Royal Rumble 2025 Canlı Sohbet Konusu

RDT

B-K-B WHO?
Konular
65
Beğeni sayısı
414
PG Nakit
2,835
RPG Karakteri
Dario Cueto & Matt Cardona
Favori Güreşçi
Sami Zayn
14 ay içinde Gunther ile 4. Maçı olacakmış

7 gün önce Gunther'a TEMİZ kaybetmiş

Bazen gerçekten Kuzey Amerikadaki güreşi anlayamıyorum.

Bu iş günün sonunda para kazanma işi ama şu an Amerikadaki em büyük üç şirketin ana adamlarını görünce (Cody, Jey Uso, Joe Hendry ve Jon Moxley) bilemiyorum çok kötü lineup
Bunun en uç örneğini söyle vereyim Curt Hawkins 3 yıl boyunca sadece yenildikten sonra ilk galibiyetinde Wrestlemania'da kemer aldı. Serdar Ali Çelikler diyor ya 5 yemeden buyuyemezsin diye bu da o hesap yine mantıksız bir durum yok.

Huma

Dr. Drake Ramoray
Konular
52
Beğeni sayısı
208
PG Nakit
200
hikaye kısmında çuvallayacak. Tamamen dönemlik, uzun sürmeyecek bir seyirciyi arkasına alma işi hocam
Ben çuvallayacağını hiç sanmıyorum. Jey Uso Türkiye'de draw bir isim olmadığı için bu kadar tepki geliyor anlıyorum. Ama Wrestlemania bittiğinde herkesin sunulan hikayeden mutlu ayrılacağına adım gibi eminim.

Styles Clash

littlefinger
Konular
101
Beğeni sayısı
2,191
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Mustafa Ali & Omar Omogbehin
Favori Güreşçi
AJ Styles
Eyvallah bro inşallah bir gün sen de canlı bir şekilde arenada yeet diye eşlik edersin. Jey usoya ula fala takılınca en önde bayrağı sen sallarsın🤩🤩

Hayat bu kadar takmana değmez. Alt tarafı bir güreş şovu ve artık yaşlarımız 20-30 kırıcı ve öfkeli olmaya gerek yok. Jey Uso sonucuna sabaha kadar söv ama küfürlü şekilde gelip "edebiyat yapmayın" demeye hakkın yok.

RDT

B-K-B WHO?
Konular
65
Beğeni sayısı
414
PG Nakit
2,835
RPG Karakteri
Favori Güreşçi
Sami Zayn
Ya arkadaşlar Logan Paul, Punk’ı eledi. Bu kepazeliğin hiçbir açıklaması yok. Rezillik ötesi bir şey. Daha neyi yorumluyoruz.
Baba maç içinde böyle "upset" kararlar işler olur ya. Maven da Undertaker'ı elemisti onun açıklaması var mıydı?

Styles Clash

littlefinger
Konular
101
Beğeni sayısı
2,191
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Mustafa Ali & Omar Omogbehin
Favori Güreşçi
AJ Styles
Ya arkadaşlar Logan Paul, Punk’ı eledi. Bu kepazeliğin hiçbir açıklaması yok. Rezillik ötesi bir şey. Daha neyi yorumluyoruz.

AJ Styles'ı da eledi. Fakat sonuç odaklı bakmamak lazım. Punk, Rollins ve Reigns'i eledikten sonra gaflete düştü, Paul da sinsice adamı eledi işte.

RDT

B-K-B WHO?
Konular
65
Beğeni sayısı
414
PG Nakit
2,835
RPG Karakteri
Favori Güreşçi
Sami Zayn
AJ Styles'ı da eledi. Fakat sonuç odaklı bakmamak lazım. Punk, Rollins ve Reigns'i eledikten sonra gaflete düştü, Paul da sinsice adamı eledi işte.
Geçen sene aynı şekilde Rollinsi eledi. Ayrıca son sd sovunda punk owensa ben logan paula yenilmedim dedi rumbleda ona elendi alın siz açıklama 👌

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: