CM Punk: Hayır, bu şova bir patlama ile başlayalım. Bu çok eğlenceli olacak, senin için değil ama benim için. Bizi Netflix'ten hemen iptal ettirebilirim. Nereden başlıyoruz? Bunu, bazılarının tüm ana etkinlik fırsatlarını tükettiğimi düşündüğü WrestleMania'ya giden yolun çok derinlerinde olduğumuz bir birliğin durumu konuşması olarak düşünün. O yüzden düşmanlarıma hitap etmeme izin verin. Adım CM Punk olduğuna göre, bu herkes demek. Peki, kiminle başlayayım? Hadi, ilk hedef kim? Bana bir isim söyle. The Rock? Son Patron? Nerede olursak olalım, buraya gel. Dinle, Dwayne, seni kel sahtekar. Yönetim kurulunda olduğun için eleştiriden muaf olduğunu sanıyorsun. Kiminle uğraştığını bilmiyorsun. Dünyanın en iyisiyle uğraşıyorsun. Orta yaşlı ve deli, on yıl sonra WWE'ye geri döndü ve büyük dansta fırsatlar elde etmek için kelimenin tam anlamıyla cehennemde yürüdü.
Ve sen, Bay Orta Yaş Krizi, canın istediğinde içeri girmeye karar veriyorsun ve buradaki herkesten daha büyük bir yıldız olduğunu düşündüğün gerçeğinin arkasına saklanıyorsun. Tüm bunları yüzünüze söylemek isterdim ama saçmalıklarınızı yapmak, kolunuza vurmak, tüylerinizi diken diken eden bu işi önemsiyormuş gibi davranmak için varlığınızla onurlandırmadınız. Hiç bu kadar hayalperest olmamıştım. Sahte bir unvan takmak ve kendimi Halkın Şampiyonu ilan etmek için hiç bu kadar çaresiz olmamıştım, çünkü bunu hak etmiyorum, ben kazandım. Ruhumu satmak için hiç bu kadar çaresiz olmamıştım. Ve bu da beni sana getiriyor, John Cena. Beni göremiyor musun? Şimdi, hepimiz senin içini görebiliyoruz. Elimination Chamber'da benden bir şey çaldın. Öyle bir maç ki, 20 yıllık koşuşturma, sadakat ve saygıdan sonra, hak kazanamadığında sana şüpheyle yaklaştım, geçmişte yaptıklarının geleceğini güvence altına aldığını düşündüm.
Beni iki kere kandıramazsın. Çalışkanlık, sadakat ve 20 yıldan fazla saygı mı? Ve şimdi herkes başından beri bildiğim şeyi görüyor, tüm bu insanlara ve tüm bu çocuklara saçmalık satıyormuşsun. Elimination Chamber'da kim pes etti? Ben değildim, CM Punk'ın WrestleMania'da ana müsabakaya çıkma hayallerinden vazgeçtiğini asla göremezsiniz. İronik bir şekilde, Bay Pes Etme, Bay Vazgeçme, kendinden vazgeçtin, tüm bu insanlardan vazgeçtin, tüm bu çocuklardan vazgeçtin. Sana şaka yapıyorum, seninle yolda görüşeceğiz. Ve siz kel sahtekarların ikisini de elime geçireceğim ve bunu yaptığımda, benim hiç yapmadığım bir dilek tutacaksınız. Ve şimdi, günün adamı, şu anda tüm dikkatimin üzerinde olduğu kişi, küçük kardeşim, Seth Rollins. Becky Lynch, gelip adamını alsan iyi edersin çünkü senden önce alırsam onu tekerlekli sandalyeye oturturum. Seth Rollins, Kendini Şehit İlan Eden.
Punk ve Rollins bu segmenti kapatmak için büyük bir kavgaya tutuştu.
Gunther def. Otis
Gunther: Seni utandırmadan önce, hemen şimdi, koca oğlan. Sana bazı şeyleri açıklamama izin ver. Her şeyden önce, güçlü olduğunu biliyorum, aslında bir öküz kadar güçlüsün. Bazıları sana hilkat garibesi diyebilir ama bana göre sen sadece bir hilkat garibesisin. Bana göre sen Jey Uso ile aynı kategoridesin, yozlaşmış seyirciyi eğlendirmek için kendini palyaço gibi gösteren ve benim kutsal ringime ait olmayan birisin. Ve seni sevdikleri için alkışladıklarına gerçekten inanıyorsun ama anlamadığın şey sana acıdıkları. Dürüst olalım, hadi, bir an için, tam bir dürüstlükle, bu sabah aynaya baktınız mı? Çünkü ben baktım ve gördüğüm şey, Dünya Ağır Siklet Şampiyonluğunu kemer olarak takan bendim ve sen, sana uyan bir kemer bulamıyorsun. Üzücü olan şu ki, birazcık kendine saygın olsaydı harika olabilirdin. Ama merak etme, sana şimdi saygı hakkında bir şeyler öğreteceğim. Çünkü tıpkı WrestleMania'daki Jey Uso gibi.
Gunther rakibine yaptığı Powebomb'un ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor. Maçtan sonra Gunther Alpha Academy'yi dövmeye başladı. Gunther, Akira Tozawa'yı Otis'in üzerine PowerBomb yaptı. Jey Uso ringe fırlıyor. Yerde ve yumrukta değiş tokuş. Jey, Gunther'ı Spear ile yere seriyor. Jey Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu ile poz veriyor. A-Town Down Under Jey'e arkadan saldırıyor. A-Town Down Under Jey'e hücum ediyor. Theory, Waller'ı Rolling Forearm ile neredeyse yere serecekti. Jey, Theory'ye SuperKick atıyor. Jey, Waller'a saldırıyor. Jey, Waller'ı Spear'lıyor. Gunther, Jey'i Sleeper Hold ile bayıltıyor.
Cathy Kelley AJ Styles ile sahne arkasında bir röportaj yaptı. Elimination Chamber'ın tartışmalı sonu hakkındaki düşünceleri neydi? AJ bunun olacağını tahmin etmemişti. John Cena satıyor mu? Karrion Kross AJ'i arkadan yakaladı ve gerçekten düşünürseniz bunun gerçekten şaşırtıcı olmadığını söyledi. AJ, genç neslin efsanelere saygısızlığı hakkında her şeyi biliyor olmalı, geçen hafta Logan Paul'e ne olduğuna bir bakın. AJ, Kross'a kendisinin John Cena olmadığını söylüyor. WWE Evreninin AJ Styles'ın kim olduğunu hatırlatmaya ihtiyacı var. AJ, Madison Square Garden'da Logan Paul'a seslenmeyi planlıyor. Kross'a gelince, omzundaki şeytan olmaya çalışabilir ama Tanrı onun şeytani yollarını her zaman bilir.
Lyra Valkyria def. Ivy Nile (Lyra Valkyria Kadınlar IC Şampiyonluğunu korudu.)
Lyra Valkyria rakibine yaptığı The Night Wing'in ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıp kemerini koruyor.
Jackie Redmond Seth Rollins ile sahne arkasında bir röportaj yapmak istedi. Rollins, CM Punk ile başka bir arbedeye girmeye devam etti. Adam Pearce iki adamı ayırmak için elinden geleni yapmaya çalışıyor. Pearce, Rollins'in kendisini kötü bir pozisyona soktuğunu söylüyor. Rollins bunun Pearce'ın vermesi gereken en kolay karar olduğunu söylüyor. Rollins, Roman Reigns'e yaptığının aynısını yapması gerekse bile Punk'ın WrestleMania'ya gitmemesini sağlamaya kararlı. Pearce, Rollins'e gelecek hafta Çelik Kafes'in içinde CM Punk'a karşı bu işi bitirmesini söyler. Pearce, Rollins'e otobüsüne geri dönmesini çünkü onu gelecek haftaya kadar görmek istemediğini söylüyor.
Ludwig Kaiser: Özellikle geçen haftadan sonra, Ludwig Kaiser için tüm minnettarlığınızı talep ediyorum. Kesinlikle, çünkü geçen hafta, aslında her zaman benim olan şeyi geri aldım. İlgiyi geri aldım. PENTA'nın son birkaç haftadır sahip olduğu ilgiyi ve çok uzun zamandır hak ettiğim ilgiyi. Evet, devam edin, istediğiniz kadar yuhalayın, ama kendinize karşı dürüstseniz, Ludwig Kaiser'in söylediği her şey olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Hoşunuza gitse de gitmese de Ludwig Kaiser geleceğin Dünya Şampiyonu. Ve sen, PENTA. PENTA, eğer gerçekten hala bitmemiş bir işimiz olduğunu düşünüyorsan, tekrar düşünmek isteyebilirsin, çünkü John Cena'nın geçen Cumartesi Cody Rhodes'a yaptıkları, benim sana yapmaya hazırlandıklarımla kıyaslanamaz bile. Sana korku nedir bilmeyen adam dediklerini biliyorum, ama sana söyleyeyim, Ludwig Kaiser'in seninle işi bittikten sonra, korkunun nasıl bir şey olduğunu çok iyi anlayacaksın. Beni duyuyor musun?
PENTA ringe fırlıyor. Penta'dan Koşan Hurricanrana. Penta Kaiser'e SuperKick atıyor. Penta, PENTA Driver için hamle yapıyor ama Kaiser ayağa kalkıyor. Kaiser'den düz bir sağ yumruk. Penta, Kaiser'den gelen bir clothesline'ı savuşturuyor. Penta, Kaiser'in sırtına SuperKick atıyor. Penta, Kaiser'i Ters Slingblade ile yere seriyor. Penta kedinin derisini yüzüyor. Penta, yere doğru bir Headscissors Takeover yapıyor. Penta'dan Springboard Clothesline. Cero Miedo. Penta SomerSault Plancha'yı indiriyor.
Chad Gable Meksika'da görülüyor. Bir kadına yaklaşıyor ve “bu adamı” tanıyıp tanımadığını soruyor. Kadına bir kartpostaldaki ismi gösterir. Gable birkaç kişiye daha sorar ama o kişiyi bulamaz. Gable yaşlı bir adamla karşılaşır. Yüzünü göremiyoruz. Gable, luchadorlarla dövüşmesine yardım edip etmeyeceğini soruyor. Adam anlamadığı bir şeyle dövüşemeyeceğini söylüyor. Lucha olmak zorunda. Gable ne yapması gerektiğini sorar. Gable ona bir kutu için biraz para verir. Adam anlayamayacağı bir güç olduğunu söylüyor. Gable kutuyu açar ama içinde ne olduğunu göremeyiz.
The War Raiders def. American Made (The War Raiders World Tag Team Şampiyonluklarını korudular.)
War Raiders Brutus Creed'e The War Machine yapıyorlar. Ivar tuşa gidip maçı takımına kazandırıyor ve kemerlerini korumuş oluyorlar.
Finn Balor: Hey Bron, hâlâ Intercontinental Şampiyonu olmanın tek sebebi Judgment Day'in senin Intercontinental Şampiyonu olarak kalmana izin vermiş olması.
Bron Breakker: Hâlâ Intercontinental Şampiyonu olmamın sebebi bir köpek olmam. Ve son kontrol ettiğimde Finn, geçen hafta tüm The Judgment Day'i utandırdım.
Finn Balor: The Judgment Day'i utandırmak, ha, The Judgment Day'i utandırmak. Bron, benim adım Finn Balor ve senin gibi küçük çaylakları kahvaltı niyetine çiğnerim çünkü bu ringde ben dokunulmazım. Bu doğru, ben dokunulmazım. Ve o unvanı senden istediğim zaman alabilirim. Göründüğünden biraz daha zeki olduğun belli, Jackie'nin arkasında duruyorsun, çünkü benimle ringe ilk çıktığında köpeklerin havlamayacağını biliyorsun. Hayır, seni yere sermemi izleyecekler.
Bron ring kenarına doğru uzun bir yürüyüş yapıyor. Bron, Carlito'nun karnına tekme atıyor. Bron, Carlito'yu zaman tutucunun alanına fırlatıyor. Bron, Dominik Mysterio'yu havada yakalıyor. Bron yerde Baş Üstü Belly to Belly Suplex yapıyor. Finn, Balor'u SlingBlade ile düşürüyor. Finn yer ve yumruk saldırısına geçiyor. Finn'den double leg takedown. Finn'den Double Foot Stomp. Finn böbürlenmeye başlıyor. Bron, Finn'i boğazından yakalıyor. Bron, Finn'e Press Powerslam vuruyor. Bron Süper Spear için hamle yapar ama Dirty Dom Finn'i ringin dışına çeker. Bron, bu segmenti kapatmak için Carlito'yu yerde The Wrap Around Spear ile yere serer.
IYO Sky def. Rhea Ripley (IYO Sky Yeni Dünya Kadınlar Şampiyonu oldu.)
IYO Sky rakibine iplerin üstünden Over The MoonSault yaptıktan sonra tuşa gidiyor ve maçı kazanıp yeni Dünya Kadınlar Şampiyonu oluyor.