Noxus Dizisi İçin Yeni Gelişmeler

Hülya Avşmaz

ŞİŞ KEBAB!
Konular
181
Beğeni sayısı
707
PG Nakit
400
RPG Karakteri
Enzo Amore
Favori Güreşçi
Kidd Bandit
1
Oynanıştan çok hikayeye hakimim ben. Arkadaşlıkları bitmişti diyorsun ama Arcane'de küçük bir kısım dışı hep partnerler. Viktor'un hikayesi ile dizideki halinin alakası yok. Bildiğin sihir sayesinde evrimleşmiş, bilge bir adam olmuş. Blitzcrank'i evrimleştiren adam yok ortada. Hatta Blitz'in hikayesi de gidiyor bu noktada. Warwick ise görüntüsü ile direkt alakasız. Singed ile olan hikayeleri dışında çok bağımsız hikayesinden. Hatta ölmesinden bahsetmiyorum bile. Zaun sokaklarında suçluları avlayan bir kurt adam hiçbir şey yapmadan ölüyor. Dizinin en büyük hayal kırıklığı.
Transhümanist bilim insanı projesini çalan profesöre kinleniyor ve yıllarca odasına kapanıp robotlaşmış bir şekilde çıkıyor hikayesi dizide sarmazdı. Warwick hikayesini de aynı şekilde değiştirdiler çünkü 7 sezon boyunca bir şey olacakmış gibi davranmak yerine sonu olan bir iş yapmak istediler. Jinx de mesela oyundakiyle tamamen alakasız bir karakter ama oyundaki hali bize iyi bir kahraman hikayesi sunamazdı. LoL evreni yıllarca kimse ölmesin diye ucu açık bırakıla bırakıla rezalet bir hal almıştı dizideki kararlar sayesinde izlenebilir bir hikayeye evrildi.

OhMyMind

PG.com Kullanıcısı
Konular
47
Beğeni sayısı
113
PG Nakit
50
Görüşüne saygı duyarım. Ben +10 yıllık hikayelerin Netflix çatısı altında bu denli değiştirilmesine karşıyım yine de.
Orijinal hikayede WW'nin dönüşümü Soraka'nın kanını içmesi sayesinde lanetlenerek gerçekleşiyordu. Dizide aksiyon olarak çok bir etki bırakamaması konusunda haklı olabilirsin ama ilk günkü hikayeleri tüm detaylarıyla işlemeye kalksalar işin içinden çıkılmaz olurdu. Diziyi ana evren haline getirmek gayet mantıklı karardı o nedenle.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: