Royal Rumble 2025 Canlı Sohbet Konusu

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Cena kaybetti diye üzülüyorsunuz ama farklı bir ismin o kadar titan arasından sıyrılıp kazanmasını da hikayesel açıdan beğeniyorsunuz. Jey Uso buradan Gunther'a yürür ve kemeri mutlak olarak alır. John Cena ise kemerden uzak bir şekilde emeklilik maçına çıkar ve bırakır. Belki Cody'e yürüyebilir bilemiyorum. WM'de ise kesinlikle ama kesinlikle Rollins vs Reigns vs Punk maçı olacaktır.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Cena kaybetti diye üzülüyorsunuz ama farklı bir ismin o kadar titan arasından sıyrılıp kazanmasını da hikayesel açıdan beğeniyorsunuz. Jey Uso buradan Gunther'a yürür ve kemeri mutlak olarak alır. John Cena ise kemerden uzak bir şekilde emeklilik maçına çıkar ve bırakır. Belki Cody'e yürüyebilir bilemiyorum. WM'de ise kesinlikle ama kesinlikle Rollins vs Reigns vs Punk maçı olacaktır.
Seninle birlikte bu işi yurutmemiz lazım. Bu Ebu cehil kiliklilara emanet edilemez bir iş.

Deeppy

17 TIME CHAMP
Konular
701
Beğeni sayısı
1,139
PG Nakit
1,595
Favori Güreşçi
Liv Morgan
jey uso o vasıfta biri değil abi. drew falan kazansın lafım olmazdı. lanet olsun dıyecek bir şey bulamıyorum. codyi mi yenecek guntheri mi? çok ana kemer vermek istiyorsan mitb ver abi. şaka gibi ya. lanet olsun.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Şu maçta iddia oynasak jeyin oranı gsnin Avrupa kupasıyla aynı oranda olurdu. Rumble özüne dönmüş bir hizmet sunmuştur bunu da seyirci gözünde bir marka üzerinden sağlamıştır.

Bogi

Jön Türks
Konular
21
Beğeni sayısı
473
PG Nakit
0

Jey gibi moveset’i kısıtlı, sadece az promo ve çoğunlukla giriş performansıyla prim yapan bir adamın RR kazanması onu geçtim WM’de ME yapmasını onu da geçtim iki kemerden birini kazanma potansiyeli bile olması başlı başına bir üzüntü maddesi bence. Mevzu Cena’nın kazanıp kaybetmesi değil ona istedikleri yolu yaparlar.

Jey eğlenceli kişilik ama hiç bir zaman kemeri taşıyanlar kadar derinlikli bir güreşçi olmadı. Beni üzen şey merch sattırıyor diye Jey üstünden WM planı kuruyor olmaları. Diğer herşeyi bi şekilde çözerler.

Deeppy

17 TIME CHAMP
Konular
701
Beğeni sayısı
1,139
PG Nakit
1,595
Favori Güreşçi
Liv Morgan
WWE aşırı aşırı endüstriyelleşen bir şirkettir artık. Jey'in kazanması başka bir şeyle açıklanamaz. Vince başkanıma ve politikalarına kurban olayım ben.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
jey uso o vasıfta biri değil abi. drew falan kazansın lafım olmazdı. lanet olsun dıyecek bir şey bulamıyorum. codyi mi yenecek guntheri mi? çok ana kemer vermek istiyorsan mitb ver abi. şaka gibi ya. lanet olsun.
Günümüz Roman reignsini yaratan adam bu gece maçı kazandı. Tam olarak şampiyonluk materyali. Guntheri doğru formül ile yenecektir. Yenemese bile bu akşam doğru karar alınmıştır.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi