Kaldığım yerden devam edeyim. The Rock'ın bütün her şeyin merkezinde olma vurgusuna bayıldım. Her karakter için ayrı ayrı kurduğu planı dile getirmesi, onların çizgileri hakkında da bütün bilinmeyenleri ortaya çıkarmış. Kendi karakterim özelinde konuşacak olursam, promolarımın okunmasından her zaman mutlu olmuşumdur ve bu segmentte onların etkisini direkt olarak gördüm. Bunun için teşekkür ederim. İleride olacak olası bir taraf kapışmasında da herkesin nerede duracağı az çok belli gibi bir sonraki hikayenin de etkisiyle.
Büyük bir şey geleceğinin farkındaydık da bu da çok büyük oldu be. Konseptin bir olaya bağlanacağını tahmin etmiştim; bunun merkezinin Randy olacağını da. Ama Regal'in bu denli rolü olması olayları ilginç kılıyor bayağı. Kafamda Danielson'ın etkisini tahmin edemiyorum. Regal ile aralarındaki ilişki nasıl devam eder, Bryan'ın Mayhem'de rolü ne olur vs. gibi. Rock'ın tam karşısıdna olacağından hiç şüphem yok ama. Bir şeyleri anlama adına bu hafta bekleyeceğim promo için. Hikayeye ters bir şey yazmak istemiyorum ama bu kadar büyük bir girişimi de es geçmek doğru olmaz gibi promoda.
Ve beklenen son... Bugünün geleceğini biliyordum ama ne zaman ve ne şekilde olacağına dair bir fikrim yoktu. Dream, bu RPG'nin kolonlarındandı; PGW Originals'ın 5-6 üyesinden biriydi. Bir hikayeyi özel kılan şeylerden biri de sonudur her zaman. Bu son, üzücü olsa da beklediğim vuruculukta oldu. Başta Onur'a olmak üzere, şu anki ekibie ve kekaların ekibe teşekkür ediyorum böylesine muazzam bir şeyi bizlere izlettikleri için.
Son olarak bir şey eklemek istiyorum. Beni bilen bilir normalde sevmem bu dark hikayeleri. En fazla merak uyandırırlar bende, o kadar. Ancak Dark STG ve JDM temelli hikâye, adeta bir film tadındaydı. Carlito gibi Finn gibi güçlü yardımcı aktörler ile zirveye ulaştı. Bunun için ayrıca tebrik ediyorum ekibi.
Yapabileceğim tek eleştiri naçizane, Mayhem'in dönüşünün ardından bir o kadar büyük olan Dream'in vedasının aynı güne gelmesi. Ancak birinden biri dün olsa da bir şeyler yarım kalacaktı iki tarafta da. O yüzden çok bir çıkışın olmadığını biliyorum. Ekibin ellerine sağlık, en üste yazdığım şovlardan biriydi PGW tarihinde.