Royal Rumble 2025 Canlı Sohbet Konusu

Styles Clash

littlefinger
Konular
101
Beğeni sayısı
2,191
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Mustafa Ali & Omar Omogbehin
Favori Güreşçi
AJ Styles
Seninle birlikte bu işi yurutmemiz lazım. Bu Ebu cehil kiliklilara emanet edilemez bir iş.

Yani RR galibiyeti kariyerde önemli bir karne notu bence. Jericho, Punk ve nicesi alamadı malum. Elinde seyircinin sevdiği, müthiş ürün satan bir adam varsa onu değerlendirip kılıfına uygun bir şekilde galibiyeti verirsin. Cena bu sefer de kazansa 3 kez olmuş olacak. Ha benim bundan rahatsızlığım elbette yok ancak bu kararın niçin alındığını da anlayabiliyorum. Bir de Cena'nın emekli olacağını hesaba katınca mantıklı geliyor. Seyircilerin de hayal kırıklığını anlayabiliyorum daha doğrusu forumdaki arkadaşların. Jey Uso her ne kadar seyirci üzerinde etkisi olsa da forum adama ısınamadı. Ha ben de itici bulmaya başladım ama yeteneksiz olduğunu düşündüğümden değil babyface çok sevmiyorum ondan diyelim. Kararı yanlış bulmuyorum.

RDT

B-K-B WHO?
Konular
65
Beğeni sayısı
414
PG Nakit
2,835
RPG Karakteri
Dario Cueto & Matt Cardona
Favori Güreşçi
Sami Zayn
CM Punk mahlaslı güreşçinin bütün hikayesi WM main eventi olması üzerine ama Logana falan eleniyor. Jey Uso ve Cena son 2 oluyor falan. Zırvalıktan başka bişi değildi
Elendikten sonra yasadiklariyla o ana olayı bizzat aldı zaten. İsterse (p)hornswogglea elensin

RDT

B-K-B WHO?
Konular
65
Beğeni sayısı
414
PG Nakit
2,835
RPG Karakteri
Favori Güreşçi
Sami Zayn
Yani RR galibiyeti kariyerde önemli bir karne notu bence. Jericho, Punk ve nicesi alamadı malum. Elinde seyircinin sevdiği, müthiş ürün satan bir adam varsa onu değerlendirip kılıfına uygun bir şekilde galibiyeti verirsin. Cena bu sefer de kazansa 3 kez olmuş olacak. Ha benim bundan rahatsızlığım elbette yok ancak bu kararın niçin alındığını da anlayabiliyorum. Bir de Cena'nın emekli olacağını hesaba katınca mantıklı geliyor. Seyircilerin de hayal kırıklığını anlayabiliyorum daha doğrusu forumdaki arkadaşların. Jey Uso her ne kadar seyirci üzerinde etkisi olsa da forum adama ısınamadı. Ha ben de itici bulmaya başladım ama yeteneksiz olduğunu düşündüğümden değil babyface çok sevmiyorum ondan diyelim. Kararı yanlış bulmuyorum.
En son böyle bir şeyi big e mitb kazanınca yaşamıştık. ☠️☠️☠️☠️

Cena her türlü ana kemeri alır. Önemli olan beklenmeyeni yapmaktı bunu da en olağan adamdan sağladılar.

Deeppy

THE FINAL BOSS
Konular
562
Beğeni sayısı
914
PG Nakit
1,445
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
her maç 3 saat giriş yapan adamdan uzak olmayan bir zamanda sıkılacak insanlar tıpkı hogandan ondan bundan sıkıldıkları gibi . tarihin en kötü rumble kazananı. batistanın nakamuranın mantıklı açıklamaları var bunun yok. hunterın gram iplediğini sanmıyorum WWE'ye boşuna o kadar para verip satın almadılar geri dönüşünü isteyecekler elbet. seyirci için iyi, biz taraftarlar için bombok bir olay. eğer hoşunuza gittiyse siz de seyircisiniz artık kendinizi güreş gurmesi olarak görmeyin. çok acı.

Styles Clash

littlefinger
Konular
101
Beğeni sayısı
2,191
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Favori Güreşçi
AJ Styles
Jey gibi moveset’i kısıtlı, sadece az promo ve çoğunlukla giriş performansıyla prim yapan bir adamın RR kazanması onu geçtim WM’de ME yapmasını onu da geçtim iki kemerden birini kazanma potansiyeli bile olması başlı başına bir üzüntü maddesi bence. Mevzu Cena’nın kazanıp kaybetmesi değil ona istedikleri yolu yaparlar.

Jey eğlenceli kişilik ama hiç bir zaman kemeri taşıyanlar kadar derinlikli bir güreşçi olmadı. Beni üzen şey merch sattırıyor diye Jey üstünden WM planı kuruyor olmaları. Diğer herşeyi bi şekilde çözerler.

Abi adam satıyorsa ve seyirci onu bu denli seviyorsa göz önünde tutarsın. Movesetinin kısıtlı olması WWE seyircisinin ana kriteri değil ki. Promo yeteneğini ise ben gayet yeterli buluyorum. Ortaya nasıl bir hikaye çıkacak görmek lazım.

2014 yılında da tam tersi bir olay oldu. O dönemde de Daniel Bryan tıpkı Jey Uso gibi underdog ve feci merch sattıran bir isim iken WWE gelenekçi davranıp Batista'ya vermişti.

Styles Clash

littlefinger
Konular
101
Beğeni sayısı
2,191
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Favori Güreşçi
AJ Styles
En son böyle bir şeyi big e mitb kazanınca yaşamıştık. ☠️☠️☠️☠️

Cena her türlü ana kemeri alır. Önemli olan beklenmeyeni yapmaktı bunu da en olağan adamdan sağladılar.

Priest'in MITB'i de bence buna örnek olabilir ama evet Big E ile Jey Uso benzer parametrelere sahip. Takım güreşinden çıkıp böyle bir mevzu yaşıyorlar.

Ben yaşanan hayal kırıklığını anlıyorum. Jey Uso'nun ise aldığı tepkilerin move-setten vb durumdan ziyade onu karizma olarak o potaya konumlandırılmamasından kaynaklandığını düşünüyorum. Ki bu durum bende de soru işareti yaratıyor işin doğrusu. Fakat performansını göreceğiz. Belki gerçekten de hakkını verir.

RDT

B-K-B WHO?
Konular
65
Beğeni sayısı
414
PG Nakit
2,835
RPG Karakteri
Favori Güreşçi
Sami Zayn
her maç 3 saat giriş yapan adamdan uzak olmayan bir zamanda sıkılacak insanlar tıpkı hogandan ondan bundan sıkıldıkları gibi . tarihin en kötü rumble kazananı. batistanın nakamuranın mantıklı açıklamaları var bunun yok. hunterın gram iplediğini sanmıyorum WWE'ye boşuna o kadar para verip satın almadılar geri dönüşünü isteyecekler elbet. seyirci için iyi, biz taraftarlar için bombok bir olay. eğer hoşunuza gittiyse siz de seyircisiniz artık kendinizi güreş gurmesi olarak görmeyin. çok acı.
Bunu Üstüme almış gibi olacağım biraz ama tam olarak gurmelerin alacağı bir karardı bu adama rumble vermek. Hogan ile kıyaslama sebebini de anlamadım. Pulk Hogen kariyerinde bir kez dönüşüm geçirdi ve kendisinden sıkılmış herkesi kendine çekti. Uso ise daha değişken ve insanların her zaman ilgisini çekiyor. Jey usonun özellikle son 5 yılını aynı şeyden ibaret görüp hogan kıyası yapmak asıl "seyirciliktir" acı olan geleneklerin değişmiş olmasına rağmen bunun farkına varilamamasidir.

Bogi

Jön Türks
Konular
19
Beğeni sayısı
401
PG Nakit
0
Abi adam satıyorsa ve seyirci onu bu denli seviyorsa göz önünde tutarsın. Movesetinin kısıtlı olması WWE seyircisinin ana kriteri değil ki. Promo yeteneğini ise ben gayet yeterli buluyorum. Ortaya nasıl bir hikaye çıkacak görmek lazım.

2014 yılında da tam tersi bir olay oldu. O dönemde de Daniel Bryan tıpkı Jey Uso gibi underdog ve feci merch sattıran bir isim iken WWE gelenekçi davranıp Batista'ya vermişti.
Baba gözünü seveyim kıyasladığın adam Daniel Bryan ahhshsjdjd.

Demeye çalıştığım şu; WM büyüklüğünde olmasını beklediğimiz hikaye/hikayeler varken ve bunu gerçekleştirecek insanlar o ringdeyken sadece merch satıp seyirci hoplatan bir adamın tamamen finansal sebepleri göz önüne alarak maçı vermek komik. Geçen seneyi çıkardım ondan önceki üç senede RR kazananları mania da galip gelemedi. MITB’in en azından erkek tarafının içi bu kadar boşalmışken RR’yi kesin kazanacak birine vermeleri gerektiğini düşünüyordum. Mevzu Cena vs değil. LA Knight kazanacak deseler daha ok olurdum.

Olacağı da söylim über baby face jey vs baba heel cody. Sonra gelir dersiniz kahinmiş diye.

Huma

Dr. Drake Ramoray
Konular
52
Beğeni sayısı
208
PG Nakit
200
jey uso o vasıfta biri değil abi.
En çok ürün sattıran ilk 3 güreşçiden birinin royal rumble kazanmasında sorun görmedim. Eğlence sektörüne ait bir şov izliyoruz ve Jey bunu gayet iyi başarıyor. Moveseti kısıtlı olabilir fakat doğru hikayeyle iyi işler yapacağına inanıyorum.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: