Volkan Demirel, Şenol Güneş'in Elini Sıkmadı

The MANIAC

THE CHOSEN ONE
Konular
678
Beğeni sayısı
1,331
PG Nakit
2,070
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1
Şenol'un ş'sini küçük yazayım da ne kadar sevmediğim belli olsun kanzi ya. 😎😎 Haklıyım, rezil olduğum falan da yok bro.

Şenol Güneş adamın dibidir. İçinde gram kötülük yoktur. Camiasına da şirin gözükmeye çalışmaz. Olayın sorumluları ile sırıtarak poz vermez. Şenol Güneş, "Hükümet, Gezi'de gençliğin önünü keserek hata yaptı." demiş adamdır.

Havanızı almaya devam edin.
Yav sen bı kendine gel ya, ne bu tavırlar şenol baban mı ki bu kadar savunuyorsun. Bu olayda şenol yerden göğe kadar haksız ve sende bunu biliyorsun.

Deeppy

SHUT UP, SIT DOWN, RELAX.
Konular
505
Beğeni sayısı
847
PG Nakit
1,120
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Yav sen bı kendine gel ya, ne bu tavırlar şenol baban mı ki bu kadar savunuyorsun. Bu olayda şenol yerden göğe kadar haksız ve sende bunu biliyorsun.
Volkan sizin babanız mı bu kadar savunuyorsunuz? Şenol Güneş sonuna kadar haklıdır. Volkan dese ki "Nefret ettiğim için elini sıkmadım." hiç bir şey demem ama ölülere saygı duymadığı iftirasını atarak bunu yapmasının hiç bir savunulur yanı yok. Son derece gereksiz bir hareket. Yapmayın bunu yani. Herkes üzülmüştür herkes bir yakınlarını kaybetmiştir. Ben askerlik arkadaşımı kaybettim Antep'te. Biri bana "sen ölülere saygı duymuyorsun" diyorsa işler değişir. Başka şeyler üzerinden istediğinizi söyleyin ama insanlık üzerinden vurmayın kimseyi.

Badger

unc
Konular
493
Beğeni sayısı
542
PG Nakit
560
Favori Güreşçi
Triple H
Şenol Güneş'e olan kuyruk acınızı onun depremzedelere haksızlık yaptığını, neredeyse terörist olduğunu söyleyecek kadar küçülmüşsünüz. Derdiniz insanlık falan değil sizin. 10 kişiden yediğiniz 4, bir de 15-16 sezonu. Kaptanınız çok samimiyse gidip siyasilerden hesap sorsun. Gülerek poz vermesin.
Yooo benim Şenol ile alakalı herhangi bir kuyruk acım falan yok şahsen kuyruk acısı yaşatamayacak kadar önemsiz biri benim için. İnsan da değil ayrıca kötü kalpli biri olduğunu da göstermiş oldu. Bu şeytanın peşinden gidenler olarak siz de ya çok safsınız ya da onun gibisiniz. Başka açıklaması olamaz. O kadar körsün ki hala olayın ciddiyetini kavrayamamışsın ve 10 kişiden 4 yedin 15-16 sezonu falan filan diyorsun. Yazık senin o küçük zehirli kafana.

Badger

unc
Konular
493
Beğeni sayısı
542
PG Nakit
560
Favori Güreşçi
Triple H
Kendisi şu anda geçici körlük ve akıl tutulması yaşıyor kendi haline bırakalım arkadaşı.

Deeppy

Konular
505
Beğeni sayısı
847
PG Nakit
1,120
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Yooo benim Şenol ile alakalı herhangi bir kuyruk acım falan yok şahsen kuyruk acısı yaşatamayacak kadar önemsiz biri benim için. İnsan da değil ayrıca kötü kalpli biri olduğunu da göstermiş oldu. Bu şeytanın peşinden gidenler olarak siz de ya çok safsınız ya da onun gibisiniz. Başka açıklaması olamaz. O kadar körsün ki hala olayın ciddiyetini kavrayamamışsın ve 10 kişiden 4 yedin 15-16 sezonu falan filan diyorsun. Yazık senin o küçük zehirli kafana.
Şenol hocanın o dönem ne anlatmak istediği dinleyen herkes için çok anlaşılırdı ama senin hala bu tür şeyler söylemen olayın insanlıkla değil kuyruk acısıyla olduğunu doğruluyor. Olayın ciddiyetini siz kavrayın da bir insana depremzedeler üzerinden vurmayın artık.

The MANIAC

THE CHOSEN ONE
Konular
678
Beğeni sayısı
1,331
PG Nakit
2,070
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1
Volkan sizin babanız mı bu kadar savunuyorsunuz? Şenol Güneş sonuna kadar haklıdır. Volkan dese ki "Nefret ettiğim için elini sıkmadım." hiç bir şey demem ama ölülere saygı duymadığı iftirasını atarak bunu yapmasının hiç bir savunulur yanı yok. Son derece gereksiz bir hareket. Yapmayın bunu yani. Herkes üzülmüştür herkes bir yakınlarını kaybetmiştir. Ben askerlik arkadaşımı kaybettim Antep'te. Biri bana "sen ölülere saygı duymuyorsun" diyorsa işler değişir. Başka şeyler üzerinden istediğinizi söyleyin ama insanlık üzerinden vurmayın kimseyi.
Biz haklıyı savunuyoruz, şenol haklı olsa onu da savunurduk sizinki sırf tartışma yaratmak istiyorsunuz. Sürekli laf ettiğimiz Olan bile böyle bı açıklama yapmadı. Bazı yerlerde susmayı öğreneceksin derler adama. şenol hatalı oğlu hatalı, futboldan önce insanlık öğrenmeli.

Badger

unc
Konular
493
Beğeni sayısı
542
PG Nakit
560
Favori Güreşçi
Triple H
Şenol hocanın o dönem ne anlatmak istediği dinleyen herkes için çok anlaşılırdı ama senin hala bu tür şeyler söylemen olayın insanlıkla değil kuyruk acısıyla olduğunu doğruluyor.
Şenol'un o dönem dilinden dökülenler ne kadar insanlıktan çıkmış bir şeytan olduğunu belli ediyordu ama sen kör ve sağır olduğun için durumu kavrayamamışsın bro. Bu konu hakkındaki saçma sapan çarpıtmalarını daha fazla duymak istemiyorum artık çeneni kapat ki kendini daha da fazla rezil etme konunun altında.

Deeppy

Konular
505
Beğeni sayısı
847
PG Nakit
1,120
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Şenol'un o dönem dilinden dökülenler ne kadar insanlıktan çıkmış bir şeytan olduğunu belli ediyordu ama sen kör ve sağır olduğun için durumu kavrayamamışsın bro. Bu konu hakkındaki saçma sapan çarpıtmalarını daha fazla duymak istemiyorum artık çeneni kapat ki kendini daha da fazla rezil etme konunun altında.
Şenol Güneş'in dilinden dökülenler senin gibi oturma organıyla değil, kulağıyla dinlemeyi bilenlere hitap ettiği için böyle algılamanı normal buluyorum. Adam son derece makul şeyler söyledi. Çarpıtmayı deprem üzerinden siz yaptınız. En büyük çarpıtmayı senin gibiler yaptı. Gerçi başarılı da olamadınız. 2 yıl geçti hala deniyorsunuz ama olamıyorsunuz. En büyük rezil sen oldun bro. Bence sus artık.

Styles Clash

littlefinger
Konular
97
Beğeni sayısı
2,028
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Şenol'un ağladığı mevzu kısaca "Çekilen takımların oynadığı maçlar sayılıyor ama biz daha oynamadığımız için puan alamıyoruz." Şimdi bu açıklama meşhur köy yanarken saç tarama deyimine benzesede herhangi bir kötü niyet içermediği ortada. Ülkenin seçilmiş cumhurbaşkanının ise direkt şöyle bir açıklaması var;

Volkan Demirel ülkenin en üst mercisinden yapılmış bu kötü niyetli açıklamaya karşılık vermek yerine kendince puan hesabı yapan eytli bir teknik adama sarıyorsa ve o çok sevdiğiniz raconu koyamıyorsa bilinki boş yapıyordur.

Ha bu arada AKP son seçim Hatay'ı kazandı tabii. Yorumsuz...

1e8N1_.gif

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: