şansı olur belki.
RDT: @SoulmanRocky 'den Beşir'e "2K25'da ne zaman vs atacağız?" sorusu gelmiş.
BerzerkBryan: PC versiyonunu ne zaman çözersen o zaman gireceğiz reisim saygılar sevgiler.
RDT: Eski nesile çıkmak için cross-platform gelmedi hala demek ki. Üyelerimizin soruları sona erdi fakat sizlerden aldığım sorular ve kendi sorularım ile artı programın son düzlüğüne giriyoruz. Beşir'den Furkan'a gelen ilk soru "Neden Natalya?"
The MANIAC: Biz doğulularda istemsizce bir sarışın hayranlığı var. Ayrıca ben milf severim ondan da biraz sevgi var. Eskiye nispeten bozulduğunu kabul ederim ama.
RDT: Beşir'in ikinci sorusu "Profil fotoğrafın niye her yerde aynı?" olmuş.
The MANIAC: O profil ilk ortaya çıktığında herkes gibi bende kullanmaya başladım. 2022'ye kadar dayanır. Çoğu kişi bıraktı ama ben bırakmadım. Benimle özdeşleşti artık bırakamam.
RDT: Ayrıca "Enteresan birisin." diye de eklemiş.
The MANIAC: Dışarıdan gördüğün böyle. Yüz yüze farklıyım.
RDT: "Hüsnü Çoban mı Light Selami mi?"
The MANIAC: Hüsnü Çobanı da Light Selami'yi de severim. Hüsnü Çoban çocukluk karakterlerinden olduğu için onu seçiyorum.
RDT: "WWE'den üç favori kadının?" şekli bir liste sorusu da gelmiş sana Beşir'den.
The MANIAC: Natalya, Liv Morgan, Stephanie McMahon. Üçüncü isimi çok düşündüm. Bence değil ama yazdım yine de.
BerzerkBryan: Sebepleri de alalım son sorum budur Furkan.
The MANIAC: Natalya'yı açıkladım zaten. Liv Morgan liseli gibi tam bana göre. Steph'in yeri tartışmalı ama favori milflerimden olduğu için yazdım.
RDT: Ve Furkan'ın Beşir'e olan sorularına geliyorum. "Üstüne para verseler birlikte olmam dediğin WWE kadını? Ama çirkin olanlardan değil."
BerzerkBryan: Piper Niven.
RDT: İkinci sorusu gayet güzel. "Biraz karamsar bir kişiliğinin olduğunu düşünüyorum, ne olursa pozitif enerji saçan biri olursun?"
BerzerkBryan: Sevgi görmek.
RDT: Sonraki soru "Nereden geliyor bu wyatt sicks sevdası? Bunca nefretçinin içinde fan olmak?"
BerzerkBryan: Bo Dallas ve Bray Wyatt sevgimden. Nefretçilerin de abarttığını düşünüyorum.
The MANIAC: Son soru olarak 5 kişilik hear me out keki oluştur desem?
BerzerkBryan: Shayna Baszler dışında aklıma gelmedi.
RDT: Benim sorulara geçmeden önce forumda gerçekleşen son bakım esnasında sevgili @Nature Boy 'un sizlere olan selamı kayboldu ama ben yine de iletmiş olayım.
The MANIAC: Aleyküm selam. Kendisine de selamlar.
BerzerkBryan: Saygılar selamlar Taylan Abim.
RDT: Ve geldik benim sorulara. İlk olarak ikinize de soracağım iki soruyla başlamak istiyorum. İlk sorum şu: profesyonel güreş sizin için ne ifade ediyor?
The MANIAC: Bana göre bir tutku ve ihtiyaç. Şu an bulunduğum ortamı ona borçluyum. Kardeşim dediğim adamlarla tanışmama vesile oldu.
BerzerkBryan: Profesyonel Güreş benim için heyecan, güzel hikayeler bazen dizi ve filmleri geçebilen bir eğlence.
The MANIAC: İtiraf edeyim bazen profesyonel güreş izlerken futbol izlediğimden daha fazla zevk alıyorum.
RDT: Ben de profesyonel güreşten daha çok zevk alıyorum. İnsanlar maçı izlerken ben arka odaya kaçıp inceleme yazayım daha fazla zevk alırım.
BerzerkBryan: Futbol bana 0 keyif veriyor millet bazı şeyler kırıyor maç kaybediyor diye anlamıyorum hiç onları ben mesela.
RDT: Fazla fanatizmin dezavantajlarından birisi de budur. İkinci soruma geçeyim. Program tarihinde açık ara en çok sorulan soru olabilir ki ben de her bölümde muhakkak konuklarıma soruyorum. Hakkımdaki düşünceleriniz nelerdir?
The MANIAC: İlk etapta sadece ismini duymuştum forum harici pek bir etkileşimimiz yoktu. Bero vasıtasıyla cemaatimize katıldığıldan beri çok muhabbetimiz ve tanışma fırsatımız oldu. İyi ki aramızdasın çok kral adamsın. Keşke daha önceden tanışma fırsatımız olsaydı.
BerzerkBryan: Abi açık konuşmak gerekirse seni 4-Turnbuckle ve Güreşin Arka Bahçesi dönemlerinden beridir tanıyorum hatta senin oradaki Kutay olduğunu öğrenince baya şaşırmıştım. Gerek bizim için bir abiden de öte oldun buraya süslü cümleler yazıp samimiyetsizce davranmak istemiyorum seni seviyorum demek istediğim tek şey bu. Yağız'a da selamlar burdan bu arada o dönem aramız biraz alevliydi.
The MANIAC: Yağız'a buradan selamlar, güreş takibine dönmesi şart.
RDT: Düşünceleriniz için teşekkür ederim. Ben de sizleri çok seviyorum. Sizleri de tanıdığım için kendimi şanslı hissediyorum. Buradan sonra da ikinize de ayrı soracağım birer tane soru olacak. Furkan'a soracağım soru şu. Fenerbahçe'de güncel olarak gördüğü en büyük eksiklik?
The MANIAC: Yani maçtan maça değişen oyuncu performansları, yönetimdeki vizyon eksikliği, bazı dış etmenler diyebilirim. Buraya daha çok şey yazarım ama olay çıkarmaya gerek yok Allah her şeyin doğrusunu biliyor. Haklının acelesi yok.
RDT: Bence genel olarak saha içine odaklanmak lazım. Fener'in başındakilerin eksiğinin de temelde saha içine odaklanamamaktan kaynaklandığını düşünüyorum. Beşir'e soracağım soru ise şu şekilde. Bu zamana kadar oynadığı en kusursuz oyun hangisi?
BerzerkBryan: Cyberpunk 2077'yi oynadığım zaman aklımı kaçırmıştım her gün 10 saat falan oynadım aralıksız herkese de tavsiye ederim yeni güncellemeler ile fena şeyler de geldi.
The MANIAC: O oyun için çokça eleştiriler duydum. Nedendir sence?
BerzerkBryan: İlk çıktığı zaman yarım yamalak hatalı çıktı lakin oyun kendisini geçte olsa adam edebildi.
RDT: Bayağı buglu çıkış yapmıştı ama düzeltmişlerse bir ara yeniden yükleyip kaldığım yerden devam edeyim bende. Soruların sonuna geldik ve kapanışa geçmeden önce lider moderatörümüz kardeşim @Bero 'dan gelen mesajı sizlere aktardıktan sonra kapanışı yapacağız. "Zaten hakkında her şeyi bildiğim adamlar soru soracak her hangi bir şey bulamadım. Furkan hafif benim kafadan yaptığımız ortak işlerle de konuşurken de keyif alıyorum. Beşir ile en son tartışmıştık olur öyle şeyler. Forum için tartışmak bizim bu işe bağlılığımızı gösterir. Kendisiyle ilgili bir durum yok tamamen benim kafa dinlendirmem için bazı şeyler yaptım düzeltiriz onu da. Güzel bir program olur umarım." Bero'ya bu mesajı için teşekkür ediyorum.
The MANIAC: I LOVE YOU BERO
BerzerkBryan: Gergin dönemler arada bir olur önemli olan devam ettirmemek bunun mesela kötü bir örneği Beta ve FlowArt'tır o kadar dissleşmeden sonra Beta ölünce FlowArt'ın attığı twitler düşmanına değil de eski dostuna yazdığı mesajlardı uzatmayıp önümüze bakmak en iyisi Berat yok dersen de yapabileceğim tek şey saygı duymak.
RDT: Ben bu gerginliği atıp eskisinden daha iyi olacağınıza inanıyorum ve artık kapanışa geçiyorum. Sorularıyla programa katılan sizlere ve bana konuk olarak beni şereflendiren siz kardeşlerime teşekkür ediyorum. Yeni bölüm duyurusu da birazdan yapılacak. Sözü konuklarıma devrediyor ve iyi günler diliyorum.
The MANIAC: Burada bulunmak benim için büyük bir şerefti çağırdığı için Kutay reise teşekkür ediyorum. Soru soran herkese teşekkürler programı okuyacaklar için ise iyi okumalar diler iyi günler diliyorum. Hiçbir zaman kötü duygulara ve hislere kapılmayın, anın tadını çıkarın. Hayat yaşamaya değer, boş boş meseleler için kafa bozmaya gerek yok. Ergen olmayın adam olun. #FORZA PG
BerzerkBryan: Eşlik ettiği için değerli dostuma teşekkürlerimi arz ederim Kutay abime de teşekkür ederim güzel bir bölüm oldu son olarak şunu demek isterim: Hayatınızdaki birinin önemli olduğunu duymaya ihtiyacı vardır. Sevildiğini. Bir geleceğinin olduğunu. Bunu onlara söyleyen kişi siz olun.
Son düzenleme: