Triple H ve Yönetimini İstifaya Davet Ediyorum

Bero

﷽﷽﷽
Konular
2,214
Beğeni sayısı
1,997
PG Nakit
4,765
Favori Güreşçi
Bray Wyatt

CODY'NİN ŞİRKETTE ANA KEMER ALMASI BAŞLI BAŞINA BİR HATA

Ana kemer şampiyonları ilgi çekmiyor her gün bu forumda ana kemer Şampiyonlarına karşı haklı bir isyan var.

Ana kemer şampiyonları kemerleri el değiştiğinden beri ciddi bir maça çıktıkları yok.

Yönetim değiştiğinden beri reytinglerde gözle görülür bir düşüş var.

Saturday Night's Main Event gibi eski şovları geri döndürerek izleyicilerin gözünü boyuyor fakat maç kartı olarak vasatın altında şovlar.

Vince baba döneminde Goldberg daha fazla maça çıkıyordu bu da hunter'a eksi yazıyor.

Kadınlar için mid card kemerler getirdi bunları şovlar dolu gözüksün diye kullanacak.

Daha çok hatası var şirket daha kötü yerlere gitmeden Triple H'i istifaya davet ediyoruz. Vince McMahon geri dönsün.

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Yav siz böyle her ana kemer alan kişiyi taşa mı tutacaksınız? 15 hatta 16 senedir güreş takip ediyorum kim şampiyon olsa forum ortamlarında linç yiyor.

Bero

﷽﷽﷽
Konular
2,214
Beğeni sayısı
1,997
PG Nakit
4,765
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
Yok ya R McMahon istemiyoruz, biz Hunter'dan razıyız.

Hunter'dan sonuna kadar razıyız, aldığı hatalı kararlar olabilir ama Vince yönetiminden iyi olduğu gerçeğini değiştirmez. Hunter'ı yedirmeyiz.

Yav siz böyle her ana kemer alan kişiyi taşa mı tutacaksınız? 15 hatta 16 senedir güreş takip ediyorum kim şampiyon olsa forum ortamlarında linç yiyor.

Jey Uso rumble kazanınca ağlamak yok ama 👌🏻😎

Anasayfa Üst Alt