RPG Arena De Cobardes

RDT

B-K-B WHO?
Konular
54
Beğeni sayısı
286
PG Nakit
2,835
RPG Karakteri
Dario Cueto & Matt Cardona
Favori Güreşçi
Sami Zayn
9923

Güreşten, şiddetten uzak durduğum bu aylar beni yeniledi ve sektöre geri döndüğümde her şeyin eskisi gibi olacağını düşünüyordum. Peki gördüğüm manzara... ah... tamamen içler acısı... Sahip olduğum paranın lüksün bana yetmediği şu dünyada karşımda gördüğüm o manzara canımı ne kadar yaktı bilemezsiniz. Şu hayatta en çok sevdiğim şey şiddet ise en sevmediğim şey de korkaklıktır. Ve karşımda bahanelere sığınan bir korkak görünce canım yanar. Fakat gördüklerim ve göreceklerimden önce... siz korkakların ve bazı cesaret timsali çocukların beni yeniden tanıması gerekiyor. Neyin yaklaştığını bilmelisiniz...

9918

Ben Dario Cueto. Zenginim. Lucha Underground'un sahibiydim. Orası benim tapınağımdı ve kapısına kilit vurup içindeki ruhu başka yere taşıyana kadar cesaretin, onurun ve tabii ki de benim kişisel favorim olan bir takım eski gelenekleri yücelttiğimiz bir yerdi... ŞİDDET! Bu tapınakta dünyanın en iyi savaşçılarını ağırladım. Hepsine birbirlerinin kıçlarını tekmelemek için fırsat verdim. Orası korkakların ya da küçük çocukların tezahürat yapabileceği bir yer değildi. Önlerine koyduğum bir çanta hepsinin hayatını değiştirdi. En iyisi olabilmek için ölmeyi bile göze alabilecek bir gladyatör sürüsü... gerçekten çok güzeldi. Bir gün yoruldum ve tapınağımı içinde kendimle kapattım ve zenginliğim ile baş başa kaldım. El Jefe çekildi ve kendini yenilenmeye adadı. Geri dönmek için. Kendi yarattığım tapınağın ruhunu buraya taşımak için geri döndüm. PGW'ya geldiğimde her şeyin yolunda olduğunu sanıyordum. Ne yanılgı ama. Benim olduğum yerde bahaneye yer yok. Val Venis bir şampiyon olmanın gururunun ve cesaretini yaşaması gerekirken bunu beceremedi ve iki çocuğunun babasını aldatan bir fahişenin arkasına sığındı. Ne acı ama. Neyse ki buraya geliş sebebim herkesi yönetmek değil. Buraya geliş sebebim her şeyi ele geçirmek. PGW'yu kendi tapınağımın ruhuyla yeniden var etmek için buradayım. Cesaret yoksunu şaklabanların hüküm sürmekte zorlanmadığı bu yeni coğrafyaya tapınağımın ruhundan kopmuş onuru, gururu, cesareti ve tabii ki de benim kişisel favorim olan ŞİDDETİ getirmek için buradayım. Yapabileceklerimin sınırı bununla ne kadar başa çıkabileceğinizle alakalı. Eğer yeterince cesursanız ve damarlarınızdan gladyatör kanı akıyorsa fırsat sizin elinizde. Fakat bahanelerin arkasına sığınmayı tercih edecek olursanız sizi karşılayacak şey şu gülen suratım olmayacak...

9916

İşte bu kırmızı boğa RATON kadar şiddetli ve korkunç bir son sizleri karşılayacak ve bu sefer ne arkasına sığınabilecek bahaneleriniz ne de bacaklarınızın çalışma hızı sizi kurtarabilecek. PGW için başlayacak bu yeni çağda benim yanımda olabilecek kadar cesur birisini buldum. Buraya gelmeden önce... o buraya gelmeden önce de onu takip ediyordum. İnsanlar onun adını haykırırken kapı dışarı edildiğinde gerçek bir cesaret örneği gösterdi. Kendisini yeniden yarattı. Ben tapınağımı taşırken o sektörün dehlizlerine dalmaktan korkmadı. İşe zirvede başlayan birisi olarak en dibe koşar adım gitti. Sektörün bataklıklarına atıldı ve herkesi yeniden peşinden sürükledi. Kimse ona ulaşmadan ben ona ulaştım ve kendisiyle tanıştım. İnanılmaz bir adam. Her türlü minör ve MAJÖR hamleyi yapabilecek birisi. Él es un ilimitado. Él sabe qué hacer en condiciones difíciles. La estrella de los grandes y pequeños escenarios. PGW'ya benim ruhumu tapınağımın ruhunu taşıyacak isimle tanışın sefiller...

9892

MATT CARDONA!

RDT

B-K-B WHO?
Konular
54
Beğeni sayısı
286
PG Nakit
2,835
RPG Karakteri
Dario Cueto & Matt Cardona
Favori Güreşçi
Sami Zayn
10430

Matt Cardona girişte beliriyor ve ringe doğru kendinden emin adımlarla ilerliyor. Bu esnada Dario Cueto da seyircilerin arasından ringe doğru iniyor. Cardona ile Cueto ringe karşılıklı taraflardan giriyor ve Cueto elindeki mikrofonu Cardona'ya devrediyor.

matt-cardona.png

Ne güzel bir gün çocuklar. Yanımda gördüğünüz bu kutsal adam bana çok cazip bir teklif ile geldi ve benim bütün haklılık paylarımı ve kendi amaçlarını ortak paydada buluşturdu. Masaya ikimiz için de oldukça karlı bir anlaşma koydu ve bu sayede yeni mentorum Dario Cueto kendi tapınağının ruhunu yeniden buraya getirecek ben ise çıtayı daha yukarı koyacağım. PGW'da kuracağımız bu ortaklık yeni bir çağ başlatacak. Şovda benim maçımdan önce yaşananları takip ettim ve bu konuda haksız olduğunu söyleyemeyeceğim. PGW'ya gelmeden önce Cueto ile ilk tanışmamızda bana anlattıkları konusunda ne kadar olduğunu söyleyebileceğim. PGW gerçekten korkaklarla dolu. Dostum Miz'i iki çocuğunun babasını aldatan fahişe Maryse'ten tutun onun arkasına bu şirketin bir şampiyonluğunu ile saklanan Val Venis'e... Bir kara kitabın ardından fırlayan DARK çocuklardan tut birbirlerinin arkasına saklanıp sonrasında birbirlerinin kuyusunu kazan Judgement Day'e hatta Tongalı evlatlıkların arkasına saklanıp iş çeviren ortalıkta gözükmeden şirket yönetmeye çalışan Dwayne'e kadar. Gerçekten haklısın akil adam gerçekten haklısın. Burası gerçekten de korkakların yükseldiği bir yer. Geçen gün bertaraf ettiğim Wes Lee bile depresyonunun arkasına sığındı ve onun bu korkaklığını başka bir cesur ruh çözdü. Bu sırada bizde ortaklığımızın ilk adımlarını atmış olduk. Bana verdiğin çanta kadar değerli bir çantanın peşinde olduğumuzu herkes biliyor değil mi akil adam Dario? Birlikte başlatacağımız bu çağ herkesin aklında uzun yıllar boyunca yer edecek. Ve bu şaşalı dönemi başlatmak için girdiğimiz ilk yol Money In The Bank. Planlarımızı sonra mı anlatacağız? O zaman kısa keseyim değil mi? Yeni çağa hazır olun. Tapınağın ruhuna Cardona'nın ihtişamına hazır olun. Çünkü akil adam Dario Cueto ve ben Matt Cardona... Biz her zaman hazırız! WOO! WOO! WOO!

10438

FUCK YOU!

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: