Royal Rumble 2025 Canlı Sohbet Konusu

Styles Clash

littlefinger
Konular
101
Beğeni sayısı
2,192
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Mustafa Ali & Omar Omogbehin
Favori Güreşçi
AJ Styles
Cena kaybetti diye üzülüyorsunuz ama farklı bir ismin o kadar titan arasından sıyrılıp kazanmasını da hikayesel açıdan beğeniyorsunuz. Jey Uso buradan Gunther'a yürür ve kemeri mutlak olarak alır. John Cena ise kemerden uzak bir şekilde emeklilik maçına çıkar ve bırakır. Belki Cody'e yürüyebilir bilemiyorum. WM'de ise kesinlikle ama kesinlikle Rollins vs Reigns vs Punk maçı olacaktır.

RDT

B-K-B WHO?
Konular
65
Beğeni sayısı
415
PG Nakit
2,835
RPG Karakteri
Dario Cueto & Matt Cardona
Favori Güreşçi
Sami Zayn
Cena kaybetti diye üzülüyorsunuz ama farklı bir ismin o kadar titan arasından sıyrılıp kazanmasını da hikayesel açıdan beğeniyorsunuz. Jey Uso buradan Gunther'a yürür ve kemeri mutlak olarak alır. John Cena ise kemerden uzak bir şekilde emeklilik maçına çıkar ve bırakır. Belki Cody'e yürüyebilir bilemiyorum. WM'de ise kesinlikle ama kesinlikle Rollins vs Reigns vs Punk maçı olacaktır.
Seninle birlikte bu işi yurutmemiz lazım. Bu Ebu cehil kiliklilara emanet edilemez bir iş.

Deeppy

THE FINAL BOSS
Konular
562
Beğeni sayısı
914
PG Nakit
1,445
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
jey uso o vasıfta biri değil abi. drew falan kazansın lafım olmazdı. lanet olsun dıyecek bir şey bulamıyorum. codyi mi yenecek guntheri mi? çok ana kemer vermek istiyorsan mitb ver abi. şaka gibi ya. lanet olsun.

RDT

B-K-B WHO?
Konular
65
Beğeni sayısı
415
PG Nakit
2,835
RPG Karakteri
Favori Güreşçi
Sami Zayn
Şu maçta iddia oynasak jeyin oranı gsnin Avrupa kupasıyla aynı oranda olurdu. Rumble özüne dönmüş bir hizmet sunmuştur bunu da seyirci gözünde bir marka üzerinden sağlamıştır.

Bogi

Jön Türks
Konular
19
Beğeni sayısı
401
PG Nakit
0

Jey gibi moveset’i kısıtlı, sadece az promo ve çoğunlukla giriş performansıyla prim yapan bir adamın RR kazanması onu geçtim WM’de ME yapmasını onu da geçtim iki kemerden birini kazanma potansiyeli bile olması başlı başına bir üzüntü maddesi bence. Mevzu Cena’nın kazanıp kaybetmesi değil ona istedikleri yolu yaparlar.

Jey eğlenceli kişilik ama hiç bir zaman kemeri taşıyanlar kadar derinlikli bir güreşçi olmadı. Beni üzen şey merch sattırıyor diye Jey üstünden WM planı kuruyor olmaları. Diğer herşeyi bi şekilde çözerler.

RDT

B-K-B WHO?
Konular
65
Beğeni sayısı
415
PG Nakit
2,835
RPG Karakteri
Favori Güreşçi
Sami Zayn
jey uso o vasıfta biri değil abi. drew falan kazansın lafım olmazdı. lanet olsun dıyecek bir şey bulamıyorum. codyi mi yenecek guntheri mi? çok ana kemer vermek istiyorsan mitb ver abi. şaka gibi ya. lanet olsun.
Günümüz Roman reignsini yaratan adam bu gece maçı kazandı. Tam olarak şampiyonluk materyali. Guntheri doğru formül ile yenecektir. Yenemese bile bu akşam doğru karar alınmıştır.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: