PW Hakkında Özgür Hissettiren Fikirleriniz?

Baylaz

Gifted Talent
Konular
6
Beğeni sayısı
39
PG Nakit
85
Favori Güreşçi
AJ Syles, Utami Hayashishita
En çok kendi izlediğim şirketi eleştiren biri olarak holiganlık durumum yok zaten de, alınma sebebim senin mesajlarıma gülme emojisi spamladığın için olabilir. Yaptığın doğru bir şey değil bu arada. Her neyse. Konu daha fazla amacından sapmadan bitirelim.
Kankam tam olarak konsepti amacından saptırmamak için emoji atıyorum ben. Shield üyelerine şirkete zarar verdiler demişsin, Seth Rollins'e ayrı parantez açmışsın, Puroresu rezillik demişsin. Bunların hepsine yanıt atmaya kalksak bu konuda yüzlerce mesaj olur. Hiç konuyu uzatmayıp fikrimi emoji ile belli ediyorum çünkü birisi Seth overrated dediğinde cidden gülesim geliyor. Ayrıca bu konuda tam 22 emoji daha atılmış demek ki diğerleri de uzatmayıp emoji ile tepki belirtiyor. Ki böyle bi konu içinde doğru olan bu zaten.

Bay Pekman

Pacman Desu
Konular
1
Beğeni sayısı
95
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Ilja Dragunov
AEW'in, TNA ile benzer mesela neleri var?

Bu AEW eleştirisi değil bazı şeylerin sektörde kalmak için yapılmak zorunda olduğunu biliyorum;

- Eski WWE güreşçilerini almak,
- Eski WWE güreşçilerini alıp onları ön plana koymaktan kendi yetiştirdiğin yetenekleri unutup kullanmamak,
- Eski WWE güreşçilerini alıp onların kendi yetiştirdiğin yetenekleri ezmesini sağlamak,
- WCW nostalijisinden geçinmek,
- ECW nostalijisinden geçinmek,
- WWE nostalijisinden geçinmek,
- WWE, ECW ve WCW nostalijisinden geçine geçine kendi şirketine kimlik bulamamak.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: