Profesyonel Güreşin En İşe Yaramaz En Boş İnsanları

Konular
172
Beğeni sayısı
986
PG Nakit
434
1 1
Finn Balor
Seth Rollins
Sami Zayn
Kevin Owens
Randy Orton
Drew McIntyre
Charlotte Flair

Bunlar hiçbir zaman bi Roman Reigns, Dean Ambrose, Brock Lesnar, The Rock, John Cena, CM Punk gibi karizma sahibi olamayacaklar. Her zaman ana karakteri boostlamakla görevli hatta bazıları tamamen şişirme tiplerdir.​

Huma

Dr. Drake Ramoray
Konular
96
Beğeni sayısı
381
PG Nakit
540
Ana karakteri "boostlayanlar" olmadan ana karakter olamaz ki hocam. Otis'in bile şovdaki karakter dengesi açısından önemli bir yeri var.

OhMyMind

PG.net Kullanıcısı
Konular
183
Beğeni sayısı
282
PG Nakit
675
Bence Owens olabilirdi ama sürekli birilerine yem ettiler mesela Goldberg. Zayn de çok daha iyi kullanılabilirdi, evsiz gibi gezmeyi bırakması lazım tabii önce.

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,371
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Abi sen yanrol isimleri yazıp asla Johnny Depp gibi olamayacaklar demişsin. Adamlar zaten ana karakter oynamıyor ki. Onu geçtim Orton ve McIntyre’ın ön plana konulduğu zaman neler yapabildiğine hepimizin hemfikir olmasını beklerdim. Galloway görmek için açıp TNA izlediğimi bilirim ben.

god is an astronaut

anti evergreen luster
Konular
35
Beğeni sayısı
998
PG Nakit
65
RPG Karakteri
Max Caster
Randy Orton'un en büyük talihsizliği pik noktasını ''İyi adamlar her zaman kazanır!!!'' mottosunu benimseyen bir dönemde yaşamış olması. Ona rağmen ağır iz bıraktı, katılmıyorum bu yüzden. Öte yandan McIntyre fiziki görünüm itibariyle, doğru booklandığı zamanlarda rahat rahat bir baş rol olabileceğini WWE'de olmasa da başka yerlerde ispatladı. Bir de Rollins, face olmasa da heel bir baş rol olabileceğini oyunculuk kabiliyetiyle yeterince ispatladı. Diğerleri için haklısın.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi