Kalacak arkadaşlar buradan sohbet edebilir.
Bero ﷽﷽﷽ Katılım 2 Tem 2023 Konular 1,876 Mesajlar 4,956 Beğeni sayısı 1,701 PG Nakit 4,530 RPG Karakteri Erick Rowan Favori Güreşçi Bray Wyatt 1 Yönetim Bugün 01:05 #1 Kalacak arkadaşlar buradan sohbet edebilir.
Deeppy THE FINAL BOSS Katılım 23 Ara 2023 Konular 528 Mesajlar 6,784 Beğeni sayısı 864 PG Nakit 1,120 Konum İstanbul Favori Güreşçi Brock Lesnar ELITE Bugün 01:09 #2 Buna kalan da ne bileyim.. Şaka şaka.
The MANIAC THE CHOSEN ONE Katılım 2 Tem 2023 Konular 682 Mesajlar 8,518 Beğeni sayısı 1,344 PG Nakit 2,115 Konum Elazığ RPG Karakteri ''Main Event'' Jey Uso Favori Güreşçi Bobby Lashley 1 Yönetim Bugün 01:41 #3 Buna da kalmayın arkadaş, gidin uyuyun.
RebornByUnpredictable PG.com Kullanıcısı Katılım 21 Kas 2024 Konular 0 Mesajlar 59 Beğeni sayısı 9 PG Nakit 0 Favori Güreşçi Jon Moxley Bugün 02:38 #4 Buna da kalmayın diyen arkadaşlar Vince döneminde ki kabus gibi olan 3 saatlik RAW'ları izleyen arkadaşlar. ( Bende onlardandım)
Buna da kalmayın diyen arkadaşlar Vince döneminde ki kabus gibi olan 3 saatlik RAW'ları izleyen arkadaşlar. ( Bende onlardandım)
Deeppy THE FINAL BOSS Katılım 23 Ara 2023 Konular 528 Mesajlar 6,784 Beğeni sayısı 864 PG Nakit 1,120 Konum İstanbul Favori Güreşçi Brock Lesnar ELITE Bugün 08:22 #5 Deeppy' Alıntı: Buna kalan da ne bileyim.. Şaka şaka. Genişletmek için tıkla ... RebornByUnpredictable' Alıntı: Buna da kalmayın diyen arkadaşlar Vince döneminde ki kabus gibi olan 3 saatlik RAW'ları izleyen arkadaşlar. ( Bende onlardandım) Genişletmek için tıkla ... The MANIAC' Alıntı: Buna da kalmayın arkadaş, gidin uyuyun. Genişletmek için tıkla ... WWE'nin çöp şovlarından çok daha keyifliydi bu arada.
Deeppy' Alıntı: Buna kalan da ne bileyim.. Şaka şaka. Genişletmek için tıkla ... RebornByUnpredictable' Alıntı: Buna da kalmayın diyen arkadaşlar Vince döneminde ki kabus gibi olan 3 saatlik RAW'ları izleyen arkadaşlar. ( Bende onlardandım) Genişletmek için tıkla ... The MANIAC' Alıntı: Buna da kalmayın arkadaş, gidin uyuyun. Genişletmek için tıkla ... WWE'nin çöp şovlarından çok daha keyifliydi bu arada.