PPV DON Spoiler: Anarchy in the Arena

The Rainmaker

Zen Nihon
Konular
696
Beğeni sayısı
204
PG Nakit
8,590
Favori Güreşçi
Tomohiro Ishii
Maç Justin Roberts’ın “Aw sh*t, it’s about to be Anarchy” anonsuyla başladı. Swerve Strickland Predator kostümüyle, Kenny Omega ise Captain America temalı ekipmanla geldi. The Young Bucks, kurucu babalar gibi giyinip sahneye “Gettysburg Address” eşliğinde çıktı. Samoa Joe seyirciler arasından ortaya çıktı ve maç başladı. Ring ve arenanın her köşesinde kaotik bir dövüş yaşandı.

Omega ve Strickland, “Let the Bodies Hit the Floor” eşliğinde rakiplerine saldırırken Moxley, Hobbs'u kalemle ve çatal gibi aletlerle kanattı. Bucks, Swerve’a DDT yaptı, ancak Omega çöp kutusuyla intikam aldı. Shafir & Nightingale otoparkta dövüştü, Shibata ise Yuta'yı çöp kutusuyla garaj kapısına çarptı. Strickland, Castagnoli’ye saldırdı, ardından Hobbs Castagnoli’yi dev kutulara fırlattı.

Nicholas, Omega’yı masaya gönderdi, Bucks apron dışında Tombstone yaptı. Maç boyu birçok masa, sandalye, zımba ve zincir kullanıldı. Nana, Swerve’u forkliftle getirip TK Driver’a yardım etti. Swerve, Nicholas’a zımbalı ayakkabıyla Stomp yaptı. HOOK, Castagnoli’yi golf sopasıyla yere serdi, Gabe Kidd, Omega’ya piledriver uyguladı. Bucks, Omega’nın ağzına raptiye doldurup EVP Trigger yaptı.

Briscoe sahneye dönüp herkesi ambulansa kapattı, sahnede kalan Omega, Matthew’a One Winged Angel ile masaya fırladı; aynı anda Swerve, zımbalı ayakkabıyla Nicholas’ı pinledi. Maçın sonunda Strickland ve ekibi köşelerde zafer pozları verirken, Briscoe’nun kan içindeki hali geceye damga vurdu.

OhMyMind

PG.net Kullanıcısı
Konular
183
Beğeni sayısı
282
PG Nakit
675
Başları çok karman çormandı ama olay daha çok ringe taşınınca keyif vermeye başladı. Swerve'ün dilindeki zımba fenaydı. Müzik çok uzun süre çaldı ama, bir süre sonra baş ağrıtınca baya sardım ileri. Heel tayfa alır diye bekliyordum, face galibiyeti ve Hook'un döndükten sonraki tavrı şaşırttı beni.

Kero

rehabilite
Konular
465
Beğeni sayısı
881
PG Nakit
580
Güzel bir olaydı, şov genel olarak iyiydi. Moxley ağabeyin her ne kadar fanlarından olsakta artık kemeri Adam Page'e salma vakti geldi.

Akashi

🕷️
Konular
775
Beğeni sayısı
3,024
PG Nakit
1,070
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
RPG Karakteri
DRAGON T
Bu sene izlediğim en iyi şeylerden biriydi valla. Kadınlar sırıtabilir diyordum da maçı biraz da onlar sırtladılar. Marina gelen MMA dörtlüsünden en iyisi oldu bence. Bodies çaldığı süre boyunca keyif tavan falan yaptı ayrıca. Swerve ringde tek kalınca arkadan bir Jack Perry bekledik de gelmedi yine öldü bu adam galiba.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi