Noxus Dizisi İçin Yeni Gelişmeler

Hülya Avşmaz

ŞİŞ KEBAB!
Konular
180
Beğeni sayısı
706
PG Nakit
400
RPG Karakteri
Enzo Amore
Favori Güreşçi
Kidd Bandit
1
Dizinin ismi “Iron & Chains” olarak geçirilmiş ama bu sadece bir kod ismi olup çıktığında farklı olabilir. Ayrıca diziyi Arcane 2.sezonu yapandan daha büyük bir ekip yapıyormuş ve ilk sezonunun 10 bölüm olması planlanıyormuş. Yapanlar ise yine Studio Fortiche, bir değişiklik yok.

Konular
109
Beğeni sayısı
1,920
PG Nakit
1,220
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
images

shurima dizisine kadar bizdir.

Hellraiser

LIVERPOOL FC
Konular
61
Beğeni sayısı
959
PG Nakit
560
RPG Karakteri
SECRET
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
Twitter'daki soytarılar edit yapsın diye Darius, Swain yerine Elise, Katarina falan anlatır, en kilit karakterin hikayesini değiştirip lez yapacaklardır.

Netflix de yayınlansa da öyle birşey olmaz, Arcane yapılırken de hikaye neyse ona göre işlediler kanka zaten. Darius, Swain, Elise ve Katarina elbet anlatılır kilit karakterler buna ek olarak daha Kara Gül Tarikatı var; LeBlanc, Vlad falan ve sonra Mordekaiser.. Trundle falan bile görünür burada tahminimce.. Noxus çok kilit nokta evrende çünkü.

Hülya Avşmaz

ŞİŞ KEBAB!
Konular
180
Beğeni sayısı
706
PG Nakit
400
RPG Karakteri
Enzo Amore
Favori Güreşçi
Kidd Bandit
1
Twitter'daki soytarılar edit yapsın diye Darius, Swain yerine Elise, Katarina falan anlatır, en kilit karakterin hikayesini değiştirip lez yapacaklardır.
Hikaye Mel ve karagül odaklı olacak orası neredeyse kesin. Karakterlerin hikayesini belli oranda değiştirseler de Arcane’de hiç sıvamadılar ve bu sefer de batıracaklarını sanmıyorum. Katarina’yı da lez yapmazlar sonraki dizi Demacia olursa Kata & Garen üstünden bağlarlar.

American Psycho

Deity of Affliction
Konular
45
Beğeni sayısı
391
PG Nakit
50
RPG Karakteri
Dark STG
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
Netflix de yayınlansa da öyle birşey olmaz, Arcane yapılırken de hikaye neyse ona göre işlediler kanka zaten. Darius, Swain, Elise ve Katarina elbet anlatılır kilit karakterler buna ek olarak daha Kara Gül Tarikatı var; LeBlanc, Vlad falan ve sonra Mordekaiser.. Trundle falan bile görünür burada tahminimce.. Noxus çok kilit nokta evrende çünkü.
Viktor ve Jayce saçmalığı neydi? Aralarında edit dönsün diye şekilden şekle girmişler. Warwick rezaletini konuşmayacağım bile.

Hellraiser

LIVERPOOL FC
Konular
61
Beğeni sayısı
959
PG Nakit
560
RPG Karakteri
SECRET
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
Viktor ve Jayce saçmalığı neydi? Aralarında edit dönsün diye şekilden şekle girmişler. Warwick rezaletini konuşmayacağım bile.

Ne gibi bir saçmalıktan bahsediyorsun tam olarak? Ana hikayede de zaten aralarında bir gerginlikten dolayı arkadaşlıkları bitmişti.. Warwick konusunda da Lol'deki repliklere bakarsak hiçte sırıtmıyor bence Özgürüm.. Sen evrenin ve karakterlerin hikayelerine tam olarak hakim misin onu merak ettim ben şuan. 🤔

American Psycho

Deity of Affliction
Konular
45
Beğeni sayısı
391
PG Nakit
50
RPG Karakteri
Dark STG
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
Ne gibi bir saçmalıktan bahsediyorsun tam olarak? Ana hikayede de zaten aralarında bir gerginlikten dolayı arkadaşlıkları bitmişti.. Warwick konusunda da Lol'deki repliklere bakarsak hiçte sırıtmıyor bence Özgürüm.. Sen evrenin ve karakterlerin hikayelerine tam olarak hakim misin onu merak ettim ben şuan. 🤔
Oynanıştan çok hikayeye hakimim ben. Arkadaşlıkları bitmişti diyorsun ama Arcane'de küçük bir kısım dışı hep partnerler. Viktor'un hikayesi ile dizideki halinin alakası yok. Bildiğin sihir sayesinde evrimleşmiş, bilge bir adam olmuş. Blitzcrank'i evrimleştiren adam yok ortada. Hatta Blitz'in hikayesi de gidiyor bu noktada. Warwick ise görüntüsü ile direkt alakasız. Singed ile olan hikayeleri dışında çok bağımsız hikayesinden. Hatta ölmesinden bahsetmiyorum bile. Zaun sokaklarında suçluları avlayan bir kurt adam hiçbir şey yapmadan ölüyor. Dizinin en büyük hayal kırıklığı.

Hellraiser

LIVERPOOL FC
Konular
61
Beğeni sayısı
959
PG Nakit
560
RPG Karakteri
SECRET
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
Oynanıştan çok hikayeye hakimim ben. Arkadaşlıkları bitmişti diyorsun ama Arcane'de küçük bir kısım dışı hep partnerler. Viktor'un hikayesi ile dizideki halinin alakası yok. Bildiğin sihir sayesinde evrimleşmiş, bilge bir adam olmuş. Blitzcrank'i evrimleştiren adam yok ortada. Hatta Blitz'in hikayesi de gidiyor bu noktada. Warwick ise görüntüsü ile direkt alakasız. Singed ile olan hikayeleri dışında çok bağımsız hikayesinden. Hatta ölmesinden bahsetmiyorum bile. Zaun sokaklarında suçluları avlayan bir kurt adam hiçbir şey yapmadan ölüyor. Dizinin en büyük hayal kırıklığı.
Birebir hikayeyi yansıtmak yerine farklı bir yorum kattılar.. Ki bunu da yapan yine "Riot Yetkilileri" kanka ve esktra olarak şuan Ana evren artık Arcane. WW'nin öldüğü daha belli değil. Viktor kısmına gelirsekte bana göre Arcane'de işlenen kısım daha biraz daha mantıklı geliyor. Hextech'i de gayet güzel işlediler bu hikaye içine çünkü Viktor zaten hep insanlığı kurtarma peşindeydi.

American Psycho

Deity of Affliction
Konular
45
Beğeni sayısı
391
PG Nakit
50
RPG Karakteri
Dark STG
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
Birebir hikayeyi yansıtmak yerine farklı bir yorum kattılar.. Ki bunu da yapan yine "Riot Yetkilileri" kanka ve esktra olarak şuan Ana evren artık Arcane. WW'nin öldüğü daha belli değil. Viktor kısmına gelirsekte bana göre Arcane'de işlenen kısım daha biraz daha mantıklı geliyor. Hextech'i de gayet güzel işlediler bu hikaye içine çünkü Viktor zaten hep insanlığı kurtarma peşindeydi.
Görüşüne saygı duyarım. Ben +10 yıllık hikayelerin Netflix çatısı altında bu denli değiştirilmesine karşıyım yine de.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: