Kazandığınız En Salakça Para

Nature Boy

running bitcoin
Konular
209
Beğeni sayısı
2,629
PG Nakit
1,160
RPG Karakteri
???
Ben az önce nostrda, kanadalı çiftçi arkadaşımın tesisat işinin hesabını yaptığım için 1300 sats kazandım.

Sizin böyle yok yerden cebinize para girdiği hikayeleriniz var mı?​

Baylaz

Gifted Talent
Konular
56
Beğeni sayısı
223
PG Nakit
10
Favori Güreşçi
AJ Styles, Utami Hayashishita, IYO SKY.
Para değilde 4 çift çorap kazanmıştık. Anneler gününde metro çıkışında arkadaşımla çiçek satıyorduk bundan 3-4 sene önce demedi 40 liradan. Bi kadın gelip nakitim yok, 4 çift çorap versem bi çiçek alsam olur mu diye sordu. Başta refleksen ikimizde aynı anda olmaz dedik ama 4 çift nike çorap aklımızı çeldi. Baktık çiçeklerde çok fazla elimizde kalma ihtimali var, tamam dedik. 2 çifti o 2 çifti ben aldım. Yaklaşık 2 sene dayanmıştı o çoraplar.

Nature Boy

running bitcoin
Konular
209
Beğeni sayısı
2,629
PG Nakit
1,160
RPG Karakteri
???
Para değilde 4 çift çorap kazanmıştık. Anneler gününde metro çıkışında arkadaşımla çiçek satıyorduk bundan 3-4 sene önce demedi 40 liradan. Bi kadın gelip nakitim yok, 4 çift çorap versem bi çiçek alsam olur mu diye sordu. Başta refleksen ikimizde aynı anda olmaz dedik ama 4 çift nike çorap aklımızı çeldi. Baktık çiçeklerde çok fazla elimizde kalma ihtimali var, tamam dedik. 2 çifti o 2 çifti ben aldım. Yaklaşık 2 sene dayanmıştı o çoraplar.
Hikaye bağırttı. Takas ekonomisini seviyorum ama.

Baylaz

Gifted Talent
Konular
56
Beğeni sayısı
223
PG Nakit
10
Favori Güreşçi
AJ Styles, Utami Hayashishita, IYO SKY.
Hikaye bağırttı. Takas ekonomisini seviyorum ama.
Böyle takasa can feda. Aynı gün başka biri daha 1.5 paket sigara teklif etmişti. (2 paket vardı birini açıp içinden almıştı biraz) O zamanlar küçüktük kabul etmedik. Bugün olsa ben yine kabul etmezdim de arkadaşım şuan içiyor maalesef.

Nature Boy

running bitcoin
Konular
209
Beğeni sayısı
2,629
PG Nakit
1,160
RPG Karakteri
???
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: