Kalacak arkadaşlar buradan sohbet edebilir.
Bero ﷽﷽﷽ Katılım 2 Tem 2023 Konular 1,890 Mesajlar 4,981 Beğeni sayısı 1,706 PG Nakit 4,530 RPG Karakteri Erick Rowan Favori Güreşçi Bray Wyatt 1 Yönetim Pazar saat 01:05'de #1 Kalacak arkadaşlar buradan sohbet edebilir.
Deeppy Elite Katılım 23 Ara 2023 Konular 536 Mesajlar 6,882 Beğeni sayısı 872 PG Nakit 1,445 Konum İstanbul Favori Güreşçi Brock Lesnar ELITE Pazar saat 01:09'de #2 Buna kalan da ne bileyim.. Şaka şaka.
The MANIAC THE CHOSEN ONE Katılım 2 Tem 2023 Konular 690 Mesajlar 8,582 Beğeni sayısı 1,353 PG Nakit 2,115 Konum Elazığ RPG Karakteri ''Main Event'' Jey Uso Favori Güreşçi Bobby Lashley 1 Yönetim Pazar saat 01:41'de #3 Buna da kalmayın arkadaş, gidin uyuyun.
RebornByUnpredictable PG.com Kullanıcısı Katılım 21 Kas 2024 Konular 0 Mesajlar 75 Beğeni sayısı 15 PG Nakit 0 Favori Güreşçi Jon Moxley Pazar saat 02:38'de #4 Buna da kalmayın diyen arkadaşlar Vince döneminde ki kabus gibi olan 3 saatlik RAW'ları izleyen arkadaşlar. ( Bende onlardandım)
Buna da kalmayın diyen arkadaşlar Vince döneminde ki kabus gibi olan 3 saatlik RAW'ları izleyen arkadaşlar. ( Bende onlardandım)
Deeppy Elite Katılım 23 Ara 2023 Konular 536 Mesajlar 6,882 Beğeni sayısı 872 PG Nakit 1,445 Konum İstanbul Favori Güreşçi Brock Lesnar ELITE Pazar saat 08:22'de #5 Deeppy' Alıntı: Buna kalan da ne bileyim.. Şaka şaka. Genişletmek için tıkla ... RebornByUnpredictable' Alıntı: Buna da kalmayın diyen arkadaşlar Vince döneminde ki kabus gibi olan 3 saatlik RAW'ları izleyen arkadaşlar. ( Bende onlardandım) Genişletmek için tıkla ... The MANIAC' Alıntı: Buna da kalmayın arkadaş, gidin uyuyun. Genişletmek için tıkla ... WWE'nin çöp şovlarından çok daha keyifliydi bu arada.
Deeppy' Alıntı: Buna kalan da ne bileyim.. Şaka şaka. Genişletmek için tıkla ... RebornByUnpredictable' Alıntı: Buna da kalmayın diyen arkadaşlar Vince döneminde ki kabus gibi olan 3 saatlik RAW'ları izleyen arkadaşlar. ( Bende onlardandım) Genişletmek için tıkla ... The MANIAC' Alıntı: Buna da kalmayın arkadaş, gidin uyuyun. Genişletmek için tıkla ... WWE'nin çöp şovlarından çok daha keyifliydi bu arada.