WWE RAW Tartışma Konusu | 27.01.2025

The MANIAC

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN
Konular
1,317
Beğeni sayısı
1,915
PG Nakit
3,210
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Jey Uso
1

Seth Rollins: Atlanta, Georgia. Pazartesi Gecesi Rollins'e hoş geldiniz. Bu akşamki sunucunuz benim. Ben bir vizyonerim. Ben bir devrimciyim. Ben Seth Freakin' Rollins. Vay be, buraya boşuna Hot-Lanta demiyorlar. Bu gece burası pişiyor. Yılın en sevdiğim zamanı, çünkü neredeyse WrestleMania sezonu. Bu cumartesi Royal Rumble'ı kazandığımda başlayacak. Sana karşı dürüst olacağım Atlanta. 2025, benim için gerçekten kötü bir başlangıç oldu. Sizi Netflix'teki ilk Raw maçıma götüreyim. Bu ringde, bu iplere yaslanmış, kariyerimin en utanç verici mağlubiyetini yaşıyordum. Georgia büyüklüğünde mor bir gözüm var. Kafamdan kan geliyordu. Ve o anda, kendi kendime düşündüm, sen kimsin? Evet, tam şurada oturuyordu. Benden çok daha iyi görünmüyordu. Ve kendi kendime düşündüm, ben kimim? Kim olmak istiyorum? Sana kim olduğumu söyleyeyim. Ben Seth Freakin' Rollins'im. Hiçbir şey için yerde kalmam. Ayağa kalkarım ve kim olduğumu bildiğimde, kendimin en odaklanmış versiyonu olduğumda, bu gezegende benden daha iyi kimse yoktur. Ve kurtuluş yoluma başlamaya karar verdim. Geçen hafta Drew McIntyre'ı yendiğimde başladı, bu Cumartesi Rumble'da diğer herkesi dışarı attığımda devam edecek.

Tüm zamanların en yıldızlarla dolu Rumble'ı ve umurumda değil, hepsini dışarı atıyorum. John Cena, onu dışarı atıyorum. Jey Uso, onu dışarı atıyorum. Drew McIntyre, onu dışarı atıyorum. Sami Zayn, onu atıyorum. Roman Reigns, özellikle Roman Reigns'i dışarı atıyorum. Ve umutlarıma, hayallerime, gördüğüm kadarıyla CM Punk bu ringde benimle olan son kişi, bu yüzden onu en üst ipin üzerinden dışarı atabilir ve ana etkinlik WrestleMania hayallerini yerle bir edebilirim. Ben görevdeki bir adamım. Asıl soru, Rumble'ı kazandıktan sonra hangi şampiyonluğun peşinden gideceğim? Size söyleyeyim, The Ring General GUNTHER, Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu, kulağa hoş geliyor. GUNTHER, ringde bunu en iyi yapanlardan biri, ama hepimiz biliyoruz ki, ben tekrar peşinden gitmeye karar verene kadar elinde tutuyor. Ve bu bariz olanı. Ama bir de WWE Şampiyonluğu var. “Amerikan Kabusu” Cody Rhodes var. Düşünüyordum da, geçen yıl kazanmasına yardım ettiğim unvanı bu yıl WrestleMania'da Cody'den alsam şiirsel olmaz mıydı? Kararlar, kararlar. Atlanta, bu zor. Sana soralım derim, tamam mı? Royal Rumble'ı kazandığımda, Amerikan Kabusu Cody Rhodes'u mu seçmeliyim yoksa GUNTHER'la mı karşılaşmalıyım? O nasıl? Onu benim için sıcak tutuyor musun?

Gunther: Seth, eğer gerçekten bunu senin için sıcak tuttuğumu düşünüyorsan, o zaman sana bir sorum var. Son birkaç aydır neredeydin? Nerede olduğumu biliyorum. Geçen Cumartesi San Antonio, Teksas'taydım ve Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğunu palyaço Jey Uso'ya karşı savunuyordum. Çok heyecanlanma, çünkü onun kıçını yendim. Ama Seth, nerede olduğunu çok iyi biliyorum. Sızlanıyorsun, ağlıyorsun, içinde bulunduğun pembe dizi hakkında şikayet ediyorsun. Bu şirkette neyin gerçekten önemli olduğunu unuttun. Bu yüzden, yerinde olsam, tüm bu gürültüyü keser ve Royal Rumble'ı kazanmaya odaklanırdım, her ne kadar hala içinde olup olmadığından emin olmasam da.

Seth Rollins: Oh, Gunther, Gunther, Gunther. Beline taktığın bu unvanı, Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğunu görüyorsun, o bensiz var olamazdı. Ve bu unvan, Ring Generali Gunther ile eş anlamlı değil, hayır, Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu benim yaptığım bir unvan, Seth Freakin' Rollins ile eş anlamlı. Yendiğin insanlara saygısızlık etmek istemem ama ben Jey Uso değilim, Damian Priest değilim, Finn Balor değilim.

Gunther: Katılıyorum. Seth, senin kim olduğunu biliyorum. Sen Seth Freakin' Rollins'sin. Bu şirkete adım atmış en iyi güreşçilerden birisin. Tüm övgüleri kazandın. Hayranların için unutulmaz anlar yarattın. Ama sana şunu söyleyeyim, yıl 2025 ve artık bu şirketteki en iyi güreşçi sen değilsin. Ben öyleyim ve belimdeki bu şey de bunu kanıtlıyor. Biliyor musun, Seth? Lütfen git ve Royal Rumble'ı kazan, lütfen bana meydan oku ve lütfen WrestleMania'da benimle karşılaş ve ben de sana benimle ringe çıkan herkesin hissettiklerini hissettireceğim. Sırt üstü yatıp ışıklara bakacaksın ve Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu ile eşanlamlı tek ismin benim, Ring Generali Gunther olduğunu anlayacaksın.

Logan Paul: Vay, vay, vay. Bakın burada ne varmış. Siz ikiniz, özel olduğunuzu sanıyorsunuz. Kendinizi eşsiz sanıyorsunuz. Evet, ikiniz de böyle dikkat çekiyorsunuz çünkü güreşte harikasınız. Hasta, ben her şeyde harika olduğum için dikkat çekiyorum. Bayanlar ve baylar, Netflix dönemindeyiz ve bu şirketin yeni bir yüze ihtiyacı var. Karizması olan, kendine güvenen bir yüze. Bu iki nemrutta o yok. Hey, dürüst olalım, ikiniz de güreşte harikasınız, bunu hepimiz biliyoruz, ama ikiniz de tavan yaptınız. Bu arada, ben birinci kattayım ve hala merdivenleri tırmanıyorum. Atlanta, seni duyamıyorum, bu da neydi? Not alın çocuklar, dikkat. Eğer endişelenmeniz gereken bir şey varsa, o da ikinizden de daha hızlı bir WWE kariyeri yaratan adamdır. Bu cumartesi, oğlunuz Royal Rumble'a katılıyor. Ve diğer 29 adamı üst ipten atma konusunda endişelenmeme gerek yok, bu angarya bir iş, oradaki twiddle dee ve twiddle dumb için. Her zaman yaptığım gibi daha çok değil, daha akıllıca çalışmalıyım. Hey, Atlanta, eğer matematik yapabiliyorsan, bu sadece orada en son benim olmam gerektiği anlamına gelir. Ve Royal Rumble'ı kazandığımda, WrestleMania'nın ana müsabakasına çıkacağım ve bu da herhangi birini seçebileceğim anlamına geliyor. Cody Rhodes'u seçebilirim. Ya da seni seçebilirim Gunther.

Gunther: Biliyor musun, Seth? Fikrimi değiştirdim. Royal Rumble'ı kazanmanı istiyorum, böylece WrestleMania'ya gidebilirim ve yüzündeki o aptal sırıtışı tokatladığımda seni utandırabilirim.

Seth Rollins: Gunther, bu konuda sana katılıyorum ama tek bir sorun var. Eğer unvanımı geri almaya karar verirsem, utanacak tek kişi sen olacaksın.

Cathy Kelley CM Punk ile kuliste bir röportaj yaptı. Royal Rumble söz konusu olduğunda yabancı değil, ancak bu yılki alanın çok yığılmış olması ve Logan Paul'un maç için yeni ilan edilmesiyle, Royal Rumble'da nasıl olacak? Punk, Logan'ın da Rumble'da CM Punk dışındaki herkes kadar başarılı olacağını söylüyor. Punk, Cathy'yi üst ipten bile atabilir. Royal Rumble'ı kazanmayı ve WrestleMania'da ana etkinlik yapmayı planlıyor. Sami Zayn sohbete katılıyor. Sami, Punk'ın geçen hafta söylediklerini unutmamış. Haklı, aynı seviyede değiller çünkü biri WrestleMania'ya katılırken diğeri katılmıyor. Sami, Punk'a onu Rumble'da göreceğini söyledi. Sami, Karrion Kross'la karşılaşıyor. Kross, Sami'nin itibarı hakkında endişelenmesine gerek olmadığını söyler. Sami, Kross'a akıl oyunlarını bırakmasını, bunun için zamanı olmadığını söyler. Kross, Sami'ye bu yılın Royal Rumble'ı kazanmak için en iyi fırsatı olduğunu hatırlatır. Kevin Owens'ın söylediklerini unutma. Kalbinle değil, aklınla düşünmeye başla. Fırsatlar dünyası tam önünde duruyor. Kross tam uzaklaşırken Cody Rhodes beliriyor. Sami gergin bir şekilde Cody'yi görmenin güzel olduğunu söyler, göğsünü okşar ve Cody bir şey söyleyemeden oradan uzaklaşır.

War Raiders def. The Judgment Day (War Raiders World Tag Team kemerlerini korudular)

Erik ve Ivar rakibine The War Machine yaptıktan sonra tuşa gidiyorlar ve maçı kazanıyorlar. War Raiders böylelikle kemerlerini korumuş oluyorlar.

Rey Mysterio def. Xavier Woods

Mysterio rakibine yaptığı 619 sonrası tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor.

Liv Morgan & Raquel Rodriguez def. Bianca Belair & Naomi

Naomi Split Legged MoonSault yapıyor. Rakibini tuşlayacağı esnada Rodriguez onu ringin dışına çekiyor. Rodriguez, Naomi'yi Tejana Bomb ile aprona yapıştırdı. Bu Morgan'ın zaferi almasını sağladı.

Paul Heyman: Bayanlar ve baylar, benim adım Paul Heyman. Ben tekin arkasındaki kişiyim. Tek keçi, tüm zamanların en iyisi. Tek ve biricik Kabile Şefi. Ve WWE 2K25'in kapağında WWE'yi ve tüm Alaka Adası'nı temsil eden kişi. Bu büyüklükteki bir WWE video oyununun kapak resminde yer almanın getirdiği büyük bir sorumluluk var. Kabile Şefiniz bu sorumluluğu yerine getirebilir, çünkü 29'a karşı 1'in arkasındaki kişi benim. Kabile Şefiniz Roman Reigns, Birimiz Hepimize Karşı zihniyetine geri dönüyor, çünkü bu yılki Royal Rumble tamamen bununla ilgili. Roman Reigns size Ula Fala'sını geri alacağını söyledi. Roman Reigns Ula Fala'sını Solo Sikoa'dan geri aldı. Ve şimdi size söylüyorum, Roman Reigns şampiyonluğu için geri dönüyor. Ve her şey bu Cumartesi Royal Rumble'da başlayacak, çünkü 29'u da Roman Reigns'in peşinde. Çünkü Roman Reigns sadece Netflix'teki en büyük yıldız değil, Roman Reigns sadece WWE'deki en büyük yıldız değil, o tüm bu sektördeki en büyük yıldız, o bu gezegendeki en büyük yıldız.

Elon Musk Mars'ı kolonileştirdiğinde, Roman Reigns de o gezegendeki en büyük yıldız olacak. Bu Cumartesi Royal Rumble'a katılmaya hak kazanan iki tip adam var. Biri Roman Reigns. Diğeri ise soyunma odasındaki başka biri. Kim olduğu umurumda değil. John Cena, Rey Mysterio, PENTA, Seth Freakin' Rollins, onun hakkında konuşmayacağım bile, bu Roman Reigns için çok kişisel. O soyunma odasında 29 tane Roman Reigns özentisi var. Hepsi Kabile Şefi olmak istiyor. Hepsi sektördeki en büyük yıldız olmak istiyor. Geceleri yataklarına girip dizlerinin üzerine çöküyorlar ve gökyüzüne bakıp lütfen, Tanrım, izin ver, lütfen, Tanrım, Roman Reigns olmak istiyorum diyorlar.

Drew Mcintyre: Biraz gergin görünüyorsun Paul. Rahatla. Burada gergin olması gereken tek kişi Sami Zayn. Sadece seninle konuşmak istiyorum. Sen ve ben, hiç konuşamıyoruz. Benden pek hoşlanmıyorsun, değil mi? Ağzını açma, bir kez olsun dinle. Beni sevmelisin, çünkü şu anda sahip olduğun tüm bu başarıdan ben sorumluyum. Kafan mı karıştı? Bunu önemsesen iyi edersin, çünkü itiraf etmem gereken bir şey var. Bu bana acı veriyor ve kasıtlı değildi, ama ben Bloodline'ın babasıyım. Evet, nefret ediyorum ama her şeyin katalizörü benim. Sana tüm bunların zincirleme reaksiyonunu anlatayım Paul. 2020'de Royal Rumble'ı kazandım. Roman Reigns'i eledim.

WrestleMania'nın ana etkinliğine çıktım ve orada “Canavar ”ı öldürüp unvanı kazandım. Müvekkilin seni denize gönderdi. Herkese Roman'ın seni bilinmezlik okyanusundan kurtardığını söylemeyi seviyorsun ama hayır, sen akıllı bir adamsın. Sektördeki en zeki adamsın. Belki de mecazi olarak angarya işlere geri döndün. Roman'ı kötü bir zamanda buldun, kulağına girdin, kötülük için tüm yeteneğini sertleştirdin ve harika bir koşuya çıktın, tüm hayatının en büyük koşusuna. Bloodline senin hiç sahip olmadığın kadar çok anı ele geçirdi. Sana hiç kazanmadığın kadar para kazandırdı. Bak Paul, artık lanet bir video oyunundasın. Sanırım aradığım şey, seninle konuşurken bana bak, tek istediğim çok basit bir teşekkür, Drew.

Paul Heyman: Teşekkürler Drew, ama şu anda beni sıkıştırıyorsun.

Drew McIntyre: Tamam. Özür dilerim Wiseman, sana yer vereceğim, seni sıkıştırdığım için özür dilerim. Ben sana nasıl bir iyilik yaptıysam, sen de bana bir iyilik yapar mısın lütfen? Lütfen?

Paul Heyman: Tabii, ne iyiliği?

Drew McIntyre: Lütfen adamına, Drew McIntyre'a, bu Cumartesi onu hedef alacağımı, canı çıkana kadar döveceğimi ve cansız bedenini üst ipten atacağımı söyler misin? Bunu benim için yapabilir misin?

Paul Heyman: Sana söz veriyorum. Mesajınızı Kabile Şefim Roman Reigns'e ileteceğim.

Drew Mcintyre: Roman'dan bahsetmiyordum, onun için geldiğimi biliyor. Senin adamından bahsediyordum, CM Punk.

Drew Mcintyre def. Sami Zayn

Drew rakibini roll-up'a bağlıyor ve maçı kazanıyor.

McIntyre, Zayn'e arkadan saldırıyor. McIntyre yer ve yumruk saldırısına geçiyor. McIntyre, Zayn'e balık kancası atıyor. Cody Rhodes kurtarmak için ringe giriyor. Rhodes hızlıca haymakers vuruyor. Rhodes, McIntyre'dan gelen bir clothesline'ı savuşturuyor. Rhodes, McIntyre'ı Cody Cutter ile düşürüyor. Kevin Owens, Rhodes'u pusuya düşürüyor. Atlanta'da kıyamet kopuyor. McIntyre, Owens'ın yardımına geliyor. Zayn yanlışlıkla Rhodes'a Helluva Kick ile vurur. McIntyre ve Owens gülmeye başlar.

Cody Rhodes: Harika bir manzaram var, değil mi? Yukarıda asılı duran şampiyonluk, Tanrım, bilmiyorum, 39 yılımı harcadım, tüm hayatımı harcadım, elime almak istediğim tek şey buydu. Ve son yedi ayda ne öğrendim biliyor musunuz? Mesele kemer değil, mesele fiziksel kemer değil, Kevin Owens'ın onu şampiyon yaptığına inandığı kemer. Sizi şampiyon yapan şey şu. Zihniyet. Çalışmaktır. WWE'de kimse benden daha fazla maça çıkmadı, hiç kimse. İlk ben geldim. En son ben çıktım. Bunu yapmaya devam ediyorum ve Kevin Owens'ı geçip bunu öğrenebileceğim Royal Rumble'ı dört gözle bekliyorum.

CM Punk: Hey, dostum, iyi misin? Biraz komik olduğunun farkındayım ama gerçekten soruyorum çünkü ben senin arkadaşınım ve senin için endişeleniyorum. Bana öyle geliyor ki, tüm bunlar seni biraz etkilemeye başladı. O kemerin ne anlama geldiğini biliyorum, Kevin Owens kopyası değil, o unvanın bir adama neler yapabileceğini biliyorum. Eskiden 434 tarihi gün boyunca şampiyon oldum. 300 gün civarında bir yerde bana ağır gelmeye başladı, tükenmeye başladım. Ve açıkçası, beni çoğu gün olmaktan hoşlanmadığım birine dönüştürdü. Bu unvan yüzünden arkadaşlarımı kaybettim. Senin de sağda solda arkadaşlarını kaybettiğini görüyorum ve anlıyorum. Bruno Sammartino olmak istiyorsun. Buraya gelmek ve memleketin için yüzünü göstermek istiyorsun. John Cena olmak istiyorsun. Hepsini yapmak istiyorsun. Ama Cody, hiçbirimiz Süpermen değiliz.

Cody Rhodes: Çok fazla arkadaşım yok ama CM Punk, sen benim arkadaşımsın, değil mi?

CM Punk: Evet. Bu yüzden buradayım, bu yüzden şu an seninle konuşuyorum. Seni üzmek için değil, arkadaşın olmak için buradayım. Ve etrafını sardığın diğer herkesin aksine, sana söz veriyorum ki ben her zaman senin arkadaşın olacağım. Kısmen babana verdiğim bir söz yüzünden ama Cody, seni seviyorum. Ve gittiğin yolu görüyorum; benim de geçtiğim bir yol. Ve bir yanım seni hayal kırıklığına uğrattığımı düşünüyor, çünkü seni buna hazırlayamadım. Ama gerçek şu ki, baban bile seni buna hazırlayamazdı. Sen tartışmasız bir şekilde dağın tepesindeki adamsın. Hiç arkadaşın yok. WWE'de şampiyon olduğunuzda, sırtınızda bir hedef vardır. Ve şampiyon olduğunuzda, bu durum tacı takan başın en ağır olduğu bir duruma dönüşür.

Cody Rhodes: Punk, lütfen, keselim şunu. Geçen yıl Royal Rumble'dan önce ringde durmuştuk, tıpkı şu anda durduğumuz gibi. Ve senin bir tahminin vardı, doğruluk payı çok yüksek olan bir tahmin. Söyle bana dostum, söyle bana, benim için sırada ne var?

CM Punk: Tamam, kısa vadede senin için sırada ne olduğunu söyleyeyim. Memleketindesin. Bu gece kendi yatağında uyuyacaksın. Ve bu işte bu nadirdir, özellikle de senin kadar sıkı çalışıyorsan. Ama bahse girerim hiç uyumayacaksınız, çünkü büyük ihtimalle erken bir çağrı saatiniz var ve Kevin Owens'a karşı Royal Rumble'da tüm kariyerinizin en büyük maçı için medya ve tanıtım yapıyor olacaksınız. Belki de erken bir çağrı saatiniz yoktur, belki de eşiniz ve kızınızla biraz zaman geçirebilirsiniz. Ama büyük ihtimalle zaten pek uyumayacaksın çünkü kariyerinin en büyük maçını düşünüyor olacaksın. Ve unvana bak, Cody, bu benim ve senin gibi bir adam için bir şey ifade ediyor. Ve sonra ülkeyi baştan başa dolaşacaksın, çünkü Kevin Owens'ı geçersen, o soyunma odasındaki en sert adamlardan biri, biraz dengesiz, eskiden arkadaşın olan biri, bu yüzden çok duygusal olacaksın.

Eğer onu geçersen, bir sonraki şov var. Raw var, SmackDown var, Netflix'teyiz ve her zamankinden daha büyük. Sen poster çocuğusun. Bunu sen istedin. Mesain ne kadar az olursa olsun, sabahlar ne kadar erken olursa olsun ve geceler ne kadar geç olursa olsun, fedakârlık yapıyorsun. Senin için saklanan şey bu. Evde kızınızla daha az zaman, karınızla daha az zaman. Boş geceler, ironik bir şekilde kapalı gişe oynayan stadyumların önünde adınızı haykırmak, çünkü bu benim ve sizin gibi adamlar için bir şey ifade ediyor. Dışarıda sizin ürünlerinizi giyen şu küçük çocuklara bakın. Kırmızı, beyaz ve maviye bürünmüş otobüsünüzle tüm ülkeyi dolaşırken, birileri sizin peşinizden koşmak için kıçını yırtacak. Birileri hayatlarının en iyi formuna kavuşacak. Birileri Royal Rumble'ı kazanacak ve seni WrestleMania'nın ana etkinliğinde görecekler. Siz aşağı inerken, onlar yukarı çıkacak ve o kemeri sizden alacaklar. Ve bu iyi haber, Cody.

Cody Rhodes: Oh, iyi haber bu mu? Lütfen, bana kötü haberi söyle.

CM Punk: Kötü haber şu ki, o kişi benim. Diğerlerinin aksine, sözde arkadaşların seni arkandan bıçaklıyor, Royal Rumble'ı kazanacağım ve WrestleMania'nın ana etkinliğinde seni göreceğim. Ve ben senin tek gerçek dostun olduğum için, seni önden bıçaklayacağım.

Cody Rhodes: Bana bunu söylemene saygı duyuyorum. Seninle bir şey paylaşmama izin ver. OVW'de 4400 Shepherdsville Road'da güreş dünyasına ilk girdiğimde seninle tanıştım, değil mi? Greg Gagne'den kol ve baş makası öğrenmek isteyen bir tek biz vardık. Sen adamdın, Chick Magnet, CM Punk. Herkes senin gibi olmak istiyordu. Seni kovalıyorduk. Ve sonra sen çağrıldın, büyük çağrı. Paranı aldın, Dünya Ağır Siklet Şampiyonu oldun ve ben de kısa süre sonra seninle birlikte kadroya girdim ve seni kovalıyordum. Ve sonra tam on yıllık bir dönem oldu, evinde oturduğun, kanepende oturduğun, bu ringde olduğumuz, soyunma odasındaki bazı akranlarının senin adını haykırdığı on yıllık bir dönem. Sen hâlâ büyük adamdın ve biz de seni kovalıyorduk. Ama bu dinamik değişti, çünkü geçen yılki tahmininiz, kesinlikle yanıldığınız bir şey vardı, bu dinamik, bu ilişki, sen ve ben, tamamen değişti. Neden biliyor musun? Ben senin peşinde değilim; sen benim peşimdesin. Ve dostum, bilmeni isterim ki, umarım Royal Rumble'ı sen kazanırsın. Umarım sen olursun çünkü arayı kapatmanı istiyorum.

CM Punk: Buraya gel, daha işim bitmemişti. Pek çok erkek onları yakalayanın ben olmamı umduklarını söyledi ama ben yakalayana kadar onları yakalamamı isteyen bir mezarlık dolusu kariyer var.

Cody Rhodes: İşim bitmemişti. Bitirmedim. Yakalamanı istiyorum, Royal Rumble'ı kazanmanı istiyorum ve umarım bu sen olursun çünkü dünyanın en iyisinin artık dünyanın en iyisi olmadığını anladığında yüzündeki ifadeyi görmek istiyorum.​

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 6)
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi