Youtube'daki Türk güreş ortamına bakınca genel olarak Triple H yönetimine yönelik eleştirilerin olduğunu görüyorum. Yorumlarda da hani imam-cemaat misali bir abartının olduğunu düşünüyorum. Zaten senelerdir değişmeyen şey WWE'ye yönelik olan memnuniyetsizlik. Herkeste "eskiden daha iyiydi" düşüncesi hakim ancak eskiye gittiğimizde de o senelerde de yine memnuniyetsizlik mevcut. En basitinden Seth Rollins'in 2015 yılında WWE WHC olduğu dönemi referans gösterebilirim. Günümüzde o dönem yere göğe sığdırılamazken o dönem millet feci bir şekilde gömüyordu. Yine Kevin Owens'ın Universal Şampiyonluğu için de çok yoğun eleştiri vardı ancak günümüzde o dönemler özlemle anılıyor. WWE'nin son senelerdeki en iyi zamanları olarak bile gösteriliyor. Buna çok fazla örnek sıralabiliriz.
Konudan sapmamak adına günümüz WWE yönetimini ve Triple H'i ele alalım istiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Şovlar heyecanlı mı yoksa sıkıcı mı geçiyor sizin için? Triple H neyi doğru neyi yanlış yapıyor bir tartışalım istiyorum.
Konudan sapmamak adına günümüz WWE yönetimini ve Triple H'i ele alalım istiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Şovlar heyecanlı mı yoksa sıkıcı mı geçiyor sizin için? Triple H neyi doğru neyi yanlış yapıyor bir tartışalım istiyorum.