Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gs halısaha oynuyo 1 stoper 4-5 forvet 4-5 orta daha şekli, ayağına gelen de vuruyo kaleye. rakip inanılmaz komik topcular patlatıyor ahsjshdjhd barış alperin kacirdigi gol BAKAMBU NEREDE HOCA ONU İZLEMEYE GELDİK YA dedirtti arkadaki şu bando sesi de acayip keyif veriyor ya hastasiyiz su takimlarin mutlu ediyor
Toplu değerlendirmeyi maç sonu yapacağım ama Yunus dallamasına ettiğim küfür ve bedduaların haddi hesabı olmadığını belirteyim, bu kadar ben merkezci bir topçu daha görmedim. Onyekuru bile bu kadar değildi ya.
Galatasaray'ın kendinden 25 kat daha değersiz, suni çimde oynayan, doğru düzgün futbol takip edilmeyen bir ülkenin takımına 48 dakika boyunca gol atamayıp 2-3 tane net gol pozisyonu vermesi kelimenin tam anlamıyla KEPAZELİKTİR.
Toplu değerlendirmeyi maç sonu yapacağım ama Yunus dallamasına ettiğim küfür ve bedduaların haddi hesabı olmadığını belirteyim, bu kadar ben merkezci bir topçu daha görmedim. Onyekuru bile bu kadar değildi ya.