''Hangman'' Adam Page: Arena Mexico’da Performans Sergilemek Bizim İçin Bir Onurdu – Özel Hissettirdi

KAT

mr. iwgp
Konular
1,220
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1
hqmgcrh.jpg

''Hangman'' Adam Page, AEW Grand Slam Mexico’nun açılışını Arena Mexico’da yapmıştı ve seyircilere İspanyolca bir Promo ile seslenmişti. Sosyal medyada bitkilerle ilgili gönderilerinden kısa süreliğine uzaklaşan ''Hangman'', Arena Mexico’da olmanın kendisi için ne ifade ettiğini paylaştı: ''bakın bugün sizin salaklara ne şaka yapacağım ne de rododendronlardan bahsedeceğim, sadece dün gece arena mexico’da hepimiz için performans sergilemenin bir onur olduğunu söylemek istedim. özel hissettirdi. teşekkürler, hoşça kalın'' diye yazdı.​

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
İnsanlar Magnum TA'yi izlerken bizim Hanger'ı izlerken hissettiklerimizi mi hissediyordu acaba. Hayranlıkla izliyoruz adamı, başka bir kalem.

Akashi

🕷️
Konular
775
Beğeni sayısı
3,024
PG Nakit
1,070
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
RPG Karakteri
DRAGON T
İspanyolca kestiği promoda aksanın akışa şok olmuştum tweet de bayağı güzel. İnanılmaz bir adam.

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
877
Beğeni sayısı
1,001
PG Nakit
1,430
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Onu buralarda izlemek sevindiriyor. Bu gimmickiyle kendisini gerçekten izletmesini biliyor ve diğer güreşçilerden uzak ara daha iyi. Asıl All In'de kemer yapacağını merakla bekliyorum.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi